چه خبر - خواص شربت آلبالو براي پوست
شربت آلبالو حاوي انواع ويتامينهاي A ، C ،E ، گروه ويتامينهاي B مانند B1 ، B2، B6 ، قند طبيعي، پروتئين، کلسيم، فسفر، آهن، سديم، منيزيم، پتاسيم، مس، روي، پکتين، آنتي اکسيدان، گوگرد و منگنز است.
خواص شربت آلبالو در بهار و تابستان
اين شربت عطش را رفع ميکند و براي روزهداران در ماه هاي گرم سال بسيار مناسب است.
خواص شربت آلبالو براي بدن
اين شربت ضد تهوع است و به خُرد شدن سنگهاي کليه کمک شاياني ميکند. اين شربت نقش موثري در کاهش غلظت و چربي خون دارد. شربت آلبالو براي از بين بردن التهاب و ورم کليه، معده و روده مفيد است؛ اين شربت بر هورمون ملاتونين در مغز اثر ميگذارد و موجب تنظيم خواب ميشود؛ شربت آلبالو براي مبتلايان به قند و فشار خون همچنين افرادي که دچار نارساييهاي قلب و کبد هستند، بسيار مناسب است. شربت آلبالو به علت وجود ويتامينهاي A ، C و E خاصيت آنتي اکسيداني دارد بنابراين بدن را در برابر بيماريهاي مختلف به ويژه انواع سرطانها محافظت ميکند.
شربت آلبالو براي درمان کم اشتهايي
شربت آلبالو خاصيت اشتهاآوري دارد بنابراين براي کودکان کم اشتها بسيار مفيد است.
شربت آلبالو براي پوست
اين شربت خون را هم تصفيه و از پيري زودرس پوست جلوگيري ميکند؛ شربت آلبالو موجب باز شدن رنگ چهره ميشود. اين شربت خارش، اگزما، کهير و جوش را هم رفع ميکند. شربت آلبالو براي افراد گرم مزاج به ويژه اشخاص صفراوي (گرم و خشک) بسيار مناسب است
مواد لازم براي 2 ليتر شربت آلبالو
آلبالو : يک کيلوگرم
عسل : 700 گرم تا يک کيلوگرم
آب : به مقدار لازم
وانيل : يک سوم قاشق چايخوري
آب ليمو ترش تازه : يک قاشق مربا خوري
طرز تهيه شربت آلبالو
نخست آلبالوها را به خوبي بشوييد و هسته آنها را هم جدا کنيد.
آلبالوها را داخل مخلوط کن بريزيد و عسل را هم به آنها اضافه کنيد.
پس از اينکه مواد به خوبي مخلوط شدند شربت را داخل ظرف شيشهاي بريزيد و آن را داخل يخچال قرار دهيد.
موقع مصرف به مقدار دلخواه آب و يخ به شربت اضافه و جرعه جرعه ميل کنيد؛ البته اگر روزهداران قصد داشته باشند اين شربت را در وعده افطار ميل، نبايد به آن يخ اضافه کنند.
شربت آلبالو را ميتوان همراه با شکر هم تهيه کرد البته ارزش غذايي شربت آلبالو با عسل بيشتر است؛ براي اين منظور بايد هسته آلبالوها را جدا کنيد و آنها را به مدت 24 ساعت داخل يخچال بگذاريد.
مخلوط آلبالوها و آب را به مدت 10 تا 15 دقيقه در حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد؛ در انتهاي جوشيدن شکر را به مواد اضافه و خوب هم بزنيد تا شربت قوام بيايد.
وانيل و آب ليمو ترش تازه را به شربت اضافه کنيد. پس از اينکه شربت کاملاً سرد شد آن را داخل ظرف شيشهاي بريزيد و در يخچال قرار دهيد.
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شربت پرتقال خانگي را با اين دستور درست کنيد
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آشنايي با روش تهيه شربت ترخون
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : براي عصر بهاري تان يک شربت سنتي خوش طعم درست کنيد!!
اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه 6 شربت گياهي تابستاني
منبع: yjc.ir
http://www.CheKhabar.ir/News/116019/مراقبت از پوست و جلوگيري از پيري زودرس با يک شربت خوش طعم تابستاني!