گاف هاي عجيب فيلم هاي مشهور سينماي هاليوود + عکس
پنجشنبه 22 شهريور 1397 - 1:32:52 PM
چه خبر - سوتي‌هاي جالب فيلم‌هاي معروف سينمايي

هر ساله هزينه بسياري صرف ساخت هزاران فيلم سينمايي در سراسر جهان مي شود که در اين ميان تنها تعداد محدودي به عنوان يک اثر ماندگار در تاريخ سينما به ثبت مي رسند اما حتي اين آثار ماندگار هم از اشتباه مبرا نبوده و علي رغم موفقيت هاي بي شمار، اشتباهاتي را مرتکب شده اند.

پرل هاربر Pearl Harbor

«پرل هاربر» (Pearl Harbor) يک فيلم جنگي، اکشن و درام آمريکايي به کارگرداني مايکل بي و نويسندگي رندل والاس محصول سال 2001 است. يکي از سوتي هاي اين فيلم لباسي ست که زنان به تن کرده اند. در طول جنگ، زنان بدون جوراب شلواري در مکان هاي عمومي ظاهر نمي شدند، در واقع جرات آن را نداشتند اما در اين فيلم، زنان به راحتي با پاهايي بدون جوراب از خانه خارج مي شوند.

اليزابت: دوران طلايي Elizabeth: The Golden Age

تاريخ فيلم «اليزابت: دوران طلايي» (Elizabeth: The Golden Age) به سال 1585 باز مي گردد، يعني زماني که اليزابت 50 سال داشت اما ما در فيلم زن جواني را مي بينيم که 36 سال بيشتر ندارد، حتي اندکي گريم براي بالا بردن سن او انجام ندادند. البته اين سوتي در مقايسه با سوتي ديگري که در مورد ايوان مخوف بود، به چشم نمي آيد. در اين فيلم، ايوان مخوف يکي از گزينه هاي ازدواج ملکه بود، در حالي که در واقعيت او چندين سال قبل درگذشته بود.

اسکندر Alexander

«اسکندر» (Alexander) فيلمي حماسي محصول سال 2004 ميلادي، محصول مشترک ايالات متحده، آلمان و بريتانيا مي باشد که بر اساس داستان زندگي اسکندر ساخته شده است.

اسکندر Alexander
اسکندر Alexander

يکي از سوتي هاي مشهور سينما، در مورد اسب اسکند کبير بود. بوکفالوس اسب اسکندر کبير و يکي از مشهورترين اسب ‌هاي دنياي باستان بود، از اين رو در اين فيلم نيز به آن توجه زيادي مي شد. اما اشتباهي که کارگردان فيلم مرتکب شد اين بود که اسبي از نژاد فريزين انتخاب کرد، در حالي که اين نژاد اسب در قرن 16 ميلادي اصلا وجود نداشت.

غرور و تعصب Pride & Prejudice

«غرور و تعصب» (Pride & Prejudice) به کارگرداني جو رايت برگرفته از رمان مشهور غرور و تعصب از نويسنده انگليسي، جين آستن است.

غرور و تعصب Pride & Prejudice
غرور و تعصب Pride & Prejudice

قهرمان اين فيلم، زماني زيادي را به پياده روي و گشت و گذار در بيرون از خانه اختصاص مي دهد اما بوتي که او به پا کرده از برند ولينگتون مي باشد که حدود 50 سال بعد از انتشار آن کتاب توليد و روانه بازار شده است.

بر باد رفته Gone With the Wind

«بر باد رفته» (Gone With the Wind) درام عاشقانه آمريکايي محصول سال 1939 به کارگرداني ويکتور فلمينگ است. اگر چه اين فيلم پرفروش ‌ترين فيلم تاريخ سينما شد اما در برخي از صحنه ها سوتي هايي نيز در آن وجود داشت. به عنوان مثال خيابان هاي آتلانتا با لامپ ها برق روشن شده بود، در حالي که اين فيلم دوران جنگ داخلي آمريکا، يعني سالهاي 1861 تا 1865، را نشان مي دهد که توماس اديسون هنوز لامپ هاي رشته اي را اختراع نکرده بود. اين مدل لامپ ها در سال 1879 اختراع شدند.

تايتانيک Titanic

«تايتانيک» (Titanic) فيلمي حماسي-عاشقانه به نويسندگي و کارگرداني جيمز کامرون محصول سال 1997 است. شايد به نظر شما اين فيلم بدون عيب و نقض است اما اگر دقت کرده باشيد، اين فيلم نيز سوتي هايي دارد. به عنوان مثال در مکالمه جک و رز، جک مي گويد که او يک بار در درياچه ويسوتا ماهي گيري کرده، در حالي که آن درياچه در سال 1917، يعني 6 سال پس از غرق شدن تايتانيک، بوجود آمده بود.

نجات سرباز رايان Saving Private Ryan

«نجات سرباز رايان» (Saving Private Ryan) نام فيلمي جنگي حماسي محصول سال 1998 مي ‌باشد که به کارگرداني استيون اسپيلبرگ و نويسندگي رابرت رودات ساخته شده ‌است.

نجات سرباز رايان Saving Private Ryan
نجات سرباز رايان Saving Private Ryan

داستان اين فيلم در طول نبرد نرماندي در جنگ جهاني دوم اتفاق مي ‌افتد. در اين فيلم صحنه اي وجود دارد که در آن کاپيتان ميلر در حال تيراندازي به سربازان دشمن است. در بک گراند اين صحنه يک موتورسيکلت قرار دارد که مدل آن متعلق به سال 1963، يعني 20 سال پس از آن واقعه مي باشد.

شجاع ‌دل Braveheart

«شجاع ‌دل» (Braveheart) فيلمي حماسي درام آمريکايي به کارگرداني و بازيگري مل گيبسون، محصول سال 1995 است. اين فيلم نيز مانند بسياري از فيلم هاي ديگر اشتباهات تاريخي و مکاني دارد. به عنوان مثال رابطه دو شخصيت اصلي داستان با نام ويليام والاس و ملکه ايزابلا، واقعيت خارجي نداشت. علاوه بر آن، شخصيت هاي آن لباس کيلت يا همان دامن اسکاتلندي به تن مي کردند که تا 200 سال پس از آن دوران طراحي نشده بود.

تروآ Troy

«تروآ» (Troy) فيلم حماسي اکشن آمريکايي محصول سال 2004، به کارگرداني ولفگانگ پترسن و با بازي برجسته برد پيت در نقش آشيل است. اين فيلم نيز يکي از بزرگ ترين سوتي هاي سينما را دارد که در اينجا به برخي از آنها اشاره مي کنيم: محاصره در اين فيلم چند هفته طول کشيد، در حالي که در واقعيت مدت آن 10 سال بود.

تروآ Troy
تروآ Troy

آگاممنون و منلائوس در جنگ تروآ کشته نشدند، در واقع آگاممنون پس از بازگشت به خانه توسط همسرش کشته شد، منلائوس نيز به خاطر کهولت سن اش و به طور طبيعي، چندين سال پس از جنگ، از دنيا رفت. يا اين که چشم هاي کشته شدگان فيلم با سکه پوشيده شده بود، در حالي که سکه در آن زمان هنوز وجود نداشت.

گلادياتور Gladiator

«گلادياتور» (Gladiator) فيلمي به کارگرداني ريدلي اسکات، عرضه شده در سال 2000 و به بازيگري راسل کرو و واکين فينيکس است. اين فيلم نيز سوتي هاي تاريخي زيادي دارد.

گلادياتور Gladiator
گلادياتور Gladiator

مثلا کومودوس در واقعيت پدرش را نکشت و خودش هم در ميدان جنگ نمرد، بلکه توسط يک قاتل به قتل رسيد. يا کمانداران فرمان «آتش» را پس از اختراع اسلحه مي دادند، در حالي که اروپاييان تا قرون وسطا از آن استفاده نمي کردند. يا اين که سگ هاي اين فيلم از نژاد ژرمن شپرد بودند، در حالي که عمر اين نژاد به کمتر از 150 سال مي رسد.

بيشتر بدانيد : سوتي سينمايي از نوع هاليوودي!! + عکس

بيشتر بدانيد : سوتي و گاف هاي مختلف در فيلم هاي سينمايي معروف!


منبع : زندگي ايده آل

http://www.CheKhabar.ir/News/143178/گاف هاي عجيب فيلم هاي مشهور سينماي هاليوود - عکس
بستن   چاپ