کاهش قند خون با يک تغيير کوچک در صبحانه
جمعه 2 شهريور 1397 - 10:40:00 PM
چه خبر - تاثير نوشيدن شير درصبحانه بر کاهش قند خون

نوشيدن شير در وعده صبحانه بهترين راه تقويت انرژي موردنياز بدن در طول روز است.
مطالعه جديد محققان دانشگاه گلف کانادا نشان مي دهد شير داراي توانايي کاهش ميزان گلوکز خون است.
داگلاس گاف، سرپرست تيم تحقيق، تاثيرات مصرف شير حاوي ميزان بالا پروتئين را در وعده صبحانه بر ميزان گلوکز خون بررسي کردند و دريافتند مصرف شير در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار مي شود و لبنيات با ميزان پروتئين بالا در مقايسه با لبنيات با ميزان پروتئين عادي بيشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار مي شود.

صبحانه، نان، شير، گندم

دکتر گاف در ادامه مي افزايد: بيماري هاي متابوليکي نظير ديابت نوع2 و چاقي در جهان در حال افزايش هستند. از اينرو بايد در تلاش براي توسعه شيوه هاي رژيم غذايي براي کاهش ريسک و مديريت چاقي و ديابت بود.
متخصصان تغذيه همواره بر اهميت صرف يک صبحانه سالم تاکيد مي کنند و اين مطالعه مصرف کنندگان را به گنجاندن شير در رژيم غذايي روزانه شان و بخصوص در وعده صبحانه تشويق مي کند.

بيشتر بدانيد : چگونه قند خون را با جوانه ها پايين بياوريم؟

بيشتر بدانيد : سه خوراکي موثر در کاهش قندخون

بيشتر بدانيد : بهترين سبزيجات براي کنترل قند خون ديابتي ها


منبع : mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/136897/کاهش قند خون با يک تغيير کوچک در صبحانه
بستن   چاپ