بحران اقتصادي کشور، دامن هتل ها را هم گرفت
پنجشنبه 5 مهر 1397 - 11:20:13 AM
چه خبر - هتل‌ها مجبور به تعديل کارکنان خود شدند

جمشيد حمزه زاده (رئيس جامعه هتلداران کشور) در نخستين همايش سراسري جامعه هتلداران ايران که در سالن رويال‌هال هتل اسپيناس پالاس برگزار شد، گفت: هدف از برگزاري اين همايش افزايش انسجام و يکپارچگي فعالان گردشگري، هم‌فکري براي رفع موانع و چالش‌هاي پيش رو و همچنين ارتقاي کيفيت و بهبود خدمات در صنعت گردشگري است.
وي بيان کرد: امروزه صنعت هتلداري با چالش‌هاي زيادي دست و پنجه نرم مي‌کند و در ماه‌هاي گذشته اين موضوعات سبب شده تا بسياري از هتل‌هاي به تعديل کارکنان خود بپردازند و اين مسئله تنها با کمک و حمايت دولت و مجلس و همچنين ديگر بخش‌هاي خصوصي مي‌تواند به سمت بهبود رود.
حمزه زاده در ادامه توضيح داد: به‌عنوان مثال در حال حاضر هزينه حامل‌هاي انرژي بالا رفته و اگر در گذشته هزينه آب براي يک هتل دو ستاره ١٥ ميليون تومان بود؛ اين ميزان در حال حاضر به ٦٠ ميليون رسيده است.
وي افزود: صنعت گردشگري؛ صنعتي فرابخشي بوده و با سازمان‌هاي مختلفي ارتباط دارد که بايد در جهت منافع کشور به يکديگر کمک کنند اما متاسفانه نگاه سازمان‌هاي دولتي بيشتر به سمت منافع سازماني خود بوده و به منفعت کشور توجه چنداني نمي‌کنند؛ به‌همين دليل اين سازمان‌ها سختگيري زيادي را براي ما ايجاد مي‌کنند. براي مثال سازمان امور مالياتي يا بيمه اکثر هتل‌ها را به بهانه‌هاي مختلف جريمه مي‌کنند.
رييس جامعه هتلداران ايران ادامه داد: در قدم اول ما نيازمند تعريف بسته حمايتي از سوي دولت هستيم که خوشبختانه مقدمات اين کار فراهم شده و قرار است از طريق رييس سازمان ميراث فرهنگي در هيأت دولت به تصويب برسد.
وي افزود: به‌علاوه اين موضوع معافيت صد درصد مالياتي براي يک دوره مشخص، کاهش هزينه‌هاي حامل‌هاي انرژي، دريافت نرخ ارزي از گردشگران خارجي، تعيين تکليف وضعيت مهمانسراهاي دولتي و مراکز اقامتي غيرمجاز از جمله درخواست‌هاي ما در بسته حمايتي است که قطعا مي‌تواند سبب پيشرفت صنعت گردشگري شود.
رييس جامعه هتلداران ايران در بخش ديگري از صحبت‌هايش گفت: کشوري در امر توسعه پايدار گردشگري موفق مي‌شود که برنامه‌هاي بلندمدت داشته باشد، اما در شرايط فعلي ما فاقد مکانيزم آماري هستيم. بنابراين بسياري از برنامه‌ريزي‌هايمان دچار مشکل هستند. اميدواريم در آينده با استقرار مکانيزم آماري براي تاسيسات گردشگري وضعيت بهتري را در اين زمينه شاهد باشيم.
وي در پايان با بيان اينکه از رييس سازمان ميراث فرهنگي مي‌خواهيم تا دستور بازنگري يا تدوين برنامه توسعه گردشگري را بدهد، بيان کرد: در حال حاضر دخالت‌هاي غيرحرفه‌اي کارشناسان سازمان‌هاي مختلف در صنعت هتلداري بسيار زياد بوده و ما را با مشکل مواجه کرده است. به‌همين دليل انتظار داريم که اين موضوع نيز حل شود.


منبع: ilnanews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/145075/بحران اقتصادي کشور، دامن هتل ها را هم گرفت
بستن   چاپ