چه خبر - پيشگيري از ديابت با مصرف حبوبات
نتايج مطالعات اخير محققان دانشگاه رويرا در اسپانيا نشان ميدهد که مصرف هرچه بيشتر حبوبات به ويژه عدس، خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را تا حد زيادي کاهش ميدهد.
در اين مطالعه، محققان ارتباط ميان مصرف حبوبات و خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را در ميان بيش از 3هزار نفر از افرادي که در معرض خطر بالاي اين بيماري بودند، مورد بررسي قرار دادند.
نتايج اين مطالعه که در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است، نشان داد که احتمال ابتلا به ديابت نوع 2 در افرادي که مصرف بالاتر حبوبات (دست کم يک وعده در هفته) را در رژيم غذايي خود داشتند در قياس با افرادي که کمتر حبوبات مصرف ميکردند (هفتهاي کمتر از نيموعده حبوبات)، حدود 35درصد کمتر بود. همچنين بر اساس نتايج اين مطالعه از تمامي حبوبات مورد مطالعه قرار گرفته عدس قويترين ارتباط را با کاهش خطر ابتلا به ديابت نوع 2 داشت.
علاوه بر اين پژوهشگران در اين بررسيها متوجه شدند که جايگزين کردن روزي نيموعده حبوبات با مقدار مساوي پروتئين و غذاهاي مملو از کربوهيدارت مانند نان، تخممرغ، برنج و يا سيبزميني با کاهش خطر ابتلا به ديابت ارتباط دارد.
بيشتر بدانيد : کنترل ديابت با رژيم غذايي
بيشتر بدانيد : نشانه هاي ديابت ، آشکارترين و اولين نشانه ها
بيشتر بدانيد : ديابت، 20 غذايي كه دشمن ديابت هستند
بيشتر بدانيد : با خواص حبوبات آشنا شويم
بيشتر بدانيد : خواص عدس
منبع : shafaqna.com