فينگر فود پنير و کرفس، يک پيش غذاي نيم ساعته و خوشمزه
جمعه 26 مرداد 1397 - 11:51:31 AM
چه خبر - مواد لازم فينگر فود پنير و کرفس

نان باگت : به تعداد لازم
پنير خامه اي نرم سده : 1 بسته
خامه ترش : 1/2 فنجان
شويد خشک : 1 قاشق غذاخوري
پودر سير : 1/8 قاشق چايخوري
کلم بروکلي تازه خرد شده : 1 و 1/2 فنجان
کرفس تازه ريز خرد شده : 1 فنجان
فلفل قرمز شيرين ريز خرد شده : 1/2 فنجان
برگ کرفس

بيشتر بدانيد : فينگر فود گوشت و سبزيجات براي افطار ماه رمضان

طرز تهيه فينگر فود پنير و کرفس
Appetizer-fingerfood.jpg

درون يک کاسه پنير خامه اي و خامه ترش را با هم مخلوط کنيد.
شويد خشک و پودر سير را اضافه کرده و مخلوط کنيد.
نان هاي کوچک باگت را درون بشقاب سروتان بچينيد.
يک قاشق از مخلوط برداشته و روي نان ها بريزيد.
فلفل دلمه اي قرمز، کرفس ريز شده و بروکلي ريز شده را با هم مخلوط کنيد.
مقداري از اين مخلوط را روي مخلوط پنير و خامه ترش بريزيد.
براي چند ساعت درون يخچال قرار داده و سپس سرو کنيد.

بيشتر بدانيد : فينگر فود گوشت و قارچ،پيش غذايي که با ساندويچ ميکر درست ميشود

بيشتر بدانيد : فينگر فود قارچ و نعنا، يک پيش غذاي 20 دقيقه اي

بيشتر بدانيد : دستور تهيه چيكن فينگر


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/135518/فينگر فود پنير و کرفس، يک پيش غذاي نيم ساعته و خوشمزه
بستن   چاپ