کاهش ميل به قند با اين غذاها
سه شنبه 30 مرداد 1397 - 2:02:37 PM
چه خبر - غذاهايي براي کاهش هوس خوردن قند و شيريني

اين در حالي است که مصرف بيش از حد شکر و دريافت کالري از طريق آن، خطر ابتلا به شرايط خطرناک پزشکي از جمله سندرم متابوليک را بالا مي برد. با اين حال ثابت شده که اضافه کردن برخي از مواد غذايي به رژيم غذايي، ميل افراطي به مصرف شکر و محصولات حاوي آن را کاهش مي دهد:

توت ها و کاهش ميل به قند

مصرف توت ها يک راه مناسب براي کنترل هوس مصرف شکر است. اين ميوه ها طعم شيرين دارند و محتواي بالاي فيبر در آنها به معني کم قند بودن آنهاست. علاوه بر اين، توت ها داراي ترکيبات گياهي و خواص آنتي اکسيداني و ضد التهابي قوي هستند و مصرف آنها خطر ابتلا به بيماري هاي مزمن مانند بيماري هاي قلبي و ديابت را کاهش مي دهد.

کاهش ميل به قند با شکلات تلخ
شکلات,شکلات تلخ

شکلات يکي از مواد غذايي مورد علاقه کساني است که ميل شديد به مصرف شکر دارند. با اين حال انتخاب شکلات تيره يا شکلات تلخ که 70 درصد آن کاکائوي خالص باشد، هم ميل به مصرف شکر را کاهش مي دهد و هم ترکيبات گياهي را به بدن مي رساند که حامي سلامت هستند. شکلات تيره خواص آنتي اکسيداني و ضد التهابي دارد و به بهبود سلامت قلب کمک مي کند. اين در حالي است که شکلات معمولي سرشار از قند و چربي است و بايد مصرف آن را محدود کرد.

دانه هاي چيا

اين دانه ها منبع خوبي از مواد مغذي مهم هستند؛ از جمله اسيدهاي چرب امگا 4، فيبرهاي محلول و برخي ترکيبات گياهي سالم. در واقع فيبر محلول، 40 درصد از دانه هاي چيا را تشکيل مي دهد. اين نوع فيبر به ارامي جذب مي شود و به شما احساس سيري طولاني مدت مي دهد. دانه هاي چيا همه کاره هستند و از آن ها براي تهيه دسر و حتي پودينگ چيا مي توانيد بهره ببريد.

حبوبات

حبوباتي از جمله عدس، نخود فرنگي، نخود و ... منابع گياهي سرشار از فيبر و پروتئين هستند. در واقع يک فنجان عدس، 18 گرم پروتئين و 16 گرم فيبر به بدن شما مي رساند. هر دوي اين مواد مغذي به افزايش احساس سيري کمک مي کنند و با نگه داشتن سطح قند در حالت نرمال، به کنترل هوس مصرف شکر کمک مي کنند.

ماست
ماست

يک ميان وعده سالم سرشار از پروتئين و کلسيم است. علاوه بر اين مطالعات نشان داده اند که ماست مي تواند يک انتخاب عالي براي کمک به تنظيم اشتها و کنترل ميل به شکر باشد. انتخاب ماست ساده يوناني و افزودن آن به رژيم غذايي يک راه سالم براي کاهش وزن نيز هست.

خرما

ميوه هاي خشک شده مانند خرما انتخاب هاي مغذي و شيرين براي کاهش مصرف شکر هستند. خرما سرشار از فيبر، پتاسيم، آهن و ترکيبات گياهي مفيد است.

سيب زميني شيرين

منبع غني از کربوهيدرات ها، فيبر و تعدادي از ويتامين ها و مواد معدني از جمله ويتامين A، ويتامين C و پتاسيم است.

تخم مرغ

يکي ديگر از مواد غذايي سرشار از پروتئين است که به کنترل اشتها و کنترل مصرف شکر کمک مي کند. در واقع تحقيقات نشان داده اند که مصرف تخم مرغ در وعده صبحانه به کنترل گرسنگي و کاهش مصرف مواد غذايي پرکالري در طي روز کمک مي کند. مصرف اين نوع ماده غذايي منجر به سرکوب هورمون گرسنگي گرلين مي شود و احساس سيري طولاني مدت را افزايش مي دهد.

دانه هاي کامل

اين دانه ها حاوي فيبر بالا، ويتامين B، منيزيم، آهن، فسفر، منگنز و سلنيوم هستند. مصرف اين دانه ها به افزايش طول عمر کمک مي کند و فيبر موجود در آنها، شما را براي مدت طولاني سير نگه مي دارد. دانه هاي کامل همچنين باعث افزايش باکتري هاي خوب روده شده و به بهبود عملکرد سيستم ايمني بدن کمک مي کنند.

بيشتر بدانيد : قند خون خارج از کنترل است وقتي اين نشانه ها را داريد

بيشتر بدانيد : بهترين سبزيجات براي کنترل قند خون ديابتي ها

بيشتر بدانيد : سه خوراکي موثر در کاهش قندخون

بيشتر بدانيد : تکنيک هاي فرار از مصرف قند و شکر


منبع : avayesalamati.com

http://www.CheKhabar.ir/News/136717/کاهش ميل به قند با اين غذاها
بستن   چاپ