مصرف هندوانه براي چه افرادي مضر است؟
يکشنبه 10 تير 1397 - 6:54:09 PM
چه خبر - فوايد و مضرات هندوانه

هندوانه ميوه‌اي پرآب (حدود 90 درصد اين ميوه را آب تشکيل مي‌دهد) و سرشار از ويتامين‌هاي A، B6 و C و همچنين آنتي‌اکسيدان‌ها و آمينواسيدهاست.
تصوير فوايد و مضرات هندوانه
اين ميوه تابستاني همچنين فاقد چربي است و در هر پيمانه فقط 40 کالري دارد. از ديگر خواص هندوانه مي‌توان به مقادير بالاي پتاسيم و ليکوپِن اشاره کرد. ليکوپِن يک ماده مغذي گياهي است که بويژه در ميوه‌ها و سبزيجات قرمز مانند هندوانه و گوجه يافت مي‌شود.
اين ماده مغذي علاوه‌بر حفظ سلامت قلب و استخوان‌ها در پيشگيري از سرطان پروستات نيز مؤثر است. هرچه هندوانه رسيده‌تر و قرمزتر باشد، ليکوپِن بيشتري خواهد داشت. به‌طورکلي هر دو پيمانه از اين ميوه حاوي حدود 15 تا 20 ميلي‌گرم ليکوپِن است.

هندوانه

اما با همه اين خواص، زياده‌روي در خوردن هندوانه مي‌تواند عارضه‌ساز باشد. اين زياده‌روي درصورتي‌که هر روز تکرار شود، مي‌تواند به انباشتگي پتاسيم و ليکوپِن در بدن بينجامد. مصرف بيش از 30 ميلي‌گرم ليکوپِن در روز با علائمي از قبيل تهوع، اسهال، ديرهضمي و نفخ همراه خواهد بود.
کساني نيز که پتاسيم خون‌شان بالاست، بهتر است بيشتر از يک پيمانه هندوانه در روز مصرف نکنند (هر پيمانه هندوانه کمتر از 140 ميلي‌گرم پتاسيم دارد). عوارض پتاسيم بالا در خون عبارت‌اند از :ضربان نامنظم قلب، ساير مشکلات قلبي‌عروقي و کاهش کنترل عضلاني. همچنين ديابتي‌هاي دقت داشته باشند قند هندوانه به‌رغم اين‌که از نوع طبيعي است باز هم نسبتا بالاست و بايد با احتياط مصرف شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص هندوانه و خربزه در طب سنتي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چرا و چه وقت هندوانه بخوريم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص تخمه هندوانه براي سلامت شما


منبع : jamejamonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/121811/مصرف هندوانه براي چه افرادي مضر است؟
بستن   چاپ