خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچين،کدام گوشت بهتر است؟
يکشنبه 7 مرداد 1397 - 11:11:25 AM
چه خبر - خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچينگوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچين، کالري کمتري دارد. علت آن هم مقدار چربي کمتر آن نسبت به ساير گوشت‌ها، حتي گوشت مرغ است.150 گرم گوشت بوقلمون حدود نيمي از اسيد فوليک مورد نياز روزانه را تامين مي‌کند. همچنين منبع خوبي از سلنيوم، روي و پتاسيم و ويتامين‏هاي B1، B3، B6 و B12 است.
خواص گوشت بوقلمون عبارتند از:

بوقلمون LDL خونرا کاهش مي‏‏دهد
آرامش و سرحالي ايجاد مي‏کند
از سرطان نيز جلوگيري مي‏کند
ترشح هورمون تستوسترون را افزايش مي‏دهد
سيستم ايمني را تقويت مي‏کند
حاوي ويتامين A است که نقش مهمي در تقويت سيستم ايمني بازي مي‌کند، لذا مصرف آن در فصل سرما و به خصوص به کودکان و سالمندان توصيه مي‌شود

تنها بايد توجه نمود که گوشت بوقلمون داراي اسيد آمينه پورين است، لذا مبتلايان بيماري نقرس بايد آن را به ميزان خيلي کم مصرف کنند و همچنين گوشت بوقلمون داراي مقدار کمي اگزالات است؛ لذا بيماران مبتلا به سنگ کليه اگزالاتي، خيلي کم بايد از آن استفاده نمايند.

بيشتر بدانيد : خواص گوشت بوقلمون + هر کس چه مقدار گوشت بوقلمون بخورد؟

بيشتر بدانيد : مضرات و فوايد مصرف گوشت بوقلمون

خواص گوشت گوساله
گوشت,گوشت قرمز,گوشت گوساله

گوشت فيله گوساله ماده بسيار عالي که زود هضم است ومعده را نيرو مي‌بخشد. فيله گوساله حاوي حجم بسيار زيادي از پروتين است؛ بنابراين براي مدت طولاني‌تر احساس سيري کرده و حجم غذاي مصرفي کاهش پيدا مي‌کند. در عين حال متخصصان تغذيه ورزشي معتقد هستند که اين بخش گوشت گوساله براي امر عضله‌سازي بسيار مفيد و کارساز است. اين بخش از گوشت گوساله حاوي بيشترين مقدار از ماده روي است. اين ماده براي مبارزه با انواع بيماري‌ها و همچنين کاهش دوره نقاهت بيماري سرما خوردگي بسيار موثر است. اين بخش همچنين حاوي مقادير قابل توجهي از ويتامين B12 است که براي توليد DNA و تقويت سيستم عصبي و سيستم خون رساني بدن مفيد است. همچنين مشخص شده است که اين ماده غذايي در کاهش کلسترول مضر خون نيز موثر است.

بيشتر بدانيد : گوشت گوسفند بخوريم يا گوشت گوساله؟

خواص گوشت مرغ

مرغ جوان محلي و جوجه آن براي چاق کردن بدن، تقويت مغز و معده‌هاي مرطوب، تصفيه پوست صورت وصدا مفيد است. جگر آن کثيرالغذا، چاق کننده و ديرهضم مي‌باشد. در بيماري صفراوي و گرم، خوردن جوجه خروس مفيد است. گوشت مرغ در مقايسه با گوشت گاو، چربي اشباع کمتري دارد. با اين حال پوست مرغ داراي مقدار زيادي چربي اشباع است و به همين دليل قبل از پخت، بايد پوست آن را کاملا جدا کرد. مرغ منبع بسيار خوبي از ويتامين B3 يا نياسين و ويتامين B6 است. گوشت مرغ همچنين يک منبع خوب سلنيوم مي‏ باشد. سلنيوم يکي از اجزاي بسيار مهم واکنش‏هاي متابوليکي در بدن مي‏ باشد که عبارتند از: متابوليسم هورمون‌هاي تيروئيدي، سيستم دفاعي آنتي اکسيداني و سيستم ايمني. مطالعات گوناگون نشان داده است که بين بروز سرطان‌ها و دريافت سلنيوم يک ارتباط مهم وجود دارد. سلنيوم مانع سرطان مي ‏شود.

بيشتر بدانيد : پوست, بال و گردن مرغ نخوريد!

بيشتر بدانيد : نکاتي جالب در مورد فوايد گوشت مرغ

خواص گوشت بلدرچين
گوشت,گوشت بلدرچين,گوشت مرغ

گوشت و تخم بلدرچين به لحاظ ارزش غذايي و درماني، بسيار مورد توجه است. ميزان پروتئين موجود در گوشت اين پرنده از پروتئين گوشت ساير پرندگان و نشخوارکنندگان معمولي 10- 5 درصد بيش‌تر است. گوشت بلدرچين منبع خوب نياسين، فسفر، مس، تيامين، ريبوفلاوين، ويتامين B6، روي، آهن و سلنيوم است. گوشت اين پرنده، کلسترول کمي دارد، لذا افراد در هر گروه سني مي‌توانند از آن استفاده کنند. تخم بلدرچين در مقايسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذايي بالاتري دارد.

بيشتر بدانيد : خواص گوشت بلدرچين!!

بيشتر بدانيد : گوشت بلدرچين براي چه کساني مناسب است؟

خواص گوشت خروس

حرارت گوشت خروس کمتر از مرغ بوده و داراي کمي خشکي است. خوردن سوپ جوجه (به ويژه جوجه خروس) در افراد بيمار و يا ناقهين (که تازه بيماري آن‌ها خوب شده) يا افراد تب دار مفيد است؛ هضم راحتي دارد و ارزش غذايي آن زياد است.

بيشتر بدانيد : گوشت چه بخوريم تا سالم تر باشيم؟ + خواص گوشت ها


منبع : alodoctor.com

http://www.CheKhabar.ir/News/130382/خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچين،کدام گوشت بهتر است؟
بستن   چاپ