خداحافظي‌هاي مشکوک!
جمعه 1 تير 1397 - 10:08:16 PM
چه خبر - اخبار استعفا يکي پس از ديگري در جمنا به گوش مي‌رسد

هنوز به دو سالگي نرسيده است که همراهانش يک به يک سفره‌شان را جدا مي‌کنند و راهي ديگر در پيش مي‌گيرند.
«جمنا، نوپديد راست سياسي، دي ماه امسال دو سال است که تلاش دارد همه اصولگرايان را زير يک سقف بنشاند؛ تجربه‌اي تاريخي که يک بار ديگر رخ داد و جمنا هم همچون جبهه متحد اصولگرايان، سلف خود اين تجربه را تکرار کرد؛ تجربه در نيمه راه مانده يک تشکيلات که تلاش کرد به پاستور برسد اما صندوق‌هاي راي با آن همراه نبود. آخرين خبرها هم از جمنا حکايت از انشقاق دارد.
باشگاه خبرنگاران حوالي ظهر ديروز خبر داد که لطف‌الله فروزنده، عضو شوراي مرکزي جبهه مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي از ادامه همکاري با اين جبهه انصراف داد. اين خبر از سوي فروزنده نيز تاييد شد اما او هم دلايل استعفاي خود را رسانه‌اي نکرد.
پس از انتشار خبر استعفاي فروزنده، ‌مهدي چمران نايب‌رييس شوراي مرکزي جمنا در گفت‌وگو با مهر موضوع را به شکلي ديگر مطرح کرد و گفت: «آقايان فروزنده و فدايي چندين ماه است که در جلسات جبهه مردمي شرکت نمي‌کنند که دليل آن تصدي مسئوليت در دفتر مقام معظم رهبري است. در کنار اين دو چهره، آقاي محمدصالح جوکار پس از تصدي مسئوليت معاونت پارلماني فرمانده کل سپاه پاسداران، از ترکيب جبهه مردمي نيروهاي انقلاب کنار رفت.»
چمران البته تاکيد کرد که تاکنون هيچ يک از اعضاي جمنا استعفا نداده‌اند و اگر مساله‌اي بوده به دليل تصدي سمت‌هايي در نهادهاي ديگر بوده است.
در اين ميان سخنگوي جمنا گويي از اين رفت‌وآمدها بي‌خبر باشد در گفت‌وگو با اعتمادآنلاين از استعفاي فروزنده ابراز بي‌اطلاعي کرد و گفت: «از اين موضوع خبر ندارد» و اين خبر را همين الان از خبرنگار شنيده است.

پوست‌اندازي يا انشعاب

چند ماه پس از انتخابات دوره دوازدهم رياست‌جمهوري صحبت از پوست‌اندازي و آسيب‌شناسي در جمنا آغاز شد؛ جبهه‌اي که در اولين گام شکست را تجربه کرد. محمدحسن رحيميان، رييس شوراي مرکزي جمنا تير سال گذشته از برگزاري جلسات منظم و فشرده جبهه مردمي با هدف آسيب‌شناسي، بازسازي و تدوين استراتژي جديد عمل سياسي و تشکيلاتي خبر داد.
با اين حال هر چقدر فضاي انتخابات فروکش کرد انتقادات اصولگرايان از اين جبهه تازه‌تاسيس بالا گرفت. باهنر گفت مشخص نيست که محوريت اصولگرايان با جمنا باشد، آصفري گفت که جمنا نتوانسته نيروهاي انقلاب را جمع کند. حسن بيادي معتقد بود که جمنا باندي بود که باعث شکست اصولگرايان بود.
محمدعلي پورمختار تاکيد داشت اين جبهه حتي باعث قهر برخي اصولگرايان با صندوق راي شد و سردار طلايي جمنا را مسبب دوقطبي‌سازي انقلابي و غير انقلابي دانست. حتي عزت‌الله ضرغامي هم با طعنه جمنايي‌ها را خطاب قرار داد که بايد دوره کارآموزي‌شان را در کنار حزب‌الله لبنان بگذرانند. در اين ميان دلخوري قاليباف بعد از انتخابات و دوري گزيني رييسي از جمنايي‌ها و البته رويگرداني بسياري از اصولگرايان اسم و رسم‌دار همچون علي لاريجاني از اين تشکيلات مشکلات آنها را افزون کرد.
بعد از انتقادات البته بحث مشکلات مالي هم مطرح شد. جبهه‌اي که به گفته آل‌اسحاق اسپانسر مالي ندارد موضوعي که غلامعلي حدادعادل هم به آن اشاره کرده‌ بود. با اين حال باز هم برخي اعضا از گسترش جمنا سخن مي‌گفتند.
حالا هم که اخبار استعفا يکي پس از ديگري به گوش مي‌رسد. در اين ميان از يکي از مهم‌ترين نيروهاي جمنا خبري نيست. هنوز مشخص نيست که محمدباقر ذوالقدر، که مسئوليت کميته اجرايي براي انتخابات را بر عهده داشت و اتفاقا خبرهايي از تامين مالي جمنا از سوي او شنيده مي‌شد تمايلي دارد با جمنا همراه شود يا نه. او جمنا را تشکيلاتي فراتر از انتخابات مي‌دانست، با اين حال همه اين حرف و حديث‌ها چند ماه بعد از انتخابات به فراموشي سپرده شد. سکوت او اين سوال را به وجود مي‌آورد که آيا ذوالقدر هم از جمنا رفته است که اعضا تا اين حد از مشکلات مالي جبهه گلايه دارند؟


seemrogh.com/news
منبع: etemaad.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/118171/خداحافظي‌هاي مشکوک!
بستن   چاپ