اگر کاربر اندرويد هستيد به نکات زير حتما توجه کنيد
شنبه 24 شهريور 1397 - 9:33:01 AM
چه خبر - نکات امنيتي براي کاربران اندرويد

چند گام ساده براي حفاظت از دستگاه‌هاي اندرويدي وجود دارد که استفاده از آن‌ها نياز به هزينه زيادي ندارد.

راهکارهاي زير محدود به برند خاصي از تلفن همراه اندرويدي نيستند و شامل برندهاي مختلف از جمله گوشي‌هاي سامسونگ، گوگل، هواوي، شيائومي و غيره مي‌شوند.

گوگل چهار توصيه امنيتي در وبلاگ خود ارائه مي‌دهد که يکي از آن‌ها استفاده از گوگل‌پلي براي دانلود برنامه‌هاست.
اين يک نکته هوشمندانه است، گرچه گزينه‌هاي امنيتي ديگري مانند آمازون آندرگراوند (Amazon Underground) و سامسونگ و ساير فروشگاه‌هاي نرم‌افزاري شرکت‌هاي توليدکننده تلفن همراه وجود دارد.
اگر برنامه‌اي را که دوست داريد در يک فروشگاه نرم‌افزاري ديگري پيدا کرديد، کاملا از امن بودن آن اطمينان حاصل کنيد: ابتدا سازنده برنامه را بررسي کنيد و بررسي‌ها را قبل از دانلود انجام دهيد.
همچنين لازم است استفاده از يک برنامه امنيتي براي محافظت از گوشي‌هاي هوشمند يا تبلت خود در برابر نرم‌افزارهاي مخرب را مدنظر قرار دهيد.
بر اساس اطلاعات سايت پليس فتا، ليستي از ابزارهاي امنيتي نظير Avast پيشنهاد مي‌شود؛ ابزار امنيتي آواست ويژگي‌هاي قدرتمندي حتي در نسخه‌هاي رايگان خود ارائه مي‌دهد و در نسخه‌هاي بالاتر (15 دلار در هر سال) شامل ابزارهاي حفظ حريم خصوصي و ليست سياه قابل تنظيم است.
همچنين اين ابزار داراي ويژگي‌هاي تلفن‌هاي روت‌شده است. اين ليست شامل برنامه‌هاي داراي هزينه مانند بيت ديفندر ( 15 دلار در سال)، کسپرسکي (14.95 دلار در سال) و اي‌وي‌جي (11.99 دلار) است.
روت کردن، به شما امکان کنترل دستگاهتان را مي‌دهد، از جمله نصب نرم‌افزار امنيتي قوي و دسترسي سريع به به‌روزرساني نرم‌افزارهاي اندرويد که اغلب شامل وصله‌هاي امنيتي هستند. به‌روز نگه داشتن نرم‌افزارها يک راه عالي براي جلوگيري از آسيب‌پذيري‌هاي اندرويد است.

صفحه خود را با استفاده از رمز عبور، پين، الگو يا اثر انگشت قفل کنيد. در حالي که اين کار مي‌تواند براي باز کردن قفل گوشي شما آزاردهنده باشد، يک تمرين خوب براي جلوگيري از نفوذ هکر يا کرکرهاي احتمالي است. شما همچنين مي‌توانيد صفحه قفل خود را به اعلان (نوتيفيکيشن)‌هاي سطحي و ساير اطلاعات سفارشي کنيد.

تظيمات گوگل براي يافتن گوشي تلفن همراه را تنظيم کنيد. اين ابزار به شما اجازه مي‌دهد گوشي خود را از راه دور قفل کنيد، اگر دستگاه را از دست بدهيد، با استفاده از اين ابزار مي‌توانيد مکان گوشي را رديابي کرده و تمام اطلاعات را پاک کنيد.
اين کار بسيار آسان و سريع است، و دفعه بعد که گوشي خود را گم کنيد يا از دست ‌دهيد، پشيمان نخواهيد شد. البته توجه داشته باشيد که رديابي موقعيت مکاني نياز به فعال شدن تنظيمات موقعيت مکاني دارد که باتري گوشي را سريع‌تر تخليه مي‌کند.

دسترسي‌هاي برنامه‌هاي خود را بررسي کنيد. در نسخه‌هاي اندرويد مارشمالو و نسخه‌هاي بعد از آن، مي‌توانيد دسترسي‌هايي که برنامه‌هاي شما دارند را سفارشي‌سازي کنيد و آن‌ها را کم يا زياد و مشاهده کنيد يا از همه مهم‌تر آن‌ها را تغيير دهيد يا در حالي که در آن برنامه هستيد، کمي تميزکاري انجام دهيد؛ برنامه‌هايي که از آن‌ها هرگز استفاده نمي‌کنيد را پاک کرده و از اين طريق فضاي ارزشمندي را در دستگاه خود آزاد کنيد.

نکته ديگر گوگل اين است که داده‌هاي دستگاه (فايل‌ها، تصاوير، برنامه ها و غيره) را رمزگذاري کنيد. شما مي‌توانيد اين مورد را در تنظيمات، در بخش امنيت بررسي کنيد.
گوگل به طور پيش‌فرض دستگاه‌هاي پيکسل‌ را رمزگذاري مي‌کند، اما شما بايد آن را با اکثر دستگاه‌هاي ديگر فعال کنيد.
توجه داشته باشيد که اين فرآيند ممکن است بيش از يک ساعت طول بکشد و شما بايد دستگاه خود را فعال نگه داريد، بنابراين بهتر است قبل از شروع اين فرايند، آن را در شب انجام دهيد. رمزگذاري کردن گوشي شما نياز به استفاده از يک رمز عبور يا اثر انگشت براي باز کردن قفل دستگاه شما دارد.
با غريبه ها صحبت نکنيد، ترديد نکنيد؛ روي لينک‌هاي ارسال‌شده از سوي شماره‌ها يا آدرس‌هاي ايميل ناشناس کليک نکنيد. در عوض، محتوا را بلافاصله حذف کنيد. در حالي که برخي از اين لينک‌ها بي‌ضرر هستند؛ اکثر آن‌ها اين طور نيستند و ممکن است محتواي مخربي داشته باشند.
اين راهنمايي‌ها جهت حفظ امنيت گوشي‌هاي هوشمند يا تبلت اندرويدي شما بيان شد با اين حال، در مورد آسيب‌ها و تهديدات سايبري به‌روز باشيد تا بتوانيد اقدامات امنيتي لازم را انجام دهيد.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/143251/اگر کاربر اندرويد هستيد به نکات زير حتما توجه کنيد
بستن   چاپ