ترکيب نقش آزيتا حاجيان و مهراوه شريفي نيا در کيميا جواب داد
9 آذر 1394 - 01:05:07 ب.ظ
روح الله کماني بازيگر نقش بيژن در "کيميا"

روح‌الله کماني بازيگر مجموعه تلويزيوني «کيميا» در گفتگويي؛ در خصوص ايفاي نقش خود در اين سريال گفت: بيژن کاراکتري است که مانند مابقي آدم‌هاي دهه 50، 60 درگير مسائل روز مي‌شود. در انقلاب اسلامي حضور پيدا مي‌کند، در جريانات سياسي آن دوران تغيير موضع مي‌دهد و اتفاقات شاخصي را رقم مي‌زند.

وي در ادامه درباره نقطه قوت سريال 110 قسمتي «کيميا» بيان کرد: کارگرداني جواد افشار و سابقه موفق اين عزيز در سريال «مادرانه»، حضور بازيگران مطرح رسانه و سينما و در کنار تمام اين پتانسيل‌ها قصه خوب و قلم مسعود بهبهاني‌نيا بسيار چشمگير است.

بازيگر مجموعه تلويزيوني «هوش سياه» توضيح داد: داستان‌هاي انقلابي به طور معمول شکل و شمايل شعاري به خود مي‌گيرند؛ اما سريال «کيميا» يک خانواده‌اي است که به دور از شعار در دل تاريخ دهه 50 اتفاقات مربوط به سه دهه انقلاب اسلامي، دفاع مقدس و معاصر را نشان مي‌دهند.

مولفه‌اي که به شدت توانسته به خوبي نمود پيدا کند، تعليقي است که هم در قصه و هم کارگرداني ايجاد شده. هر کدام از شخصيت‌هاي مجموعه تلويزيوني «کيميا» داراي شناسنامه و هويتي هستند که با انتخاب خوب و دقيق جواد افشار رخ داده است.

وي افزود: شايد شخصيت بيژن کمتر از آرش و پيمان ديده مي‌شود؛ اما ما در اوايل سريال مي‌بينيم درگيري‌ها مخصوص بيژن است و دو خانواده همه از او صحبت مي‌کنند و باز در ادامه داستان هم ما حضور بيژن را در «کيميا» شاهد هستيم.

بازيگر مجموعه تلويزيوني «روياي گنجشک‌ها» در خصوص حضور پر رنگ زنان و وجود قهرمانان زن در مجموعه تلويزيوني «کيميا» توضيح داد: نشان دادن خانه و خانواده و حضور پر رنگ زنان در دوران انقلاب اسلامي مزيد بر علتي شد که قهرمانان زن ايراني را هرچه بيشتر نشان بدهيم که به جرأت مي‌توانم بگويم بازي خوب خانم حاجيان و مهراوه شريفي‌نيا توانست حق مطلب را به درستي ادا کند تا بر روي قصه شيواي «کيميا» درامي عاشقانه‌ را به تصوير بکشد.

کماني در ادامه يادآور شد: شخصيت «بيژن» در ادامه داستان مي‌بينيم که وارد برهه تازه‌اي از اتفاقات جديد مي‌شود و همچنين خود مجموعه تلويزيوني از قسمت 90 به بعد وارد برگ تازه‌اي از رخدادهاي تاريخي و درگيري خانواده مي‌شوند.

وي در خصوص گريم‌ها و طراحي صحنه در سريال تلويزيوني «کيميا» عنوان کرد: من در «دولت مخفي» هم گريم متفاوتي را تجربه کردم؛ اما در مجموعه تلويزيوني «کيميا» با توجه به برهه‌هاي تاريخي که ورق مي‌خورد، اکثر بازيگرها مانند خانم‌ها آزيتا حاجيان و مهراوه شريفي‌نيا گريم‌هاي متفاوتي را تجربه کرده‌اند وبايد قبول کنيم که نوع گريم و حفظ آن در صحنه‌ها کار بسيار سختي است .

کماني افزود: با توجه به اينکه ما در اين سريال دهه‌هاي 50 و 60 را روايت مي‌کنيم که با روزهاي حال اين دوران بسيار فرق مي‌کند، درباره طراحي صحنه بايد بگويم که ما در کارهاي تاريخي دستمان بيشتر باز است. ما يک شهرک سينمايي داريم که مرحوم علي حاتمي آن را بنا کرد که تنها مي‌توان برهه زماني اواخر دوره قاجار تا اواخر حکومت پهلوي رضاشاه را نشان داد؛ اما متاسفانه ما شهرک يا مکاني براي برهه 50 و يا 60 و يا خرمشهر، مشهد و تبريز نداريم. اگر بخواهيم اين شهرها را نشان دهيم بايد چه کاري انجام دهيم؟ قبول کنيد امکانات نيست و با اين بضاعت کم، کارکردن براي طراحان صحنه به مراتب سخت‌تر مي‌شود .

بازيگر مجموعه تلويزيوني «حس سوم» در ادامه خاطرنشان کرد: براي به تصوير درآوردن دهه 60 کار بسيار سخت‌تر بود. عوامل و گروه کارگرداني و صحنه جايي را در انتهاي خاوران که هنوز صداي کلنگ ساخت و سازهاي مدرن به آن منطقه نرسيده است، مد نظر گرفتند. به تصوير درآوردن عناصر بنايي و حتي لباس و گريم در دهه‌هايي که نزديک به حال حاضر است، مشکل‌تر است و بايد حساس‌تر عمل کرد، مخاطب تلويزيون بسيار زيرک و باهوش است.

کماني پيرامون جذب مخاطب رسانه و استقبال بينندگان از سريال «کيميا» گفت: نبايد فراموش کنيم که مخاطبان ما بسيار باهوش هستند و مي‌توانند به راحتي با يک دکمه شبکه‌هاي تلويزيوني را تغيير دهند. اين اتفاق نه فقط براي سريال «کيميا»؛ بلکه براي تمام برنامه‌ها و ديگر مجموعه‌هاي تلويزيوني هم رخ مي‌دهد. اميدوارم تا اينجاي کار توانسته باشيم به خوبي عمل کنيم.

وي ادامه داد: اگر يک قصه خوب بتواند به دور از شعار، دوران انقلاب اسلامي و دفاع مقدس را روايت کند؛ نويسنده و کارگردان و گروه حرفه‌اي پشت يک مجموعه ايستاده باشند، به طور حتم کار ديده مي‌شود و خدا را شکر که مجموعه 110 قسمتي «کيميا» تا اين مسير توانسته با اقبال خوب مخاطبان مواجه شود.

کماني در خصوص متفاوت بودن و شعاري نشدن مجموعه تلويزيوني «کيميا» نسبت در پرداخت به دو دوران انقلاب اسلامي و دفاع مقدس اظهار داشت: در کارهايي مانند سريال «معماي شاه» با يک تاريخ مصور و با روايت يک برهه تاريخي با شخصيت‌هاي مستند روبرو هستيم؛ اما مجموعه تلويزيوني «کيميا» را بايد با خودش مقايسه کرد. ما در «کيميا» شخصيتي به اين نام داريم که تمام اتفاقات و حتي تاريخ از زاويه نگاه او و گفتار اين کاراکتر ديده و شنيده مي‌شود.

وي افزود: در اين سريال شکل‌گيري درام بسيار مهم است. درامي که اين خانواده و هسته‌ اصلي اتفاقات دراماتيک را نشان مي‌دهد. مجموعه تلويزيوني «کيميا» صرفا به تصوير درآوردن روايت تاريخي نيست؛ بلکه سرگذشت يک خانواده ايراني را در کنار پيروزي انقلاب اسلامي ايران، هشت سال دفاع مقدس و دوران معاصر حکايت مي‌کند.

کماني در ادامه افزود: سريال «کيميا» ما حصل يک گروه چند صد نفره‌اي است که اميدوارم تلاش‌هايشان به ثمر بنشيند. ما در اين مجموعه يک سري اتفاقات دراماتيکي داريم که در رابطه با هنر نمايش، قصه را پيرامون حوادث تاريخي بيان مي‌کند. سعي کرديم در «کيميا» هم از سوي کارگرداني و هم عوامل کار، از هرنوع شعارگرايي پرهيز کنيم.

بازيگر مجموعه تلويزيوني «شايد براي شما اتفاق بيفتد» به آخرين کار خود اشاره کرد و گفت: فيلم سينمايي «به ترتيب شماره» ساخته محمد پرويزي از جمله آخرين کارهاي تصويري من است و اينکه هميشه به صورت ثابتي در صحنه تئاتر حضور داشتم و در حال تمرين يک نمايش هستم.

کماني در پايان با ابراز اميدواري براي توليدات داخلي رسانه بيان کرد: اميداورم روزي برسد که همه بر سر جاي و مقام خود استوار باشند و اگر مسئولان هم با ما همسو شوند به حتم اتفاقات فوق‌العاده‌اي براي کشور و عرصه‌هاي مختلف خواهد افتاد.




منبع : yjc.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/11496/ترکيب نقش آزيتا حاجيان و مهراوه شريفي نيا در کيميا جواب داد
بستن   چاپ