خوراکي هايي که در ماه رمضان پوست شما را خراب مي کنند
چهارشنبه 9 خرداد 1397 - 7:09:14 PM
چه خبر - مراقبت از پوست در ماه رمضان

حسن اکبري متخصص طب سنتي در خصوص جوش صورت و راه‌هاي درمان آن، اظهار کرد: علت جوش، ميکروب بي هوازي در پوست به اسم پرپيوني باکتر است؛ اين ميکروب در مکان‌هايي با حرارت و رطوبت بالا رشد مي‌کند.
ميکروب پرپيوني باکتر براي رشد نياز به اکسيژن ندارد، اين باکتري به دليل رطوبت خواه بودن در هر نقطه‌اي از بدن رشد مي کند و در جوانان هم به دليل اينکه رطوبت بدن بالايي که دارند، بيشتر مستعد جوش زدن هستند.

اصلي ترين علت جوش زدن افراد چيست؟

يکي از اصلي ترين دلايلي که افراد جوش مي‌زنند، سيستم ايمني نامناسب است، افراد اول از همه بايد سيستم ايمني بدن خود را تنظيم کنند همچنين از مواد غذايي استفاده شود که رطوبت بدن و گرماي آن را متعادل نگه دارد.
افراد در ماه رمضان بيشتر سراغ مواد غذايي با طبع گرم مي روند. خرما جز مواد غذايي است که رطوبت و حرارت بدن را افزايش مي‌دهد؛ افراد براي آنکه بتوانند در ماه رمضان خرما مصرف کنند و جوش نزنند بايد اول سيستم ايمني بدن خود را تقويت کنند.
افراد در وعده‌هاي غذايي ماه رمضان نبايد بيش از اندازه آب بنوشند و براي تامين آب بدن مي‌توانند شربت عسل مصرف کنند، به اين ترتيب که يک قاشق عسل را با يک ليوان آب جوشيده ولرم مخلوط کرده و آن را در زمان سحر يا افطار مصرف کنند.
هر ماده غذايي، بسته به طبع و مزاج خود، وقتي وارد بدن مي‌شود موجب توليد نسبتي از اخلاط چهارگانه در بدن مي‌شود؛ ماست را نبايد به تنهايي مصرف کرد و حتما در کنار آن بايد از مصلحات استفاده کرد، مانند فلفل سياه، زنيان، پودر نعنا، پودر گل محمدي، پودر آويشن و پودر کنجد مکمل‌هاي ماست‌ هستند و افراد در صورت استفاده از اين ماده بايد حتما اين مواد را با آن مخلوط کنند و بعد از آن مصرف نمايند.
افراد دوغ را نبايد بيش از اندازه مصرف کنند، زماني که دوغ زياد از حد مجاز مصرف مي‌شود، انرژي سلول‌هاي ايمني کم شده؛ در اين صورت بايد مانند ماست از مواد مصلح استفاده کرد فلفل سياه، زنيان، پودر نعنا، پودر گل محمدي، پودر آويشن و پودر کنجد ترکيبي قوي است که افراد بايد در کنار لبنيات از آن استفاده کنند.

بستني زعفراني فراموش نشود!

در ماه رمضان تمايل به مصرف بستني افزايش پيدا مي کند، افراد بعد از صرف افطاري علاقه دارند تا از بستني استفاده کنند، اما اغلب به نوع آن توجه نمي‌کنند و دچار مشکل مي‌شوند؛ بستني حتما بايد با مصلح آن مصرف شود مانند هل، دارچين و زعفران، بايد نوع بستني‌ به نحوي انتخاب شود که اين سه دسته مواد در آن به کار رفته باشد همچنين از مصرف بستني ميوه اي خودداري شود چرا که يکي از عوامل جوش زدن، بستني‌هاي ميوه‌اي با قند بالاست.
افراد بايد براي تنظيم سيستم ايمني خود مواردي را رعايت کنند، اين موارد شامل اصلاح تغذيه، مصرف داروهاي گياهي، حجامت و زالو درماني است که با رعايت تغذيه مناسب و استفاده از داروهاي گياهي سيستم ايمني بدن تنظيم و بيماري‌ها به حداقل کاهش مي يابد.

درمان جوش صورت با حجامت

Ramadan-skin-care01.jpg

افرادي که جوش مي‌زنند، بايد در سال 9 مرحله حجامت (ماهي يکبار) انجام دهند؛ افرادي که بسيار جوش مي‌زنند در مرحله اول بايد زير چانه خود را حجامت کنند و در مرحله بعدي درمان بين دو کتف هر سه ماه يکبار در 9 مرحله حجامت انجام مي شود، با اين روش درماني تعداد جوش‌ها به مرور کم شده و کاملا درمان خواهد شد.
افراد از محلول سرکاب براي درمان جوش صورت خود استفاده کنند؛ اين محلول ترکيبي است از 50 درصد سرکه محلي انگور و 50 درصد آب که براي درمان بايد هر شب قبل از خواب اين محلول روي صورت ماليده شود.

جايگزيني مناسب براي خرما چيست؟

افراد بايد روزي سه تا هفت خرما مصرف کنند؛ اگر افراد به دنبال جايگزيني براي خرما هستند بهتر است کشمش را جايگزين اين ميوه کنند چراکه هر هفت دانه کشمش معادل يک دانه خرما است.
افراد بايد در طول زندگي خود سيستم ايمني خود را متعادل نگه دارند و بايد در طول زندگي خود هميشه به مثلث سلامت اهميت دهند؛ جوان‌ها مي‌توانند با نوع تغذيه مناسب و حفظ رطوبت و گرماي بدن از جوش زدن جلوگيري کنند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : هر آنچه بايد در مورد تغذيه ماه رمضان بدانيد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مبتلايان به آسم و آلرژي چگونه ماه رمضان را پشت سر بگذراند


منبع : yjc.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/114497/خوراکي هايي که در ماه رمضان پوست شما را خراب مي کنند
بستن   چاپ