حقايقي جالب در رابطه با شرکت ايسوس که نميدانستيد!
شنبه 12 خرداد 1397 - 2:52:39 PM
چه خبر - درباره ايسوس چه ميدانيد؟

به احتمال زياد تا به امروز نام «پگاسوس» را شنيده ايد. پگاسوس در اسطوره هاي يوناني يک اسب بالدار است که در انيميشن هرکول شرکت والت ديزني نيز حضور پيدا کرده است.

نام ايسوس در حقيقت از پگاسوس الهام گرفته شده است. اين شرکت براي انتخاب نام خود سه حرف ابتدايي «Pegasus» را حذف کرده است. اين نام سرعت، کيفيت، يادگيري و پرواز را در ذهن تداعي مي کند.

يکي از دلايل اصلي حذف سه حرف اول Pegasus، شروع نام اين شرکت با حرف A است. با اين کار ايسوس به عنوان يکي از اولين شرکت ها در مراسم ها و نمايشگاه ها شناخته مي شود.

درآمد ايسوس به گوشي هاي هوشمند وابسته نيست
ايسوس قبل از ورود گوشي هاي هوشمند به بازار در حوزه فناوري محصولات زيادي را روانه بازار کرده بود. اين کمپاني تايواني در سال 2012 از اولين گوشي هوشمند اندرويدي خود رونمايي کرد. اين شرکت قبل از ورود به بازار اسمارت فون ها توانسته بود به موفقيتي بزرگ در بازار دست پيدا کند.
ايسوس محصولات زيادي را در بازار به فروش مي رساند که براي مثال مي توان به مانيتورها، مادربوردها، کارت هاي گرافيک، کارت هاي صدا و نوت بوک ها اشاره کرد. علاوه بر دستگاه هاي مختلف شرکت ايسوس براي کمپاني هاي ديگر نيز قطعات توليد مي کند.

بزرگترين توليدکننده مادربورد در جهان
در حالي که گوشي هاي هوشمند ايسوس در کشورهايي مانند هند، تايوان و چين فروش مناسبي را تجربه مي کنند، قطعات کامپيوتر توليدي توسط اين کمپاني فروش بسيار بالاتري دارند. شرکت ايسوس بزرگترين توليدکننده مادربورد در جهان محسوب مي شود. سهم اين کمپاني در اين بخش از بازار به 40 درصد مي رسد.
ايسوس يکي از 10 شرکت بزرگ در دنياي فناوري و يکي از بزرگترين توليدکنندگان کامپيوتر محسوب مي شود. قطعات توليدي توسط اين برند در اکثر نقاط جهان به فروش مي رسند.

اولين توليدکننده انبوه نت‌ بوک
در سال 2010 نت بوک ها يکي از گجت هاي محبوب در سراسر جهان محسوب مي شدند. اين دستگاه ها در حقيقت نسخه قديمي اولترابوک ها، کروم بوک ها و حتي تبلت ها هستند.
نت بوک ايسوس که Eee PC نام داشت از نمايشگر کوچکي بهره مي برد و به قطعات سخت افزاري ضعيفي مجهز بود. اين محصول براي کشورهاي در حال توسعه و افرادي که از نظر مالي قادر به تهيه لپ تاپ ها نبودند توسعه پيدا کرد.

توليد گوشي هوشمند با همکاري Garmin
شرکت ايسوس به مدت يکسال براي توليد گوشي هاي هوشمند با Garmin همکاري کرد. نتيجه اين همکاري معرفي 6 گوشي هوشمند با سيستم عامل هاي لينوکس، ويندوز موبايل و اندرويد بود. اين دستگاه ها با تمرکز بر روي GPS توسعه يافته بودند.
اين همکاري با نام Garmin-Asus در سال 2009 شروع شد و در سال 2010 پايان يافت. در سال 2010 شرکت گارمين تصميم گرفت که سرمايه گذاري خود در اين بخش را متوقف کند.


منبع: click.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/114694/حقايقي جالب در رابطه با شرکت ايسوس که نميدانستيد!
بستن   چاپ