مبتلايان به آسم و آلرژي چگونه ماه رمضان را پشت سر بگذراند
شنبه 5 خرداد 1397 - 1:42:36 PM
چه خبر - افرادي که مبتلا به آسم و آلرژي هستند ماه رمضان را چگونه بگذرانند

به گفته عليرضا خياط زاده فوق تخصص آلرژي و ايمونولژي،اگر بيماري در مراحل اوليه باشد مي تواند زير نظر پزشک روزه بگيرد، ولي اگر اين بيماري شدت داشته باشد بايد از روزه گرفتن خودداري کند.
افرادي که به بيماري آلرژي و آسم دچار هستند بايد زير نظر پزشک متخصص روزه بگيرند؛ اگر شدت بيماري زياد باشد، روزه به سلامتي آسيب مي‌رساند؛ سيستم ايمني بدن کساني که دچار آلرژي مي‌شوند، نسبت به مواد ظاهرا بي آزار موجود در محل زندگيشان هوشيارانه عمل مي‌کند و واکنشي بيش از حد معمول از خود نشان مي‌دهد.
ارث و ژنتيک در ايجاد بيماري آلرژي تاثير دارد، در برخي مواقع بدن در برابر عواملي مانند گرده گياهان، انواع ادويه جات غذا، گرده خاک و غيره از خود واکنش منفي نشان مي‌دهد؛ اين واکنش مي‌تواند خارش ناحيه‌اي از بدن، آبريزش مداوم بيني، خارش چشم، ايجاد کهير، تنفس صدا دار، جوش‌هاي پوستي ،عطسه، سرفه، حالت تهوع و استفراغ باشد، در برخي افراد آلرژي هاي بسيار خطرناک و تهديد کننده مرگ به نام "آنافيلاکسيز" هم اتفاق مي‌افتد.

عوامل ايجاد آلرژي در بدن

افرادي که به طور مداوم از سيگار، ادکلن و اسپري‌هاي خوشبو کنند استفاده مي‌کنند در معرض بيماري آسم هستند، همچنين لمس کردن حيوانات مانند سگ و گربه مي‌تواند سبب ايجاد آلرژي شود؛ اين موارد تحريک کننده هستند و باعث ايجاد آلرژي مي‌شوند.
افرادي که مبتلا به آلرژي هستند بايد تحت نظر پزشک روزه بگيرند،پزشک در مرحله اول بيماري فرد را بررسي مي‌کند؛ اگر بيماري در مراحل اوليه باشد فرد مي تواند زير نظر پزشک روزه بگيرد، ولي اگر اين بيماري شدت داشته باشد نمي تواند روزه بگيرد.
فردي که مبتلا به آسم، آلرژي بيني و بيماري‌هاي تنفسي شديد است نبايد به هيچ وجه روزه بگيرد چرا که مصرف نامنظم دارو و آب، بيماري آن ها را تشديد مي‌کند و سلامتي آنها را به خطر مي‌اندازد؛ اين افراد بايد زير نظر پزشک داروهاي خود را مصرف و مايعات را به اندازه کافي مصرف کنند، اما افرادي که در مرحله اول آلرژي هستند و قصد روزه گرفتن دارند بايد در زمان افطار و سحر داروهاي خود را با مشورت پزشک مصرف و در زمان افطار مايعات فراوان استفاده کنند.

اگر مبتلا به آسم و آلرژي هستيد، دور مصرف فست فودها و مواد سرخ کردني را خط بکشيد

مبتلايان به آسم و آلرژي چگونه ماه رمضان را پشت سر بگذراند

خياط زاده با هشدار به اينکه افراد مبتلا به آلرژي و آسم بايد از مصرف فست فودها خودداري کنند، افزود: فست فودها، مواد سرخ کردني و کنسروجات در تشديد آلرژي تاثير گذار هستند؛ افراد به هيچ وجه نبايد از اين مواد استفاده کنند، به جاي آنها غذاهاي سالم مانند سبزيجات، سوپ، نرم کننده سينه مانند فرني و موادي که آنتي اکسيدان دارند، مصرف شود.
مصرف ماهي و موادي که امگا 3 دارند براي افراد مبتلا به آلرژي توصيه مي شود، ماهي باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود؛ افرادي که به آلرژي دچار هستند بايد در تقويت سيستم ايمني بدن خود بکوشند زيرا افزايش مقاومت بدن باعث از بين رفتن بيماري‌ها و بهبود افراد مي‌شود.

خشکي بدن عامل ايجاد آلرژي

عدم آبرساني به بدن سبب تشديد آلرژي مي‌شود، خشکي بدن باعث يبوست، خشکي دهان و بسياري بيماري‌هاي ديگر مي‌شود، لذا افرادي که مستعد آلرژي هستند بايد بدن خود را مرطوب نگه دارند و از خشکي آن جلوگيري کنند

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : درمان حساسيت و آلرژي بهاري با چند راه ساده و موثر

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : عوامل حساسيت زا در فصل بهار

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : درمان طبيعي آلرژي بهاري و تابستان با 15 خوراکي


منبع : yjc.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/113123/مبتلايان به آسم و آلرژي چگونه ماه رمضان را پشت سر بگذراند
بستن   چاپ