مقابله با حساسيت پاييزي با اين غذاها
پنجشنبه 5 مهر 1397 - 2:16:01 PM
چه خبر - حساسيت فصلي را در پاييز با اين غذاها برطرف کنيد

به طور قطع نمي توان از آلرژي اجتناب کرد. از طرفي تنوع داروهاي آنتي هيستامين در بازار براي کنترل علائم آلرژي بسيار است ولي همه آنها داراي عوارض جانبي از جمله خواب آلودگي هستند. خبر خوب اين است که مصرف برخي گزينه هاي غذايي به شما کمک مي کند تا بهتر بتوانيد واکنش هاي آلرژيک را در فصل پاييز را مهار کنيد که در ادامه آنها را معرفي مي کنيم:

مقابله با حساسيت فصل پاييز با ماست

باکتري ‌هاي زنده موجود در برخي موادغذايي مثل ماست و کفير دستگاه گوارش را تحريک به ساخت گلبول ‌هاي سفيد و پادتن و همچنين فاکتورهاي رشد و ترکيباتي مي ‌کند که مي ‌تواند ميزان عکس ‌العمل ارگانيسم نسبت به مواد آلرژي ‌زا را کاهش دهد. طبق تحقيقي که در ايتاليا انجام شده است افرادي که مبتلا به آلرژي هستند اگر به مدت 4 ماه هر روز دو ليوان (500 ميلي‌ليتر) ماست بخورند، ميزان هيستامين خون آنها دو برابر کمتر از کساني مي‌ شود که روزانه شير پرچرب مي‌ خورند. در ضمن نشانه‌ هاي آلرژي نيز در آنها کاهش مي ‌يابد.

پيشگيري از حساسيت فصلي در پاييز با ماهي هاي چرب

مصرف برخي ماهي‌ هاي چرب مثل سالمون و ساردين مي ‌تواند سبب افزايش ميزان امگا3 در بدن شده و ميزان التهاب که يکي از نشانه‌ هاي آلرژي در بدن است را کاهش دهد. بررسي‌هاي بسياري نشان داده است کودکاني که از سن پايين مصرف ماهي‌ هاي چرب را آغاز مي‌ کنند، کمتر در معرض ابتلا به انواع آلرژي‌ ها قرار مي ‌گيرند. درحقيقت مصرف ماهي بين امگا3 و امگا6 دريافتي در ارگانيسم تعادل ايجاد کرده و تاثير مثبتي بر کارکرد سيستم ايمني و کاهش نشانه ‌هاي آلرژي دارد.

کلم بروکلي و درمان حساسيت فصلي در پاييز
fall-allergies01.jpg

شهرت اين سبزي به خاطر ويتامين ث موجود در آن است. مطالعات انجام شده نشان مي دهد که مصرف روزانه 500 ميلي گرم ويتامين ث در روز مي تواند به کاهش علائم آلرژي مانند سرفه، عطسه و گرفتگي بيني کمک کند. براي بهره مندي از دوز اضافه ويتامين ث مي توانيد به همراه کلم بروکلي، گل کلم و انواع ديگر خانواده کلم را نيز مصرف کنيد.

پياز و سير براي حساسيت فصلي

هر دو غني از کورستين هستند؛ يک نوع آنتي اکسيدان قوي که مانند آنتي هيستامين عمل مي کند و باعث کاهش شدت علائم آلرژيک مي شود. کورستين همچنين داراي اثرات ضد التهابي است و اثرات ضد التهابي ‌اش به مهار بخشي از دستگاه ايمني شما که باعث آلرژي مي شود، کمک مي ‌کند و ميزان توليد هيستامين را کاهش مي‌ دهد. اين ماده همچنين در سيب، جوي دو سر و مريم گلي يافت مي شود.

پيشگيري از حساسيت پاييزي با کدو تنبل

حاوي کاروتنوئيها يا همان پيش سازهاي ويتامين آ، با نقش آنتي اکسيداني است و در مبارزه با آلرژي نقش مهمي دارد. کدو تنبل خام داراي ويتامينCنيز هست. اين ويتامين در تقويت سيستم ايمني و پيشگيري از عفونت هاي تنفسي در فصل پائيز و زمستان نقش عمده اي دارد. علاوه بر اين، محتواي فيبر بالاي کدو تنبل به بهبود فرايند هضم کمک مي کند.

بيشتر بدانيد : آلرژي پاييز در راه است!

بيشتر بدانيد : مبتلايان به آلرژي چه غذاهايي بخورند و چه غذاهايي نخورند؟

بيشتر بدانيد : امان از حساسيت‌ پاييزه

بيشتر بدانيد : طرز تشخيص حساسيت از سرماخوردگي

بيشتر بدانيد : ليست ممنوعه ميوه هاي پاييزي براي مبتلايان به آلژي


منبع : avayesalamati.com

http://www.CheKhabar.ir/News/145084/مقابله با حساسيت پاييزي با اين غذاها
بستن   چاپ