بعد از حمله قلبي خوردن اين غذاها ممنوع
دوشنبه 26 شهريور 1397 - 4:01:54 PM
چه خبر - خوردن اين غذاها بعد از حمله قلبي ممنوع است

هر ساله افراد بسياري در سراسر جهان حملات قلبي را تجربه مي کنند. پزشکان و متخصصان تغذيه در اين زمينه توافق دارند که بهترين روش براي پيشگيري از حمله قلبي دوم تغيير در رژيم غذايي، ورزش و عادات ديگر است. در ادامه با برخي از مواد غذايي که بايد پس از تجربه حمله قلبي از آنها پرهيز کرد، بيشتر آشنا مي شويم.

پاپ کورن کره اي

پاپ کورن ساده مي تواند فوايد سلامت بسياري نسبت به تنقلات ديگر داشته باشد زيرا حاوي فيبر و آنتي اکسيدان ها است. با اين وجود، بيشتر محصولات تجاري حاوي کره و مقدار زيادي نمک هستند که چربي و سديم زيادي را وارد بدن مي کنند. اگر به تازگي يک حمله قلبي را تجربه کرده ايد از مصرف پاپ کورن هاي کره اي پرهيز کنيد.

پنير

در شرايطي که نياز نيست براي هميشه از مصرف پنير پرهيز کنند، اما افرادي که به تازگي يک حمله قلبي را تجربه کرده اند بايد نسبت به مصرف اين ماده غذايي توجه داشته و حد اعتدال را رعايت کنند. غذاهاي سرشار از چربي هاي اشباع، مانند پنير، بايد به ميزان کم مصرف شوند.

فلفل هاي چيلي

دوستداران ادويه ممکن است پس از تجربه يک حمله قلبي به کاهش ميزان مصرف آن نياز داشته باشند. فلفل هاي چيلي تند به واسطه کپسايسين موجود در خود مي توانند موجب تورم رگ هاي خوني شوند و از اين رو فشار خون کاهش يابد. همچنين، آنها سرشار از بتا-کاروتن هستند که در زمان مصرف به صورت مکمل نشان داده است خطر حملات قلبي را افزايش مي دهد.

روغن نارگيل

امروزه، روغن نارگيل از محبوبيت بسياري برخوردار شده است و در هر چيزي از محصولات مراقبت از مو تا نرم کننده هاي پوست يافت مي شود، اما اين محصول مي تواند پس از يک حمله قلبي براي قلب مضر باشد. بنابر گزارش دانشکده پزشکي هاروارد، چربي اشباع حدود 90 درصد روغن نارگيل را تشکيل داده که 26 درصد بيشتر از کره است و افرادي که به تازگي يک حمله قلبي را تجربه کرده اند بايد از مصرف آن پرهيز کنند.

سس خامه اي

سس خامه اي به طور سنتي با استفاده از کره يا روغن، آرد سفيد، و شير پر چرب يا خامه تهيه مي شود. هر يک از آنها در فهرست موسسه ملي سلامت آمريکا براي غذاهايي که بايد به منظور حفظ سلامت قلب از آنها پرهيز کرد، جايگاه بالايي دارند. کره، روغن، و لبنيات حاوي چربي اشباع بيشتر از مقدار مصرف توصيه شده روزانه هستند و آرد سفيد پالايش شده موجب افزايش وزن مي شود که تنش بيشتري به قلب وارد مي کند.

نودل هاي تخم مرغي

نودل هاي تخم مرغي به نظر مي رسد جايگزين هاي دوستدار قلب براي پاستاي نشاسته اي هستند، اما مشکل اين است که آنها حاوي کلسترول تخم مرغ بدون ديگر مواد مفيد اين ماده غذايي مانند پروتئين و ويتامين هاي B هستند.

غذاهاي سرخ شده

پرهيز از غذاهاي سرخ شده براي افرادي که حمله قلبي را تجربه کرده اند چندان جاي شگفتي ندارد، اما گاهي اوقات غذاهاي سرخ شده برچسب سالم را يدک مي کشند زيرا با استفاده از روغن هاي سالم‌تر مانند روغن زيتون يا کانولا تهيه شده اند. اما روغن هاي سالم‌تر نيز بايد به ميزان کم مصرف شوند و حتي سرخ کردن غذا در يک روغن سالم نيز مي تواند براي کاهش وزن و سلامت قلب مضر باشد. روغن ها از چربي تهيه مي شوند که دو برابر کالري بيشتر نسبت به غذاهايي دارند که از پروتئين يا کربوهيدارت تهيه شده اند.

گريپ فروت

در شرايطي که پس از يک حمله قلبي به افراد توصيه مي شود هرچه بيشتر ميوه مصرف کنند، اما بهتر است پيش از مصرف گريپ فروت با پزشک خود درباره عوارض جانبي احتمالي آن صحبت کنيد. گريپ فروت مي تواند با برخي داروهاي قلب، از جمله داروهاي کاهنده کلسترول مانند سيمواستاتين (زوکور) تداخل ايجاد کند.

کيل و اسفناج
قلب,غذاهاي مفيد براي قلب

اين ممکن است عجيب به نظر برسد، زيرا سبزيجات برگدار به طور معمول به واسطه فوايد سلامت خود شناخته شده هستند، اما تعامل کيل و اسفناج با برخي داروها مي تواند موجب عوارض جانبي مضر شود. اگر فردي پس از حمله قلبي وارفارين، يک داروي رقيق کننده خون، مصرف مي کند، برخي سبزيجات برگدار به ويژه اسفناج و کيل ممکن است با اثرات ضد لخته شدن خون وارفارين تداخل ايجاد کنند. خوشبختانه جايگزين هايي براي وارفارين وجود دارند که کارآمدتر، ايمن‌تر، آسان‌تر براي استفاده، بي نياز از نظارت و مهم‌تر اين که بدون ايجاد تداخل با برخي غذاها هستند.

کالباس

کالباس مي تواند حاوي سديم قابل توجهي باشد و ممکن است قلب را تضعيف کند. نيترات سديم اغلب به عنوان يک نگهدارنده در کالباس ها استفاده مي شود و پژوهش صورت گرفته در کلينيک مايو نشان داده است که مواد نگهدارنده مانند آن مي توانند موجب سخت شدن سرخرگ هاي انسان شوند.

مکمل هاي غير لبني قهوه

تنها به دليل اين که در يک مکمل قهوه از شير استفاده نشده است، به معناي آن نيست که براي قلب شما مشکلي ايجاد نمي کند. افرادي که به تازگي يک حمله قلبي را تجربه کرده اند بايد از مصرف چربي هاي اشباع پرهيز کنند. مکمل هاي قهوه غيرلبني کم چرب مي توانند گمراه کننده باشند. به طور معمول در هر قاشق چايخوري از آنها يک گرم چربي اشباع وجود دارد و اگر روزانه قهوه مي نوشيد ممکن است ميزان چربي دريافتي شما بيشتر از آن چيزي باشد که تصور مي کنيد.

بيشتر بدانيد : متخصصان قلب و عروق اين 8 ماده غذايي را نمي خورند!

بيشتر بدانيد : عادت هاي عجيبي که به قلب آسيب مي رسانند

بيشتر بدانيد : کدام قلب درد واقعا درد قلبي است؟!

بيشتر بدانيد : مشاغلي که دشمن قلب هستند


منبع : asriran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/144390/بعد از حمله قلبي خوردن اين غذاها ممنوع
بستن   چاپ