کيک انار مخصوص شب يلدا
28 آذر 1394 - 01:06:13 ب.ظ
کيک انار، دسري خوش طعم براي شب يلدامواد لازم براي کيک اسفنجي

تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
وانيل نصف ق چ
بکينگ پودر يک ق چ

مواد لازم براي خامه فرم گرفته کيک انار شب يلدا

يک ليوان خامه شانتي
اسانس توت فرنگي چند قطره
رنگ صورتي ژله اي دو قطره

براي شهد کيک انار شب يلدا شکر : يک پيمانه
آب : نصف پيمانهپوست پرتقال : دو تکه براي تزيين کيک انار شب يلدا
يک عدد مرباي پرتقال درستهبرگ نعنا يا پرتقالمنجوق خوراکيانار دانه کرده سرخ طرز تهيه کيک انار براي شب يلدا :ابتدا زرده و سفيده هاي تخم مرغ ها را جدا کرده و سفيده هاي را با دور همزن بالا ميزنيم تا پف کند .
سپس شکر و وانيل را کم کم روي سفيده ميپاشيم و همزن هم کار ميکند تا فرم بگيرد .
زرده ها را داخل سفيده ريخته و مجدد هم ميزنيم تا مخلوط شوند.
اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکينگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ايم در 2 نوبت روي مواد ميريزيم .
حالا با ليسک مواد را زير و رو ميکنيم .
کف قالب 30 سانتي را کاغذ روغني مي اندازيم و مايه را داخل آن ريخته و در فر از پيش داغ شده ميگذاريم تا مدت حدود 60 دقيقه در فر 170 درجه مي پزيم . يک پيمانه شکر و نصف پيمانه آب با کمي پوست پرتقال را مي جوشانيم تا غليظ و معطر شود .
مي توايند از اسانس به جاي پوست پرتقال استفاده کنيد .
کيک که خنک شد دو نصف کرده و ميان آن را شهد مي ريزيم و با برس مي ماليم .خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکي ميزنيم . پف که کرد کنار مي گذاريم .
سپس وسط کيک را با خامه ميپوشانيم . انارهاي سرخ دانه شده را همراه با منجوق هاي خوراکي نقره اي رويش ميپاشيم . تکه هاي برش بالايي کيک را سه گوش برش ميزنيم و بعد يک تکه را برميداريم و کنار ميگذاريم .
به تکه آخر آن نيازي نيست زيرا بايد انار ها و خامه ديده شود . بعد به صورت اريب روي کيک قرار مي دهيم .
با مرباي پرتقال و برگ سبز و منجوق هاي خوراکي تزيين ميکنيم . تهيه شده توسط شرکت گلستانمنبع: سيمرغ
http://www.CheKhabar.ir/News/12911/کيک انار مخصوص شب يلدا
بستن   چاپ