تقويت سلامت روده با مصرف چاي سياه
جمعه 11 خرداد 1397 - 12:10:11 PM
چه خبر - افزايش سلامت روده با چاي سياه

بين تمام انواع چاي، چاي سبز به طور معمول بيشترين جذابيت را براي دوستداران سلامت دارد. البته اين محبوبيت چشمگير بي دليل نيست زيرا انواع مختلف چاي سبز فوايد سلامت مختلفي، از تقويت عملکرد شناختي تا پيشگيري از بيماري قلبي را ارائه مي کنند. اما زماني که موضوع سلامت روده مطرح مي شود، به نظر مي رسد که يک دم کردني ديگر بهتر از چاي سبز عمل مي کند.

نقش چاي سياه در تقويت سلامت روده

پژوهشگران در دانشگاه کاليفرنيا در لس آنجلس UCLA طي مطالعه اي جديد دريافتند که چاي سياه با بهبود عملکرد روده و ايجاد تعادل در ميکروبيوم پيوند خورده است. ميکروبيوم، کلوني باکتري هاي خوب و بد ساکن دستگاه گوارش است. همچنين، پژوهشگران دريافتند که چاي سياه از کاهش وزن حمايت مي کند و ممکن است از ديابت و چاقي نيز پيشگيري کند. به بيان ديگر، چاي سياه فوايدي قابل توجه را ارائه مي کند.

چاي سياه در مقايسه با چاي سبز

تقويت سلامت روده با مصرف چاي سياه

چاي سياه و چاي سبز هر دو براي سلامت انسان خوب هستند و تنها در نوع ريزمغذي هايي که براي بدن مفيد هستند با يکديگر تفاوت دارند. پلي فنول هاي موجود در چاي سياه به طور کامل با پلي فنول هاي چاي سبز متفاوت هستند. پلي فنول هاي موجود در چاي سبز که به نام کاتچين ها شناخته مي شوند با پيشگيري از بيماري قلبي و تثبيت سطوح قند خون پيوند خورده اند. محتواي کاتچين ها در چاي سياه بسيار کم است که به روش تهيه اين نوع چاي باز مي گردد، اما اين به معناي آن نيست که چاي سياه فاقد فوايد سلامت است.
مطالعات بسياري درباره کاتچين ها انجام شده است که همين مساله دليل آشنايي و درک بهتر و همچنين جذابيت بيشتر چاي سبز براي دوستداران سلامت محسوب مي شود. چاي سبز از محبوبيت چشمگيري در ژاپن برخوردار است زيرا بيشتر مطالعات درباره اين نوشيدني در همين کشور انجام شده اند.
طي فرآيند تخمير چاي سياه، کاتچين ها به فلاونول ها - نوع ديگري از پلي فنول- متابوليزه مي شوند. اگرچه چاي سياه براي قرن ها در چين و اروپا مصرف شده است،ما از نظر علمي همچنان در مراحل ابتدايي درک فلاونول ها قرار داريم.

شواهد علمي در پس فوايد چاي سياه براي گوارش

پژوهش هاي صورت گرفته در زمينه چاي سياه و سلامت روده از جمله نمونه اي که در دانشگاه يوسي‌ال‌اي انجام شده است، نشان داده اند که پلي فنول هاي موجود در چاي سياه به راحتي پلي فنول هاي موجود در چاي سبز جذب نمي شوند، از اين رو آنها براي مدت زمان بيشتري در دسترس ميکروبيوم قرار دارند. طي اين بازه زماني افزايش يافته حضور در روده، آنها مي توانند اثر قابل توجهي ايجاد کنند. آنچه پژوهشگران دانشگاه يوسي‌ال‌اي دريافتند اين بود که پلي فنول ها در چاي سياه اثر مستقيمي بر رشد برخي انواع باکتري ها در بدن دارند که با شاخص توده بدني لاغرتر رابطه داشته اند.
برخي افراد زماني که چاي سبز مي نوشند ناراحتي گوارشي را تجربه مي کنند که غير معمول نيست و اگر چنين چيزي را تجربه مي کنيد، نوشيدن چاي سياه ممکن است انتخاب بهتري براي شما باشد. چاي سبز يک ادرارآور است و از اين رو گاهي اوقات مي تواند موجب احساس نفخ شود. چاي سياه اثر مستقيم‌تري بر گوارش دارد که مي تواند به پيشگيري از هرگونه احساس نفخ کمک کند.
بهترين قسمت مطالعه اخير اين است که مهم نيست چه نوع رنگ چاي را مي پسنديد زيرا در نهايت بدن شما از فوايد اين نوشيدني ها بهره‌مند مي شود. اما با آگاهي از اين مساله که پلي فنول هاي مختلف چگونه مي توانند بر روده اثرگذار باشند، شما مي توانيد رويکردي هدفمندتر در انتخاب نوشيدني خود داشته باشيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چاي نوشيدن چه مزيت هايي براي بدن دارد؟ + خواص انواع چاي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : بشنويد از فوايد خوردن چاي سياه

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چاي سبز چاي سياه و چاي اولانگ چه تفاوت هايي دارند؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چرا مي گويند چاي ايراني بهتر از چاي خارجي است؟


منبع: asriran.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/114612/تقويت سلامت روده با مصرف چاي سياه
بستن   چاپ