کاهش درد بيماري هاي التهابي با اين نوشيدني ها
جمعه 15 تير 1397 - 9:54:06 AM
چه خبر - درمان درد و کاهش التهاب بدن با اين نوشيدني ها

اگر به يک بيماري خودايمني مبتلا هستيد، اين نکته را مي دانيد که رژيم غذايي شما مي تواند موجب تسکين يا تشديد درد شود. اين به دليل نقشي است که غذا در مبارزه يا کمک به التهاب ايفا مي کند.
التهابي که فراتر از سطوح سالم و مرحله بهبودي ادامه يابد، تقريبا در هر شرايط سلامت مزمن و تعدادي از بيماري هاي خودايمني مانند آرتريت روماتوئيد و ام‌اس نقش دارد.
اما رژيم غذايي شما مي تواند به مبارزه با التهاب کمک کند.
درمان هاي طبيعي مانند برخي نوشيدني ها و آب گوشت ها حاوي مواد طبيعي و ضد التهاب و همچنين عوامل تنظيم کننده سيستم ايمني هستند که مي توانند از روند عادي بهبودي بدن حمايت کنند.
در ادامه با چند نوشيدني که مي توانند به شما در مبارزه با التهاب بدن کمک کنند بيشتر آشنا مي شويم.

کاهش التهاب با جوش شيرين و آب

مطالعه اي جديد که در نشريه Journal of Immunology منتشر شد، نشان داد که مصرف يک تونيک که در آن از جوش شيرين و آب استفاده مي شود ممکن است به کاهش التهاب کمک کند.
اما بايد جانب احتياط را در اين مورد رعايت کرد زيرا برخي مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم جوش شيرين ممکن است در بلند مدت با عوارض جانبي منفي مانند آسيب ديدگي کبد و پوکي استخوان همراه باشد. حتي در اين مطالعه نيز بازه زماني دو هفته اي براي مصرف تعيين شده بود.
از اين نوشيدني مي توانيد براي تسکين التهاب در کوتاه مدت استفاده کنيد. اما بيشتر از يک ماه نبايد از آن استفاده کنيد.
فوايد جوش شيرين
به راحتي در دسترس است.
به کاهش واکنش خودايمني بدن کمک مي کند.
تنها بايد در کوتاه مدت مصرف شود.
روش تهيه: يک چهارم قاشق چايخوري جوش شيرين را با 8 تا 12 اونس (236 تا 354 ميلي ليتر) آب ترکيب کنيد.
نوشيدني آب و جوش شيرين را پس از يک وعده غذايي و دو بار در هفته مصرف کنيد، اما دوره مصرف نبايد بيشتر از چهار هفته باشد.

بيشتر بدانيد : جوش شيرين و اين همه فايده ؟

کاهش درد آرتريت با نوشيدني جعفري و زنجبيل

مطالعات نشان داده اند که ماده فعال موجود در جعفري به نام کارنوسول، التهاب ناشي از آرتريت روماتوئيد را هدف قرار مي دهد.
زنجبيل نيز يک ماده ضد التهاب مشهور است. زنجبيل از توليد مولکول هاي التهابي مانند پروستاگلاندين و لکوترين و همچنين سيتوکين هاي پيش التهابي پيشگيري مي کند. اينها نوعي پروتئين هستند که در سلول ها يافت مي شوند.
فوايد زنجبيل
حاوي ماده فعال جينجرول است که يک ضد التهاب قوي محسوب مي شود.
ممکن است به کاهش درد و ناراحتي عضلاني کمک کند.
به گوارش کمک مي کند.
مواد تشکيل دهنده:
يک مشت جعفري
دو فنجان اسفناج
يک سيب سبز
يک ليمو
يک خيار کوچک
دو تا سه ساقه کرفس
يک تا دو اينچ (سه تا پنج سانتيمتر) زنجبيل
از يک دستگاه آبميوه گيري براي تهيه اين نوشيدني استفاده کنيد. اين نوشيدني را يک بار در روز براي 8 تا 12 هفته مصرف کنيد.

بيشتر بدانيد : درمان آرتريت روماتوئيد با جوش شيرين

کاهش درد با نوشيدني ليمو و زردچوبه

ليمو و زردچوبه

مطالعات مختلفي نشان داده اند که کورکومين، ماده فعال موجود در زردچوبه، مي تواند به کاهش واکنش التهابي بدن کمک کرده و درد و التهاب ناشي از آرتريت روماتوئيد و ام‌اس را تسکين دهد.
کورکومين يک ماده ضدالتهاب و آنتي اکسيدان قويست و مي تواند به کنترل پروتئين ها، آنزيم ها و سيتوکين ها در سيستم عصبي مرکزي کمک کند.
زردچوبه و ليمو به روند گوارش نيز کمک مي کنند.
فوايد کورکومين
به بهبود التهاب مزمن کمک مي کند.
محافظت آنتي اکسيداني از طريق خنثي کردن راديکال هاي آزاد ايجاد مي کند.
با انحطاط مغز مبارزه مي کند.
روش تهيه: در يک کاسه کوچک مواد زير را با يکديگر ترکيب کنيد:
يک قاشق غذاخوري زردچوبه تازه - رنده شده
يک قاشق غذاخوري زنجبيل تازه - رنده شده
آب يک ليمو
پوست ليمو
سه فنجان آب
در صورت تمايل مي تواند يک تا دو قاشق چايخوري عسل خام يا شيره افرا و اندکي فلفل کاين نيز به اين ترکيب اضافه کنيد.
کاسه را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا آب به آهستگي به جوش آيد، سپس حرارت را خاموش کنيد. مراقب باشيد که ترکيب به جوشش کامل نرسد.
ترکيب را از يک صافي عبور داده و درون دو ليوان بريزيد.
ليوان باقي مانده را مي توانيد دو تا سه روز در يخچال نگهداري کنيد. زماني که قصد مصرف داشتيد، آن را حرارت داده تا فقط گرم شود.
روزانه يک تا يک و نيم فنجان از اين نوشيدني را تا چهار هفته مصرف کنيد.

مبارزه با التهاب يا آب گوشت

آب گوشت، به ويژه اگر از مرغ و نه گوشت گاو يا ماهي تهيه شده باشد، به واسطه سولفات کندرويتين و گلوکوزامين از سلامت مفاصل حمايت مي کند و منبع خوبي براي اسيد آمينه هاي ضدالتهاب مانند پرولين، گليسين و آرژنين است.
فوايد آب گوشت
با التهاب مبارزه مي کند.
حاوي کلاژن است که به حمايت از سلامت مفاصل کمک مي کند.
ممکن است به بهبود خواب، عملکرد ذهني و حافظه کمک کند.
روش تهيه: مواد زير را در يک آرام پز بريزيد:
دو پوند (907 گرم) استخوان مرغ
دو پاي مرغ
دو هويج
يک پياز
دو ساقه کرفس
دو قاشق غذاخوري سرکه سيب
يک گالن آب
در صورت تمايل مي توانيد مقداري جعفري، يک قاشق غذاخوري يا بيشتر نمک دريايي، يک قاشق چايخوري دانه فلفل و گياهان دارويي مورد علاقه خود را نيز به آن اضافه کنيد.
اجازه دهيد اين ترکيب براي 24 تا 48 ساعت به آرامي بجوشد.
سپس آن را از روي حرارت برداشته و اجازه دهيد به آرامي خنک شود.
ترکيب را از صافي عبور دهيد تا آب گوشت به دست آيد. اجازه دهيد آب گوشت به دماي اتاق برسد، سپس آن را درون ظرفي درپوش دار ريخته و درون يخچال يا فريزر قرار دهيد.
يک تا دو فنجان آب گوشت در روز مصرف کنيد. همچنين، شما مي توانيد آن را در قالب سوپ مصرف کنيد. در صورت منجمد کردن در فريزر، آب گوشت تا سه ماه قابل نگهداري است.

اسموتي غذايي کاربردي

غذاهاي کامل همواره بهترين گزينه هستند، اما پودرهاي غذايي انگشت شماري وجود دارند که آنتي اکسيدان ها و مواد ضدالتهاب فراوان را گرد هم آورده و در يک نوشيدني جاي مي دهند.
پودرهاي سرشار از بيوفلاونوئيدها و آنتي اکسيدان ها تهيه شده از منابعي مانند زنجبيل، رزماري، و زردچوبه مي توانند به تقويت سيستم ايمني و کاهش التهاب در بدن کمک کنند.
برخي پودرهاي غذايي کاربردي ديگر مي توانند به بهبود مشکلات ناشي از روده نشت پذير کمک کنند که امکان جذب مواد مغذي بيشتر در شرايطي که از مواجهه با آلرژن ها و سموم التهاب آفرين پيشگيري مي شود را فراهم مي کنند.
استفاده از روغن جگر ماهي کاد نيز مي تواند به سرکوب پروتئين هايي که موجب التهاب مزمن مي شوند، کمک کند زيرا سرشار از اسيدهاي چرب امگا-3 است.
افزودن ويتامين هاي A و D نيز مفيد است زيرا مطالعات نشان داده اند که کمبود اين مواد مغذي مي تواند به التهاب مزمن منجر شود.

بيشتر بدانيد : التهاب مزمن چيست و چطور مي توان بر آن غلبه کرد؟


منبع : asriran.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/122121/کاهش درد بيماري هاي التهابي با اين نوشيدني ها
بستن   چاپ