مرغ را اينگونه به بهترين روش مزه دار کنيد
1 دي 1394 - 12:03:07 ب.ظ
بهترين روش براي مزه دار کردن مرغ چيست؟مواد لازم براي مزه دار کردن مرغ با ليمو و زيتون :

سينه مرغ : 8 عدد
روغن زيتون : 3 قاشق سوپ خوري
ليمو : 2 عدد
پياز : 2 عدد
سير : 4 حبه
زيتون سبز : 1 پيمانه
آب مرغ : 2 پيمانه
آويشن : 1 قاشق چاي خوري
فلفل قرمز : 1/2 قاشق چايخوري

آموزش مزه دار کردن مرغ با زيتون و ليمو :

روي سينه هاي مرغ نمک و فلفل بريزيد.
در يک ماهيتابۀ بزرگ، 2 قاشق سوپ خوري روغن را داغ کنيد.
مرغ ها را در دو دسته داخل ماهيتابه بگذاريد تا طلايي شوند (ابتدا سمتِ با پوست آن)، هر طرفِ آن حدود 3 دقيقه بماند.
مرغ ها را به يک ظرف منتقل کنيد.
ليموها را از طول نصف کنيد و در جهتِ ديگر، آن را به برش هاي باريکي تقسيم کنيد.
اگر ماهيتابه خشک است، روغن باقيمانده را به آن اضافه کنيد.
پياز و سير را اضافه کنيد و حدود 3 دقيقه بگذاريد بماند تا نرم شوند اما طلايي نشوند.
برش هاي ليمو، زيتون، آب مرغ و 2 پيمانه آب هم به آن ها اضافه کنيد و اجازه دهيد جوش بيايند.
حال شعله را کم کنيد تا 10 دقيقه آرام با هم بپزند.
مرغ را روي سبزيجات بگذاريد و آب مرغ ها را نيز داخل ماهيتابه بريزيد و روي آن آويشن و فلفل قرمز بپاشيد.
روي آن را بپوشانيد تا 15 دقيقه آرام بپزد و مرغ پخته شود.



منبع : ashpazbashy.com

http://www.CheKhabar.ir/News/13180/مرغ را اينگونه به بهترين روش مزه دار کنيد
بستن   چاپ