مصرف دارو در ماه رمضان چگونه است؟
دوشنبه 31 ارديبهشت 1397 - 11:07:00 AM
چه خبر - مصرف دارو در ماه رمضان

دکتر عباس اخگري، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، با بيان اينکه مصرف آب و مايعات نقش بسيار مهمي در دفع داروها و متابوليت‌هاي ناشي از آنها دارد، اظهار داشت:در صورت روزه داري، بيماران در فاصله افطار تا سحر بايد به ميزان کافي آب و مايعات بنوشند.
در صورتيکه لازم است دارويي با معده خالي مصرف شود بهترين زمان مصرف دارو يک ساعت قبل از سحري و يا دو ساعت بعد از افطار است.
روزه داران تحت هيچ شرايطي وعده‌هاي دارويي خود را به صورت خودسرانه قطع نکنند، تغيير در زمان استفاده از دارو ممکن است در روند درمان اختلال وارد کند.
قطع ناگهاني برخي از داروها مانند بيماري صرع بسيار خطرناک است، اثر بخشي بسياري از داروها ارتباط مستقيمي با مصرف به موقع آن در زمان معين دارد بنابراين بيماران در زمان روزه داري به صورت خودسرانه نوبت داروي خود را قطع نکنند.

مصرف دارو در ماه رمضان چگونه است؟

آنتي بيوتيک‌ها از جمله داروهايي هستند که بايد در زمان مشخص مصرف شوند و امکان تغيير ساعت آنها وجود ندارد، اما پزشک معالج شما مي‌تواند با در نظر گرفتن نوع بيماري شما آنتي بيوتيکي را انتخاب کند که با برنامه روزه داري شما تداخل پيدا نکند.
بيماران ديابتي بايد پيش از شروع ماه مبارک رمضان تحت بررسي پزشکي قرار گيرند. بيماران بايد از نظر سطح قند، فشار خون، چربي خون، انعقاد خون و بررسي کلي وضعيت بيوشيمي خون پايش گردند و بر اين اساس رژيم غذايي و دارويي مختص هر بيمار قبل از شروع ماه رمضان تعيين مي شود.
بيماراني که انسولين مصرف مي‌کنند بايد با پزشک خود مشورت کنند و در تمام بيماران ديابتي تنظيم و کنترل مرتب قند خون بسيار مهم است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : سحري و افطاري چي بخوريم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : زولبيا و باميه در ماه رمضان نخوريد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : روزه را با چه غذايي افطار کنيم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : در ماه رمضان مکمل بخوريم يا نخوريم؟


منبع : tasnimnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/112685/مصرف دارو در ماه رمضان چگونه است؟
بستن   چاپ