آغاز ثبت‌نام از متقاضيان مشاغل خانگي
چهارشنبه 16 خرداد 1397 - 4:21:53 PM
چه خبر - راه اندازي سايت الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي توسط جهاد دانشگاهي

مهناز امامدادي رئيس دبيرخانه ستاد ساماندهي و حمايت از مشاغل خانگي وزارت کار در خصوص طرح ملي الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي به تشريح فرايند انجام اين طرح پرداخت و گفت: اين طرح در سه فاز انجام مي‌شود که فاز اول، بررسي و شناسايي مزيت‌ها و توانمندي‌هاي مناطق‎، فاز دوم توانمندسازي متقاضيان و فاز سوم و نهايي اتصال به بازار است.
وي ادامه داد: تمامي مراحل فاز اول به‌طور کامل انجام‌شده و در اجراي فازهاي دوم و سوم، پيشرفت‌هايي صورت گرفته و بخش‌هاي اصلي کار انجام‌شده است.
با توجه به اينکه سايت الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي براي امکان ارتباط مستقيم با متقاضيان و راهنمايي، آموزش، مشاوره و استعدادسنجي آنها توسط جهاد دانشگاهي به نشاني www. Inhb.ir راه‌اندازي شده است، اميدواريم با راه‌اندازي اين سامانه مرحله توانمندسازي متقاضيان با سرعت بيشتري انجام ‌شود.
خوشبختانه در مورد فاز سوم و مرحله اتصال به بازار ارتباطات و تعاملات خوبي با برندها و اشخاص فعال در عرصه فروش مشاغل خانگي برقرار شده است که با قوي‌تر کردن اين تعاملات، اتصال توليدات متقاضيان مشاغل خانگي و فعالان کسب‌وکار خانگي با برندهاي معروف و بازار فروش، شاهد رشد کمي و کيفي محصولات مشاغل خانگي در همه عرصه‌ها به‌ويژه در بحث بسته‌بندي و شيوه ارائه محصولات که يکي از مسائل و مشکلات اصلي مشاغل خانگي است، باشيم.
رئيس دبيرخانه ستاد ساماندهي و حمايت از مشاغل خانگي وزارت تعاون در خصوص مزيت اين طرح نسبت به طرح‌هاي قبلي گفت: نخست در طرح‌هاي قبلي که انجام مي‌شد، ارائه خدمات صرفاً به افراد مراجعه‌کننده صورت مي‌گرفت، ولي در اين طرح به اين شکل است ما به سراغ متقاضيان رفتيم و منتظر نمانديم تا به سراغ ما بيايند. جهاد دانشگاهي به‌عنوان عامل اجرايي طرح با رصد کارآفرينان، بنگاه‌ها و اشخاص اثربخش و تأثيرگذار در حوزه مشاغل خانگي، آنها را شناسايي کرده و به همکاري هرچه بهتر در طرح ترغيب کرد.
در طرح‌هاي قبلي با مراجعه افراد، اطلاعات آنها بر اساس خوداظهاري در سيستم ثبت و بر اساس اطلاعات و طرح‌هاي وارد شده در سيستم بررسي انجام مي‌شد اما در طرح نوين مشاغل خانگي، بررسي‌هاي تخصصي صورت گرفته، توان و استعداد اشخاص سنجيده مي‌شود و بر اساس آن و طبق نظر متخصصين، در صورت نياز آموزش‌هاي لازم ارائه مي‌شود.
منظور از آموزش‌، آموزش‌هاي کوتاه‌مدت است، اشخاصي که به ستاد مراجعه مي‌کنند، مهارت‌هايي دارند و نيازمند آموزش‌هاي تکميلي هستند (مانند آموزش‌هاي کارآفريني، شناخت بازار، مسائل مالي و غيره) که با تکميل مهارت‌هاي متقاضيان و آموزش آنها امکان موفقيت آنها در فاز اتصال به بازار بيشتر خواهد بود.
او يادآور شد: خيلي اشخاص تمايل به فعاليت انفرادي دارند که در اين طرح هدايت و راهنمايي آنها را به سمت فعاليت‌هاي پشتيباني و شبکه‌اي در دستور کار داريم، ضمن اينکه با شناسايي اشخاص اثرگذار، ارتباط مفيدي ميان آنها و متقاضيان کسب‌وکار مشاغل خانگي برقرار مي‌شود.
اميدواريم با اجراي اين الگوي نوين، حلقه‌هاي مفقوده شناسايي‌شده و با تيم‌سازي و شبکه‌سازي لازم، باعث افزايش کمي و کيفي محصولات عرضه شده در بازار توسط برندهاي مطرح بشويم.
رئيس دبيرخانه ستاد ساماندهي و حمايت از مشاغل خانگي در خصوص فرايند فراخوان طرح نوين الگوي مشاغل خانگي گفت: اين طرح در هشت استان به‌صورت پايلوت و در قالب فراخوان توسط سازمان تجاري‌سازي فناوري و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهي اجرا مي‌شود.
وي خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان و متقاضيان با ورود به سامانه طرح نوين الگوي مشاغل خانگي و مطالعه شرايط، ثبت‌نام کرده و از مهارت‌هاي آموزشي و مشاوره و ساير پشتيباني‌هاي لازم بهره‌مند مي‌شوند.
امامدادي در خصوص محدوديت زماني براي فراخوان ثبت‌نام اعلام کرد: فعلاً محدوديت زماني وجود ندارد، ولي قطعاً مي‌بايست زمان خاصي را در نظر بگيريم زيرا مي‌خواهيم ميزان اثربخشي اين طرح محک زده شود.
او اضافه کرد: با توجه به اينکه ابتداي کار است، محدوديت زماني در نظر گرفته نشده اما با پيشرفت کار و به‌تناسب ميزان استقبال، ظرفيت و امکاناتي که جهاد دانشگاهي خواهد داشت، زمان مشخصي در نظرخواهيم گرفت.
اين مسئول بيان کرد: اميدوارم جهاد دانشگاهي و پشتيبانان به شيوه‌اي عمل کنند که شاهد استمرار اين طرح و توليد محصولات مشاغل خانگي باکيفيت خوب و آبرومندانه در بازارهاي داخلي و خارجي باشيم.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/115959/آغاز ثبت‌نام از متقاضيان مشاغل خانگي
بستن   چاپ