فيلم نماينده ايران در اسکار انتخاب شد + عکس
يکشنبه 25 شهريور 1397 - 1:58:11 PM
چه خبر - فيلم «بدون تاريخ، بدون امضاء» نماينده ايران در اسکار

از سوي هيأت انتخاب فيلم ايراني، فيلم «بدون تاريخ، بدون امضاء» در مقام نماينده سينماي ايران براي رقابت در رشته اسکار بهترين غيرانگليسي زبان انتخاب شد.
هيأت انتخاب فيلم ايراني براي رقابت در رشته اسکار بهترين فيلم خارجي زبان طي بيانيه‌اي فيلم «بدون تاريخ، بدون امضاء» به کارگرداني «وحيد جليلوند» را براي نمايندگي سينماي ايران در نود و يکمين دوره اسکار برگزيدند.

بيشتر بدانيد : ترکيب بندي خاص و مفهومي پوستر بين المللي بدون تاريخ بدون امضا + عکس

بدون تاريخ بدون امضا,اسکار,نويد محمدزاده

بدون تاريخ بدون امضا

متن بيانيه به شرح زير است:
«به نام خدا
هرسال در آستانه انتخاب فيلمِ نماينده ايران و معرفي آن به آکادمي علوم، فنون و هنرهاي سينمايي جهت رقابت در رشته اسکار بهترين فيلم غير انگليسي زبان، بحثي قديمي درباره ضرورت يا عدم ضرورت معرفي فيلم براي شرکت در رقابت انتخاب بهترين فيلم خارجي در مي‌گيرد. امسال خروج يک جانبه امريکا از برجام، و برقراري تحريم‌هاي غيرقانوني و ظالمانه عليه مردم و نظام ايران بر جديت اين بحث و طرح پيشنهاد تحريم اسکار افزوده است.
هيأت انتخاب فيلم نماينده ايران، ضمن احترام به نظر گروهي که از سر خيرخواهي و غيرت ديني و ملي، خواهان تحريم اسکار و عدم معرفي فيلم به آکادمي هستند، بر اين باور است که آکادمي نهادي غير دولتي و متعلق به آحاد سينماگران آمريکا است. در اين نهاد علاوه بر سينماگران آمريکا، سينماگران اروپايي، لاتين تبارها، آفريقايي‌ها و سينماگران آسيايي از جمله تعداد قابل توجهي از سينماگران پرافتخار ايراني عضويت دارند. سينماي آمريکا و به ويژه اعضاي آکادمي در وجه غالب خود، در کنار اکثريت مطلق مطبوعات و رسانه‌هاي آمريکايي از جمله کانون‌هاي مؤثر مخالفت، نقد و افشاگري عليه دولت عوام‌گراي ترامپ، و سياست‌هاي نژادپرستانه و يک جانبه‌گرايانه او هستند.
سينماي ايران به عنوان بخشي از ديپلماسي فرهنگي و در چارچوب ديپلماسي عمومي مي‌تواند از فرصت شرکت در اين مراسم براي تقويت ارتباط بين ملت‌ها، تأثير بر افکار عمومي و لاجرم افزايش فشار بر دولت امريکا استفاده کند.
ما، اعضاي اين هيأت، نيک مي‌دانيم که با توجه به فيلم‌هاي معرفي شده، نماينده ايران رقابتي بسيار دشوار در پيش دارد، اما يقين داريم در صورت توفيق، اين مراسم بستري مناسب در اختيار سينماگران شايسته ايران قرار مي‌دهد تا صداي ملتي کهن، نجيب و صلح دوست را به گوش همه جهانيان برساند.
در همين راستا، اعضاء هيأت در تعامل مثال زدني سازمان سينمايي، خانه سينما و بنياد سينمايي فارابي که ميزباني اين جلسات را به روش معمول به عهده داشت، پس از بازخواني تاريخچه، مقررات، فيلم‌هاي معرفي شده ساير کشورها، سوابق نامزدي‌هاي اسکار بهترين فيلم غيرانگليسي زبان و عوامل مؤثر در کسب موفقيت در اين جشن بزرگ سينمايي، به دقت فهرست صد و ده فيلم اکران شده در مدت مقرر را مورد بررسي قرار دادند و برخي از عناوين را مجدداً مورد بازبيني قرار دادند. در نهايت، با بررسي فيلم‌هايي که بازتاب دهنده طيف‌هاي مختلف سينماي ايران بود، با اتکاء به قابليت‌هاي انکار ناپذير، سوابق تاثيرگذار در مجامع جهاني، بازخوردهاي مثبت بين‌المللي و برخورداري از پخش‌کننده‌اي که در زمان اکران در ايالات متحده، مساعي خود را به خوبي جهت ديده شدن فيلم به انجام رسانده است، فيلم «بدون تاريخ، بدون امضاء» به کارگرداني «وحيد جليلوند» را براي نمايندگي سينماي ايران در نود و يکمين دوره اسکار برگزيدند.
اميد است کليه دست اندرکاران سينماي ايران، در حد مقدورات و ظرفيت‌هايي که در اختيار دارند، در حمايت از نماينده کشورمان کوشا باشند و از اين امکان جهت معرفي چهره ملتي نجيب و اخلاق گرا بهره گيرند.»
اعضاي هيات معرفي فيلم ايراني (به ترتيب حروف الفبا): محمد آلادپوش، امين تارخ، فرهاد توحيدي، رامين حيدري فاروقي، محمد مهدي عسگرپور، رائد فريدزاده، آتوسا قلمفرسايي و قاسم قلي پور.

بيشتر بدانيد : اولين مراسم اسکار + مختصري از تاريخچه اسکار ؟


منبع: khabaronline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/144267/فيلم نماينده ايران در اسکار انتخاب شد - عکس
بستن   چاپ