از بازگشت سريال ممنوعه به تلويزيون تا تغييرات جشنواره فيلم فجر
دوشنبه 9 مهر 1397 - 9:00:17 AM
چه خبر - ابراهيم داروغه زاده: چند سکانس در سريال ممنوعه بهتر بود حذف مي‌شد

ابراهيم داروغه‌زاده، دبير جشنواره فيلم فجر، در برنامه «شهر فرنگ» شبکه خبر، به برخي سوالات درباره جشنواره سي‌وهفتم پاسخ داد.

داروغه‌زاده درباره تجربه سال گذشته‌اش از دبيري جشنواره فجر گفت:

«سال گذشته نسبت به سال‌هاي گذشته تغييراتي در جشنواره داشتيم و تجربياتي خوبي از آن به‌دست آورديم. مهمترين تجربه اين بود که در برابر تغييرات در راه‌ها يا روش‌هاي کهنه مقاومت نکرديم و به استقبال راه‌هاي جديد رفتيم.»
دبير سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر اظهار داشت:
«امسال سعي مي‌کنيم با توجه به تجربه‌هاي سال گذشته اين تجربه‌ها را تکرار کنيم. يکي از موضوعاتي که امسال بايد مورد توجه قرار گيرد، پارکينگ طبقاني پرديس ملت است که متاسفانه با اينکه پرديس ملت 10 سال است راه اندازي شده اما هنوز پارکينگ ندارد که اميدواريم امسال همزمان با جشن انقلاب اسلامي‌به بهره‌برداري برسد.»

داروغه‌زاده درباره برگزاري جشنواره در استان‌ها نيز توضيح داد:

«سال گذشته فيلم‌هاي جشنواره را در استان‌ها هم نمايش داديم زيرا معتقديم جشنواره فيلم فجر جشن سينمايي است که بايد در کل کشور انجام مي‌شود امسال هم مي‌خواهيم نمايش را در استان‌ها داشته باشيم. البته به دليل ايام فاطميه جشنواره 2 يا 3 روز زودتر شروع خواهد شد.»
او درباره برآورد هزينه‌هاي جشنواره امسال گفت:
«هزينه‌هاي جشنواره 36 نسبت به جشنواره 35 يک سوم کاهش پيدا کرد. سال گذشته برآورد هزينه داده نشد و گفتيم با مديريت، کاهش هزينه‌ها را داشته باشيم که خوشبختانه موفق بوديم. امسال هم همان کار را انجام مي‌دهيم. با همين سرفصل‌ها مانند سال گذشته با مديريت بهينه صرفه جويي مي‌کنيم تا شاهد هزينه معقول و منطقي باشيم. در کل سال 100 ميليارد تومان بودجه سينما است و سياست رئيس سازمان سينمايي اين است که هزينه جشنواره‌ها را کاهش دهند تا بيشتر هزينه‌ها به توليد اختصاص داده شود. سعي مي‌کنيم با گرفتن اسپانسر، هزينه‌ها گردن سازمان سينمايي نيافتد.»

داروغه‌زاده درباره ادغام جشنواره ملي و جهاني نيز توضيح داد:

«در اين‌باره بين اهالي سينما و مديران اختلاف نظر وجود دارد. اشکال بزرگي که در يک‌جا بودن اين دو بخش وجود داشت اين بود که توجه چنداني به بخش بين‌الملل نمي‌شد. يکي از دلايل جداسازي اين بود که جشنواره بين‌المللي اختصاصي داشته باشيم، هرچند اگر اين جشنواره با فجر ملي ارتباط بيشتري داشته باشد خوب است.»

داروغه‌زاده درباره آخرين وضعيت فيلم رستاخيز نيز گفت:

«تصميم‌گيري درباره اين فيلم در اختيار سازمان سينمايي نيست زيرا پخش تصوير ياران امام حسين بخصوص حضرت ابوالفضل مورد اتفاق نظر مراجع نيست. اين فيلم مشکل اکران دارد و بايد در آنجا حل شود.»
او درباره سريال «ممنوعه» نيز گفت:
«مراحل توليد اين سريال متوقف نشده است و از هفته آينده پخش آن آغاز مي‌شود. به خاطر ماه محرم و اينکه تمام قسمت‌هاي ساخته شده بايد مورد بازبيني قرار مي‌گرفت، در توزيع آن وقفه افتاد. ضمن اينکه يکي دو سکانس در قسمت اول سريال وجود داشت که بهتر بود حذف مي‌شد. »
او ادامه داد:
«جاي خوشبختي است که کارگردان‌هاي ما مي‌توانند با سرمايه‌گذاري بخش خصوصي سريال‌هايي بدون کمک دولت توليد و توزيع کنند و گردش اقتصادي در کشور ايجاد کنند و مردم با پول خودشان آن محصولات را خريداري کنند. امسال سال حمايت از توليد کالاي ايراني است بايد کمک کنيم اين بخش رونق پيدا کند و گردش اقتصادي رشد پيدا کند و وظيفه دولت است که حمايت کند زيرا ما در بخش نمايش خانگي هيچ سرمايه گذاري نکرديم.»

بيشتر بدانيد : سريال +16 «ممنوعه» چرا ممنوع شد؟!

بيشتر بدانيد : نقد سريال «ممنوعه»/ کپي برداري از سريال هاي ترکيه اي

بيشتر بدانيد : سريال «ممنوعه» واقعا ممنوعه!!

بيشتر بدانيد : برندگان جشنواره فيلم فجر 96


منبع : khabaronline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/145179/از بازگشت سريال ممنوعه به تلويزيون تا تغييرات جشنواره فيلم فجر
بستن   چاپ