افطار امروز آش گوجه همداني درست کنيد
شنبه 5 خرداد 1397 - 1:41:43 PM
چه خبر - آش گوجه همداني براي افطارمواد لازم براي تهيه آش گوجه همداني براي افطار ماه رمضان

پياز متوسط : 2 عدد نگيني خرد شده
برنج : 150 گرم
لپه شسته شده : 150 گرم
زردچوبه، نمک، فلفل سياه : مقداري
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذاخوري
آب جوش : 2 ليوان
آبغوريه : 1/5 ليوان
سبزي آش شامل جعفري، نعنا و تره : 500 گرم
گوجه فرنگي پوست گرفته شده و نگيني خرد شده : 700 گرم

طرز تهيه آش گوجه همداني براي افطار ماه رمضان

ابتدا پياز متوسط را نگيني کرده و نيمه سرخ مي کنيم.
زردچوبه، نمک، فلفل سياه را با دو قاشق رب گوجه فرنگي اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم.
برنج و لپه شسته شده را به همراه 2 ليوان آب جوش و 1/5 ليوان آبغوره به مواد بالا اضافه و حرارت را زياد مي کنيم تا آش به جوش بيايد.
سپس حرارت را کم مي کنيم تا آش شروع به پختن کند.
سبزي مخصوص آش (جعفري،نعنا،تره) را به همراه 700 گرم گوجه فرنگي که از قبل پوست گرفته شده و نگيني خرد شده را اضافه مي کنيم.
در اين مرحله بايد از پخته شدن کامل برنج و لپه مطمئن شويد.
بعد از حدود 30 دقيقه آش حاضر است و مي توانيد با هر نوع ناني ميل کنيد.

نکته 1 : براي خوش طعم شدن اين آش، مي توانيد چند گوجه را نگيني خرد کنيد تا موقع خوردن زير دندان بيايد.
نکته 2 : بيشتر آب اين آش را آبغوره تشكيل مي دهد که در صورت تمايل مي توانيد مقدار آبغوره را زياد کنيد و همينطور به جاي آبغوره مي توانيد از گرد غوره استفاده کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تزيين سبزي خوردن براي سفره افطار ماه رمضان

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : شامي نخود براي سفره افطار ماه رمضان

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : افطار امروز يک املت متفاوت درست کنيد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سوپ مرغ اندونزي، يک سوپ مقوي براي افطار ماه رمضان


منبع : ارسالي کاربر

http://www.CheKhabar.ir/News/113120/افطار امروز آش گوجه همداني درست کنيد
بستن   چاپ