يک ديزي تمام عيار ايراني براي ناهار جمعه تان درست کنيد!
18 دي 1394 - 11:02:16 ق.ظ
طرز تهيه يک ديزي تمام عيار ايراني

ديزي يکي از غذاهاي اصيل ايراني است. فکر کنيد براي يک روز تعطيل که همه دور هم جمع شده اند، هوس ديزي کرده ايد. ما در اين مطلب طرز تهيه يک ديزي خوشمزه را به طور کامل و با جزئيات برايتان شرح داده ايم.

مواد اوليه براي ديزي سنتي

روغن مايع : به ميزان لازم
نمک : به ميزان دلخواه
فلفل سياه : 1 قاشق چايخوري
زردچوبه : 2 قاشق چاي خوري
گوجه فرنگي خشک شده : 3 تا 4 ورق
سير : 3 تا 4 حبه
رب گوجه فرنگي : 1 قاشق غذاخوري
نخود : نصف پيمانه
سيب زميني : 2 تا 3 عدد
گوشت گوساله : 200 گرم
آب جوش : 3 پيمانه
فلفل سبز : 1 تا 2 عدد
پياز متوسط : 1 عدد

طرز تهيه ديزي سنتي ايراني

گوشت رو به همراه پياز خرد شده و فلفل سبز در ماهيتابه يه تفت مختصر ميديم.
وقتي رنگ گوشت کمي تغيير کرد و پيازها کمي نرم شدند رب گوجه و زردچوبه و فلفل سياه رو هم اضافه و تفت ميديم.
حالا مواد تفت داده شده رو داخل ظرف ديزي ميريزيم.
و آب جوش و نخود و سير و گوجه خشک ( ميشه از گوجه تازه هم استفاده کرد ) رو هم اضافه ميکنيم ،تا نيمه ظرف ديزي آب بريزيم کافيه.
در ظروف رو ميذاريم و با حرارت ملايم رو شعله پخش کن ميذاريم تا 3 ساعت بپزه.
وقتي که 3 ساعت گذشت نمک و سيب زميني ها رو هم اضافه ميکنيم و ميذاريم تا پخته بشن تقريبا 20 دقيقه زمان ميبره.
حالا ديگه ديزي خوشمزه ما جا افتاده و آماده خوردنه.
آبش رو از موادش جدا ميکنيم و با ترشي ليته و سير ترشي و سبزي خوردن ميزنيم تو رگ.



منبع : sooran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/14448/يک ديزي تمام عيار ايراني براي ناهار جمعه تان درست کنيد!
بستن   چاپ