مسعود رجوي گفت با انتخاب خاتمي، ايران بيست سال بيمه شد
پنجشنبه 3 خرداد 1397 - 12:45:41 PM
چه خبر - سعي دارند مردم را از انتخابشان نااميد کنند

محمدرضا خباز يک فعال سياسي اصلاح طلب،‌ با اشاره به سالگرد حماسه دوم خرداد گفت: اواخر سال 75 که دولت مرحوم آيت الله هاشمي در آخرين دوره خود قرار داشت همه در اين فکر بودند که بعداز ايشان چه مي‌شود؟ به طوري که مي‌شنيديم عده‌اي نظرشان اين بود که قانون اساسي را تغيير دهند تا مرحوم هاشمي بتواند بازهم رئيس‌جمهور شود زيرا خلاء وجودي ايشان به خوبي احساس مي‌شد.
پائيز سال 75 بود که با مرحوم حبيبي که معاون اول آيت الله هاشمي بودند براي زدن گلنک راه آهن تهران- بافق رفتيم. مرحوم صديقي که با ما همراه بود به ايشان گفتند چون فرد ديگري وجود نداشت شما نامزد شويد تا بتوانيد سکان را به دست بگيريد.
اين فعال سياسي اصلاح‌طلب با بيان اينکه نتيجه بررسي‌ها و تحقيق اصلاح‌طلبان اين شد که گرد شمع وجود آقاي خاتمي جمع شوند، عنوان کرد: رئيس دولت اصلاحات به هيچ وجه نمي‌پذيرفت که نامزد انتخابات شود و هنگامي که آقاي بهزاد نبوي در اين زمينه با وي صحبت کرد، به ايشان گفته بودند که به دنبال شخص ديگري باشيد.
در آن زمان شرايط بسيار خاصي وجود داشت؛‌ بنا بود رئيس‌جمهور پرقدرتي مانند مرحوم هاشمي از صحنه برود و حتما بايد فردي جايگزين ايشان مي‌شد که داراي قدرت باشد؛ از طرفي هم دولت در پنهان کانديدايي داشت که به دنبال رأي آوري آن بود و از سوي ديگر حجت الااسلام ناطق نوري هم در ميدان حضور داشتند و خود آقاي خاتمي هم مي‌گفت که پنج ميليون رأي بيشتر ندارد.
به ياد دارم روزهاي اول در خراسان به احترام آقاي واعظ طبسي کسي براي سيد محمد خاتمي ستاد نمي‌زد و من نخستين ستاد را در کاشمر زدم که بعد از آن بقيه جرأت پيدا کردند اين کار را انجام دهند. ستادها که زده شد آقاي خاتمي به شهرستان‌ها رفتند و سخنراني‌هاي فوق العاده‌اي انجام داد از طرفي هم دولت در پنهان با تحريف‌ها و تکذيب‌هايي بي‌موردي که از آقاي خاتمي انجام داد باعث شد که ايشان رأي بالايي بياورد.
مسعود رجوي آن روزها اعلام کرد که انقلاب اسلامي ايران با انتخاب سيد محمد خاتمي بيست سال بيمه شد، زيرا مي‌دانستند ايشان با منطق صحيحي که دارد خواهد توانست شرايطي خوبي را فراهم کند. امروز بعد از گذشت چندين سال ثابت شده است که بهترين دولت بعد از انقلاب اسلامي دولت اصلاحات است که با فروش نفت بشکه‌اي 12 دلار مملکت را اداره مي‌کرد.
وي در پاسخ به اين سوال که در سال 76 خاستگاه و پايگاه اصلاح‌طلبي را در کدام قشر از جامعه مي‌توان يافت، گفت: نخبگان جامعه،‌ طبقه متوسط و تحصيل کرده‌ها به اين نتيجه رسيدند که اصل سوم قانون اساسي که دفاع از حقوق شهروندي است مغفول واقع شده و تفکري مثل سيد محمد خاتمي مي‌تواند آن را زنده کند به همين جهت روشنفکران،‌ نخبگان و آزادانديشان و شخصيت‌هاي برجسته به ميدان آمدند، دانشجويان به شهرهاي خودشان رفتند و روشن‌گري کردند و آن اتفاق مبارک که رهبر عزيز به عنوان حماسه از دوم خرداد ياد کردند رخ داد و شکل گرفت.
اين فعال سياسي اصلاح‌طلب در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينکه گفتمان اصلاح‌طلبي از سال 76 تا به امروز چه تغييراتي کرده و با چه مشکلاتي مواجه بوده است، گفت: متاسفانه دولت پنهان نگذاشت آرمان‌هاي دوم خرداد در جامعه محقق شود. اين اتفاق باعث شد گفتمان اصلاحات آنطور که بايد و شايد محقق نشود و يا دولت يازدهم منشور حقوق شهروندي را رونمايي کرد اما متاسفانه دو قوه ديگر يعني مقننه و قضاييه را همراه کند تا آن طور که آرزوي همه ما بود اين منشورمحقق شود.
به طور مثال دولتي مانند دولت‌هاي نهم و دهم بر روي کار بيايد دولت پنهان از آن حمايت و کمکش مي‌کنند اما اگر روساي‌جمهوري مانند روحاني و يا سيد محمد خاتمي روي کار بيايند چوب لاي چرخش مي‌گذارند و سعي مي‌کنند مردم را از انتخابشان نااميد کنند.
آن‌ها به مردم مي‌گويند رأي که شما به صندوق انداختيد بي‌نتيجه بود و ديديد کسي که انتخاب کرديد نتواست قول‌هاي خود را عملي کند.
هدف دولت پنهان و اتاق فکرش اين است که اگر کانديدايشان راي آورد همکاري کنند،‌ از کاه کوه مي‌سازند، حقايق را مي‌پوشانند باطل را حق جلوه مي‌دهند مانند رفتاري که در دوران دولت‌هاي نهم و دهم داشتند اما اگر دولتي غير از آن چه مدنظرشان باشد امور را در دست بگيرد سعي مي‌کنند آن را زمين‌گير کنند.


منبع: ilna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/112925/مسعود رجوي گفت با انتخاب خاتمي، ايران بيست سال بيمه شد
بستن   چاپ