اما و اگرهاي معنادار پيشنهاد يک مذاکره
پنجشنبه 11 مرداد 1397 - 12:30:20 PM
چه خبر - موضع مقامات در قبال پيشنهاد ترامپ به 2 گروه موافقان‌مشروط و مخالفان‌صريح تقسيم مي‌شوند

روزي که ترامپ با غرور و تبختر فراوان پشت ميزش نشست و فرمان خروج از برجام را امضا کرد و خواسته هاي خودش را در قالب 12 شرط براي مذاکره با ايران گذاشت، در واقع باب هر گونه مذاکره را بست.
اما بعد از نزديک 3 ماه او موضع جديدي اتخاذ کرد و گفت حاضر است بدون پيش شرط و هر جا رئيس جمهور ايران بخواهد پاي ميز مذاکره بنشيند. اين رويکرد ترامپ با دو نوع واکنش از سوي سياستمداران و مسئولان ايران مواجه شد. گروهي اين رويکرد ترامپ را در قالب طراحي جنگ رواني جديد تفسير کردند که مي خواهد چهره عهدشکن خود را نزد افکار عمومي جهان تطهير کند و برخي نيز معتقدند تهديد تهران براي ممانعت از صدور نفت از خاورميانه در صورت صادر نشدن نفت ايران، عامل عقب نشيني ترامپ شد چراکه او تاجر و ترسو است و کافي است زور ببيند تا در طراحي هاي ذهني خود تجديد نظر کند.
محمدجواد ظريف وزير خارجه کشورمان اين پيشنهاد ترامپ را بي پاسخ نگذاشت و در صفحه توئيتر خود نوشت: «ايران و آمريکا دو سال گفت‌وگو کردند. ما با اتحاديه اروپا، تروئيکاي اروپايي، روسيه و چين موفق به ايجاد يک توافق چندجانبه -موسوم به برجام- شديم. اين توافق، کارساز بوده است. آمريکا تنها مي‌تواند خودش را بابت خروج از اين توافق و ترک ميز [مذاکره] مقصر بداند. تهديد، تحريم و شيرين‌کاري‌هاي تبليغاتي کارگر نخواهند افتاد. احترام به ايران و به تعهدات بين‌المللي را بيازماييد.»
در مجموع مواضع سياستمداران ايراني در قبال پيشنهاد ترامپ براي مذاکره بدون پيش شرط به دو گروه موافقان مشروح و مخالفان صريح قابل تفکيک است که نمونه هاي اين مواضع را در جدول ذيل مي توانيد بخوانيد.

اما و اگرهاي معنادار پيشنهاد يک مذاکره

اما و اگرهاي معنادار پيشنهاد يک مذاکره


منبع: khabaronline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/131642/اما و اگرهاي معنادار پيشنهاد يک مذاکره
بستن   چاپ