مرگ زودرس با اين اشتباه در رژيم غذايي
جمعه 2 شهريور 1397 - 12:42:30 PM
چه خبر - رژيم کم کربوهيدرات منجر به مرگ زودرس مي شود

بر اساس مطالعه منتشر شده در The Lancet، رژيم کم کربوهيدرات مثل رژيم کتو ممکن است براي کاهش وزن فوق العاده باشد ولي براي طول عمر مفيد نيست.
محققين با دنبال کردن روال زندگي 15400 نفر آمريکايي در طول 25 سال تاثير حذف يا کم کردن کربوهيدرات در رژيم غذايي درطولاني مدت را بررسي کردند و متوجه شدند که مصرف متعادل کربوهيدرات طول عمر افراد را تا 4 سال افزايش مي دهد.
محققان معتقدند افرادي که رژيم هاي کم کربوهيدرات مصرف مي کنند ممکن است زودتر دچار سرطان شوند زيرا آن ها به اندازه کافي ميوه، سبزيجات و غلات کامل مصرف نمي کنند و گوشت بيشتري مصرف مي کنند که خطر سرطان و مرگ زودرس را افزايش مي دهد.

گوشت،باربيکيو

محققين مقدار مصرف کربوهيدرات را به اين شکل طبقه بندي کردند:
افرادي که کربوهيدرات کمي مصرف مي کنند = رژيم غذايي آنها کمتر از 40% کربوهيدرات است.
افرادي که به صورت متعادل کربوهيدرات مصرف مي کنند = رژيم غذاي آن ها بيش تر از 50% کربوهيدرات است.
افرادي که کربوهيدرات زيادي مصرف مي کنند = رژيم غذايي آن ها بيش تر از 70% کربوهيدرات است.
بعد از 25 سال محققين با آناليز داده ها متوجه شدند افرادي که به صورت متعادل کربوهيدرات مصرف مي کنند عمري طولاني تر دارند.
البته بايد بدانيد که همه رژيم هاي کربوهيدرات منجر به مرگ زودرس نمي شوند. در اين مطالعه افرادي که پروتئين و چربي رژيم غذايي خود را به جاي حيوانات از گياهان بدست مي آوردند دچار مرگ زودرس نمي شدند.
شما مي توانيد به جاي پروتئين گوشت از عدس، نخود، دانه کنف و کينوا استفاده نماييد.

بيشتر بدانيد : چرا نبايد همه چربي ها را از رژيم غذايي خود حذف کنيم؟

بيشتر بدانيد : رژيم غذايي سالم چه عوارض و مشکلاتي دارد؟

بيشتر بدانيد : مضرات رژيم غذايي بدون چربي


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/136879/مرگ زودرس با اين اشتباه در رژيم غذايي
بستن   چاپ