محافظ هاي سلبريتي هاي ايراني چقدر حقوق مي گيرند؟!
جمعه 12 مرداد 1397 - 12:27:28 PM
چه خبر - براي باديگاردي، از 6 تا 10 ميليون مي‌گيرم!!

مردان درشت‌هيکل، قدبلند، با لباس‌هاي يکدست و گوشي‌ در گوش که وقتي با آن‌ها روبه‌رو مي‌شوي، به قاعده يک ديوار بزرگ جلوي چشمانت را مي‌گيرند. اين‌ها مشخصات کساني است که کمابيش نگاه‌هايمان به ديدنشان در مراسم‌ بزرگ و محفل‌هاي پروپيمان عادت کرده است و ما آن‌ها را با اسم‌هاي مختلفي مثل باديگارد، حفاظت، تشريفات و… مي‌شناسيم. البته از قديم‌الايام شخصيت‌هاي کشوري و لشگري محافظ داشته‌اند؛ محافظاني که تا همين چند سال پيش ظاهرشان چندان از بين بقيه همراهان يک شخصيت مهم قابل تشخيص نبود، اما الان نه فقط ظاهر آن‌ها کاملا متفاوت شده، بلکه شخصيتي که از آن محافظت مي‌کنند هم تغيير زيادي کرده است.

سلبريتي‌ها، از بازيگر گرفته تا فوتباليست‌ها و حتي شاخ‌هاي مجازي هم براي خودشان باديگارد استخدام مي‌کنند؛ موضوعي که رئيس پليس پيش‌گيري به آن واکنش نشاد داده و گفته:

«پليس و نيروي انتظامي هيچ مجوزي جهت محافظت شخصي از افراد يا فعاليت باديگاردها صادر نکرده و نه‌تنها پليس، بلکه قانون نيز چنين اجازه‌اي را نداده است.»

سلبريتي ها بدون محافظت تا سوپرمارکت هم نمي‌روند

با وجود اين حرف‌ها بعيد به نظر مي‌رسد که بتوان بازار محافظت از چهره‌هاي معروف را جمع کرد. اولين مانعي که بر سر راه حذف محافظان يا همان باديگاردهاي سلبريتي‌ها وجود دارد، خود سلبريتي‌ها هستند. آن‌ها که با وجود توسعه رسانه‌ها، زندگي کردن بين مردم عادي برايشان خيلي سخت شده است. ايمان پژواک که البته از فاميلي مستعار استفاده مي‌کند، يکي از کساني است که بين باديگاردهاي سلبريتي‌ها شناخته‌شده است. خودش مي‌گويد که حداقل 12 تا باديگارد زير نظر او کار مي‌کنند و باشگاهش در خيابان دولت تهران رسما باديگارد تربيت مي‌کند.‌

ايمان پژواک در مورد ايده حذف محافظان که از سوي پليس پيش‌گيري مطرح شده، مي‌گويد:

«تا وقتي بازار براي کاري نباشد، کسي هم در آن فعاليت نمي‌کند. وقتي سلبريتي‌ها تا فروشگاه و سوپرمارکت هم نمي‌خواهند تنها بروند، چه بايد کرد؟ تا حدي هم حق دارند، چون مزاحمت‌ها حد و مرز ندارد.»

اميرحسين سيف که ادعا مي‌کند 12 سال است از سلبريتي‌ها محافظت مي‌کند، بعد از شنيدن صحبت‌هاي رئيس پليس پيش‌گيري برآشفته مي‌شود و مي‌گويد:

«اصلا مگر اين کار مجوز لازم داشت که حالا مي‌گويند مجوز نداده‌ايم و نمي‌دهيم؟ مگر استخدام افراد براي کارهايي که منافاتي با قانوني ندارند، مجوز مي‌خواهد؟ اصلا يک نفر مي‌خواهد به من پول بدهد که کنارش راه بروم تا با قد و هيکل و تيپ من پز بدهد! کسي نمي‌تواند دخالت کند.»
سيف ترجيح مي‌دهد در مورد اين‌که تابه‌حال محافظ چه کساني بوده، سکوت کند تا به قول خودش شر نشود، اما مي‌گويد:
«تابه‌حال حداقل در تيم حفاظت 9 بازيگر مختلف بوده‌ام. حساب افراد دولتي و نظامي جداست، محافظان آن‌ها که اتفاقا يکي دوتايشان به‌عنوان شاگرد به باشگاه من مي‌آمدند، خيلي گير و گرفت دارند و بايد از ابعاد مختلف مناسب باشند. اما براي چهره‌هاي معروف همين که قد و هيکل مناسب داشته باشي و کارت را بلد باشي، کافي است.»
اميرحسين سيف تاکيد مي‌کند که شغل اصلي‌اش مربي‌گري بدن‌سازي است و حفاظت از چهره‌ها را به‌عنوان کار جانبي انجام مي‌دهد، به همين دليل هم تابه‌حال به صورت تمام وقت محافظ کسي نبوده است، اما هيچ‌کدام از باديگاردهايي که مي‌شناسد، کمتر از 6 ميليون نمي‌گيرند.
او در اين‌باره مي‌گويد:
«اين کمترين دستمزد است و رقم حقوق باديگاردها ممکن است به 10 ميليون هم برسد، چون زندگي باديگاردها خرجش زياد است؛ از هزينه بدن‌سازي و مکمل گرفته، تا لباس و قيافه. از طرفي کساني که مي‌خواهند حقوق ماهانه بدهند، کار زيادي از آدم مي‌کشند. اصلا من براي همين باديگارد ثابت و حقوق‌بگير کسي نمي‌شوم و بيشتر موردي کار مي‌کنم. البته مشتري‌هاي ثابتي هم دارم که فقط به من زنگ مي‌زنند.»
به گفته سيف قيمت محافظت موردي از چهره‌هاي معروف هم چيزي بين 500 هزار تومان تا يک ميليون متغير است و بستگي به زماني که از فرد مي‌گيرد و حساسيت مراسمي دارد که فرد بايد همراهي شود.

سيف در مورد اين‌که اصلا محافظت از چهره‌هاي معروف چه ضرورتي دارد، مي‌گويد:

«به‌هرحال در دنياي الان که حاشيه‌هاي زندگي چهره‌ها زياد است، ممکن است دشمني‌هايي هم وجود داشته باشد. بحث آدم‌ربايي هم مطرح است. تا جايي که خانواده‌هاي ثروتمند براي بچه‌هايشان هم محافظ استخدام مي‌کنند تا گروگان‌گيري پيش نيايد. از طرفي چهره‌هاي معروف در شأن خودشان نمي‌بينند که مردم را کنار بزنند و به کارشان برسند و يک نفر بايد اين کار را انجام بدهد. مردم هم در مواردي رعايت نمي‌کنند و چنان به آدم‌هاي معروف مي‌چسبند که جدا کردنشان کار هرکسي نيست. همين چند وقت پيش يکي از فوتباليست‌هاي قديمي که نمي‌خواهم اسمش را ببرم اما محبوبيت خيلي زيادي دارد، دو ساعت تمام جايي گير کرده بود و آخر با کمک بچه‌هاي تشريفات که ازجمله همين باديگاردها هستند، توانست خودش را از بين جمعيت نجات بدهد.»

محافظت از شاخ‌ها

ايمان پژواک خبر مي‌دهد که بحث محافظت از سلبريتي‌ها فقط به چهره‌هاي معروف فرهنگي و هنري که از سوي رسانه‌هاي رسمي شهرت پيدا کرده‌اند، ختم نمي‌شود، بلکه شاخ‌هاي اينستاگرامي يا همان افرادي که در شبکه‌هاي مجازي تعداد فالوئر بالايي دارند هم خيلي جاها با همراه مي‌روند.
پژواک در اين مورد مي‌گويد:
«شايد باورتان نشود، اما بعضي از کساني که تعداد فالوئرهايشان مرز صدهزارتا را رد کرده، از ما مي‌خواهند که براي همراهي‌شان نفر بفرستيم، چون در جمع‌هايي مثل مهماني‌ها احساس آرامش و امنيت نمي‌کنند.»

به گفته پژواک اتفاقا اين‌طور سلبريتي‌ها نياز به حفاظت بيشتري دارند. او مي‌گويد:

«دشمني‌هاي عجيب و غريبي بين شاخ‌هاي مجازي وجود دارد. چهره‌هاي معروف عالم فرهنگ و هنر براي خودش شأن قائل هستند و براي حفظ چهره‌شان و ممنوع‌الکار نشدن هم که شده، وارد برخي درگيري‌ها نمي‌شوند. اما شاخ‌هاي مجازي اين‌طور نيستند. ناگهان به شهرت رسيده‌اند و اتفاقا هر درگيري که پيش بيايد، باعث مي‌شود مردم از سر کنجکاوي هم شده، سراغشان بيايند و آن‌ها را فالو کنند. به همين دليل آن‌ها بايد بيشتر مراقب خودشان باشند. از طرفي دست زدن به کارهاي عجيب هم برايشان فالوئر به همراه مي‌آورد. همراه داشتن يک باديگارد يا محافظ هم يکي از کارهايي است که اصطلاحا شاخ‌هاي مجازي را گنده مي‌کند.»

زندگي پرخرج باديگاردها

هم سيف و هم پژواک هر دو درآمد باديگاردهاي حرفه‌اي را خوب اعلام مي‌کنند، اما هم‌زمان تاکيد مي‌کنند که زندگي باديگاردها هم خالي از خرج نيست.
سيف مي‌گويد:
«يک محافظ حرفه‌اي بايد به خودش برسد. کاري با جاهاي ديگر دنيا ندارم، اما در کشور ما اين‌که يک باديگارد خوش‌قيافه باشد، مهم است. حالا نه اين‌که از خود سلبريتي بهتر باشد، اما بايد چهره با جذبه‌اي داشته باشد. خب اين کار خرج دارد. ما بايد زود به زود به آرايشگاه برويم و روي ظاهرمان حساس باشيم.»
او ادامه مي‌دهد:
«بحث لباس هم هست. از آن‌جايي که اغلب تيم‌هاي تشريفات قراردادي کار مي‌کنند و تحت نظر سازمان خاصي نيستند، پس هزينه‌هاي تهيه لباسشان هم با خودشان است. لباس باديگارد نبايد به تنش زار بزند، بلکه بايد روي کلاس او بگذارد و جذابيت و ابهتش را بيشتر نشان بدهد تا اطرافيان از او حساب ببرند و برايش احترام قائل باشند.»
هرچقدر سيف روي هزينه‌هاي مربوط به تيپ و قيافه تاکيد مي‌کند،‌ پژواک روي هزينه‌هاي آمادگي جسماني باديگاردها اصرار دارد.
او مي‌گويد:
«مي‌توانيد از کساني که کار بدن‌سازي مي‌کنند، بپرسيد که روي فرم نگه داشتن بدن يک فرد چقدر در ماه آب مي‌خورد. حداقل دو ميليون در ماه هزينه مکمل‌هاي باکيفيت خارجي مي‌شود. يک ميليون هم هزينه باشگاه و برنامه و… در کنار اين‌ها باديگارد بايد آموزش‌هاي خاص ببيند و ياد بگيرد که چطور حواسش به اطراف باشد و به‌سرعت واکنش نشان دهد. همه اين‌ها خرج دارد، پس فکر نکنيد يک باديگارد توي خانه مي‌خورد و مي‌خوابد و با چهارتا برنامه و همراهي ماهي 10 ميليون به حسابش واريز مي‌شود.»

بيشتر بدانيد : احمد ايراندوست, از باديگاردي جنيفر لوپز تا عکس گرفتن با روحاني و احمدي نژاد!

بيشتر بدانيد : کدام بازيگران ايراني هميشه باديگارد همراه شان است و چرا؟


منبع: cinemacinema.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/131717/محافظ هاي سلبريتي هاي ايراني چقدر حقوق مي گيرند؟!
بستن   چاپ