روش نگهداري برگ مو براي طولاني مدت با دو روش موثر
جمعه 29 تير 1397 - 5:24:04 PM
چه خبر - دو روش براي نگهداري برگ مو بدون تغيير رنگ

شايد خيلي از شما راه هاي مختلفي را براي فريز کردن برگ مو امتحان کرده باشيد، ولي در نهايت با تغيير رنگ برگ مو مواجه شده ايد.vدر ادامه دو راه موثر، براي نگهداري طولاني مدت برگ مو معرفي خواهيم کرد.

بيشتر بدانيد : با برگ مو يک غذاي جديد و متفاوت درست کنيد!!!!

نگهداري برگ مو در بطري نوشابه

در اين روش يک بطري خشک نوشابه را انتخاب مي کنيم و برگ ها را به صورت رولتي مي پيچيم و داخل بطري مي اندازيم تا پرشدن بطري اين کار را انجام مي‏دهيم، بعد در بطري را مي بنديم و در يک جاي سرد مثل يخچال نگهداري مي کنيم. مزيت اين روش استفاده نکردن از نمک است. به تازگي از اين روش استفاده مي شود.

نگهداري برگ مو در فريزر

بعد از اين که برگ موها را مي شوييم و خشک مي کنيم، دسته دسته مي کنيم و داخل کيسه فريزر يا ظرف هم اندازه برگ ها مي گذاريم و درون فريزر نگهداري مي کنيم. بهتر است درون ظرف هاي مخصوص فريزر بگذاريم تا بعد از اين که يخ زد نشکند و خرد نشود. همچنين قبل از مصرف از فريزر درمي آوريم و دست نمي ‏زنيم تا يخشان باز و نرم شود.

مواد لازم براي دلمه برگ مو

گوشت چرخ کرده : نيم کيلو
لپه نصف پيمانه
برنج نيم دانه : 1 پيمانه
پياز خرد شده : به مقدار لازم
آبليموي تازه : نصف استکان
شکر : 4 قاشق غذاخوري
نمک، ادويه و فلفل : به مقدار لازم
رب : يک قاشق غذا خوري
آب : يک ليوان
مغز گردو خرد شده : 4 قاشق غذا خوري
زرشک : 3 قاشق غذا خوري
سبزي دلمه : نيم کيلو
برگ مو : نيم کيلو

طرز تهيه دلمه برگ مو

ابتدا برگ هاي تازه را شسته و داخل قابلمه پر از آب گذاشته و زير آن را روشن کنيد. زماني که آب داخل قابلمه شروع به جوشيدن کرد صبر کنيد تا دو يا سه قل جوش بزند و سپس زير آن را خاموش کرده و برگ موها را داخل آبکش بريزيد.
براي درست کردن مايع دلمه ابتدا پياز داغ کرده و نمک، ادويه و زردچوبه را اضافه کنيد.
گوشت را تفت داده و برنج و لپه را که از قبل خيس کرده بوديد اضافه کنيد.
سپس سبزي، زرشک و گردو را اضافه کرده و تفت دهيد.
يک قاشق رب را با يک ليوان مخلوط کرده و به مايع تان اضافه کنيد.
آبليمو، شکر و نمک و فلفل را مخلوط کرده و نصف آن را به مايع دلمه اضافه کنيد.
در انتها درب قابلمه را نيم لا بگذاريد تا مواد تان کاملا بپزد. بعد از پخته شدن درب قابلمه را برداريد تا آب مواد داخل دلمه کاملا گرفته شود.در انتها مواد را داخل دلمه ها بپيچيد. ته قابلمه تان کمي روغن ريخته و چند عدد برگ مو را کف آن بگذاريد. دلمه هاي پيچيده شده را روي هم چيده و مقداري آب روي آنها بريزيدو زير قابلمه را روشن کرده و روي شعله بسيار کم بگذاريد تا کاملا بپزد.
10 دقيقه قبل از سرو مابقي سس آبليمو را روي دلمه ها بريزد و زير آن را خاموش کنيد.

بيشتر بدانيد : دلمه برگ مو را مخصوص صبحانه درست کنيد

بيشتر بدانيد : دلمه برگ مو با تن ماهي


منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/125943/روش نگهداري برگ مو براي طولاني مدت با دو روش موثر
بستن   چاپ