سم زدايي بدن و بهبود سلامت با کلروفيل
پنجشنبه 1 شهريور 1397 - 3:42:07 PM
چه خبر - کلروفيل رنگدانه‌اي براي بهبود سلامت انسان

ما از اهميت مصرف سبزيجات برگدار سبز در رژيم غذايي خود آگاه هستيم. اين محصولات سرشار از آهن، ويتامين A و بسياري مواد مغذي ديگر هستند که با بيماري ها مبارزه مي کنند.
اما نکته ديگري درباره اين سبزيجات برگدار، به ويژه آنهايي که سبز تيره هستند، وجود دارد که بايد به آن توجه داشته باشيم و در دوران مدرسه با آن آشنا شده ايد.
آيا چيزي درباره فتوسنتز به ياد داريد؟ اين فرآيندي است که گياهان براي جذب نور خورشيد و تبديل آن به غذا و انرژي مورد نياز خود براي بقا انجام مي دهند.
رنگدانه اي که موجب سبزي گياهان مي شود در قلب فتوسنتز قرار دارد. اين رنگدانه که به نام کلروفيل شناخته مي شود فرآيندي شيميايي را ممکن مي سازد که گياهان در آن نور خورشيد را به گلوکز تبديل مي کنند.
اما مشخص شده است که اين رنگدانه مفيد براي گياهان مي تواند از انسان نيز در برابر برخي بيماري ها محافظت کرده و همچنين به طور کلي سلامت ما را بهبود ببخشد.

کلروفيل: رنگدانه اي براي مبارزه با بيماري

کلروفيل فرآيندي شيميايي را امکان پذير مي کند که به گياهان اجازه مي دهد از نور خورشيد براي توليد گلوکز استفاده کنند. بدون کلروفيل، گياهان قادر به ادامه حيات نيستند.
همچنين، اين رنگدانه مي تواند فوايد سلامت جالب توجه اي را براي انسان ارائه کند. با مصرف سبزيجات سبز ما نه تنها ويتامين ها و مواد معدني فراواني دريافت مي کنيم، بلکه از خود در برابر سرطان محافظت کرده، بدنمان را سمزدايي مي کنيم و بسياري موارد ديگر.

کمک به مبارزه با سرطان

مطالعه انجام شده در دانشگاه ايالتي اُرگان نشان داد که کلروفيل و کلروفيلين (مکملي که از کلروفيل تهيه مي شود) چگونه با مواد سرطان‌زا پيوند تشکيل داده و از جذب آنها توسط دستگاه گوارش جلوگيري مي کنند.
به طور ويژه، کلروفيل در پيشگيري از رشد سرطان هايي که با مواد شيميايي تحريک مي شوند، موثر عمل مي کند. به بيان ديگر، اين ماده از ما در برابر بسياري مواد شيميايي سرطان‌زاي موجود در محيط محافظت مي کند.
مطالعه اي ديگر در هلند نشان داد که کلروفيل موجود در سبزيجات برگدار سبز ممکن است به واسطه محافظت در برابر سموم غذايي، خطر سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

کمک به سمزدايي کبد

مطالعات نشان داده اند که کلروفيل ممکن است توليد آنزيم هايي در بدن که سموم موجود در کبد را نابود مي کنند افزايش دهد.
در يک مطالعه با حضور سوژه هاي حيواني، دريافت کلروفيل در شرايطي که سوژه ها مقدار زيادي آفلاتوکسين B-1 (يک ماده سرطان‌زا که در بادام زميني، ذرت و ديگر غلات آلوده يافت مي شود) مصرف مي کردند با کاهش ميزان آسيب DNA در کبد همراه بود.

تسريع بهبود زخم با مصرف کلروفيل

سبزيجات،اسفناج

از دهه 1940 تاکنون، کلروفيل به پمادهاي مورد استفاده براي بهبود زخم افزوده مي شود. همچنين، کلروفيل نشان داده است به کاهش التهاب ناشي از جراحات يا زخم ها کمک مي کند.

کمک به کاهش وزن

کلروفيل از طريق تسريع دفع و از بين بردن مواد زائد به سمزدايي بدن کمک مي کند. اين ماده از يبوست پيشگيري کرده و سطوح مايع را متعادل مي کند. مطالعه اي که در سال 2014 در دانشگاه لوند در سوئد انجام شد، نشان داد که مصرف مکمل کلروفيل با يک وعده غذايي سرشار از کربوهيدارت با افزايش سطوح کوله‌سيستوکينين، هورموني مسئول احساس سيري حين و پس از غذا خوردن، احساس گرسنگي را کاهش داده است.

محافظت از پوست

پژوهش هاي اوليه نشان داده اند که کرم هاي حاوي کلروفيل مي توانند اندازه و تعداد تبخال هاي ناشي از ويروس هرپس سيمپلکس را کاهش دهند.

چگونه کلروفيل بيشتري در رژيم غذايي خود بگنجانيم؟

سبزيجات برگدار سبز تيره گزينه هايي سرشار از کلروفيل هستند.
اسفناج با 23.7 ميلي گرم در هر فنجان در صدر فهرست قرار مي گيرد. جعفري، شاهي آبي، آراگولا، تره فرنگي، و لوبيا سبز با اختلافي نزديک در پس اسفناج قرار دارند. مارچوبه و جوانه هاي بروکسل نيز سرشار از کلروفيل هستند.
سبزه‌ي گندم را مي توان به عنوان يک مکمل به تنهايي مصرف کرد يا آب آن را با آب سبزيجات ديگر ترکيب کرد. سبزه‌ي گندم به عنوان يک ابرماده غذايي در نظر گرفته مي شود و به پاک سازي کبد کمک مي کند.
سبزه‌ي گندم سرشار از آنتي اکسيدان هاست و توانايي کنترل التهاب را دارد. همچنين، مصرف اين محصول با آپوپتوز (مرگ سلول هاي سرطاني) پيوند خورده است.
شما به راحتي مي توانيد سبزه‌ي گندم را در خانه پرورش دهيد يا پودر آن را خريداري کرده و در اسموتي ها يا نوشيدني هاي ديگر استفاده کنيد.
سبزيجات دريايي يکي ديگر از گزينه هايي است که مي توانيد مد نظر قرار دهيد. انواع مختلف علف هاي دريايي افزون بر سطوح بالاي کلروفيل داراي يد نيز هستند که به حفظ سلامت تيروئيد کمک مي کند.
جوانه ها با توجه به محتواي مواد مغذي خود به عنوان غذايي سالم در نظر گرفته مي شوند و سرشار از کلروفيل نيز هستند. شما مي توانيد آنها را به سالادها يا ساندويچ ها اضافه کنيد.
گياهان دارويي مانند جعفري، ريحان و گشنيز رنگ سبز خود را از کلروفيل دريافت مي کنند. جعفري سرشار از ويتامين K است در شرايطي که ريحان حاوي کلسيم و حتي اسيدهاي چرب امگا-3 است.
کلرلا يک جلبک سبزآبي و سرشار از مواد مغذي است. يک وعده يک اونسي کلرلا حاوي 16 گرم پروتئين، 287 درصد از مقدار مصرف توصيه شده روزانه ويتامين A و 202 درصد از مقدار مصرف توصيه شده روزانه آهن است.
پژوهش ها نشان داده اند که کلرلا به سمزدايي بدن از فلزات سنگين کمک مي کند و همچنين از بدن در برابر پرتودرماني ها محافظت کرده و قند خون و کلسترول را کاهش مي دهد.
کلرلا طعمي قوي دارد و بهتر است آن را در اسموتي ها با مواد ديگر ترکيب کنيد. همچنين، به عنوان جايگزين مي توانيد از قرص هاي کلرلا استفاده کنيد.
توجه: اگر به يد حساسيت داريد يا داروي کوماتين يا وارفارين مصرف مي کنيد، پيش از آغاز مصرف کلرلا با پزشک خود مشورت کنيد.

بيشتر بدانيد : خواص سبزي جعفري براي بدن

بيشتر بدانيد : خواص کلروفيل را بدانيد

بيشتر بدانيد : يک معجون ضد سرطان درست کنيد!!


منبع : asriran.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/136845/سم زدايي بدن و بهبود سلامت با کلروفيل
بستن   چاپ