افزايش اختلالات رواني با نيترات گوشت هاي فراوري شده
جمعه 12 مرداد 1397 - 9:29:08 AM
چه خبر - ارتباط نيترات گوشت هاي فراوري شده با اختلالات رواني

طبق گزارش محققان، مواد شيميايي مورداستفاده در گوشت هاي فرآوري شده نظير هات داگ و سوسيس، با اختلال رفتاري موسوم به مانيا يا شيدايي مرتبط است.
مواد شيميايي افزوده شده به گوشت هاي فرآوري شده موسوم به نيترات ها از رشد باکتري ها جلوگيري مي کنند.
دکتر رابرت يولکن، سرپرست تيم تحقيق از دانشگاه جان هاپکينز مريلند آمريکا، در اين باره مي گويد: اسناد و شواهد متعدد نشان مي دهد که ميکروب هاي درون روده ها مي توانند بر مغز اثر داشته باشند.
محققان در اين مطالعه داده هاي بيش از 1000 نفر مبتلا به مشکلات رواني و افراد فاقد چنين مشکلاتي را بررسي کردند.

گوشت فراوري شده،سوسيس،کالباس

محققان دريافتند افرادي که براي مدتي به خاطر اختلالات ناشي از بيماري رواني شيدايي نظير بيش فعالي، هيجان و بيخوابي بستري شده بودند در مقايسه با افراد فاقد سابقه يک اختلال رواني جدي، 3.5 بار بيشتر گوشت هاي حاوي نيترات مصرف کرده بودند.
در تحقيق ديگر مشخص شد موش ها بعد از تغذيه با غذاهاي حاوي نيترات تنها به مدت چند هفته، رفتارهاي شبه مانيا از خود بروز دادند. همچنين اين موش ها در مقايسه با ساير موش هاي تغذيه نشده با نيترات، الگوي باکتري هاي روده شان متفاوت بود.
مانيا معمولا در افراد مبتلا به اختلال دوقطبي روي مي دهد اما ممکن است افراد مبتلا به شيزوفرني هم مبتلا به آن شوند. مانيا شامل انديشه ها و تفکر خودمهم انگاري است و منجر به رفتارهاي پرخطر مي شود.
با اين حال محققان بر انجام تحقيقات بيشتر در اين زمينه به منظور توجيه اين رابطه تاکيد دارند.

بيشتر بدانيد : سيگار شما را زودتر مي کشد يا غذاهاي فرآوري شده مانند سوسيس و کالباس؟

بيشتر بدانيد : تفاوت اختلال دوقطبي و افسردگي

بيشتر بدانيد : غذاهاي فرآوري شده خوب هستند يا بد


منبع : mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/131707/افزايش اختلالات رواني با نيترات گوشت هاي فراوري شده
بستن   چاپ