افطاري چي بپزيم؟ خرما بريج، يک دسر سنتي و مقوي
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1397 - 2:22:54 PM
چه خبر - خرما بريج يک دسر مقوي براي افطاري ماه رمضانمواد لازم تهيه خرما بريج براي افطاري ماه رمضان

آرد : يک پيمانه
خرما : 400 گرم
کنجد : يک قاشق غذاخوري
روغن : سه قاشق غذاخوري
زيره، هل، دارچين و تخم گشنيز : به مقدار لازم

طرز تهيه خرما بريج براي افطاري ماه رمضان

ابتدا آرد را حرارت دهيد و وقتي به رنگ قهوه اي متمايل شد، به آن روغن اضافه کنيد و هم بزنيد .
زيره، هل و دارچين را به همراه خرماي هسته گرفته و کنجد، اضافه و در پايان روي سيني پهن کنيد و برش بزنيد .
خواص :
اين دسر کرماني منبع غني از پروتئين است و ارزش غذايي بالايي دارد .
نياز به کلسيم را به خوبي رفع مي کند .
بهتر است آرد آن سبوس دار باشد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : دستور غذايي جديد براي افطاري

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه 3 نوع افطاري ساده و خوشمزه

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 2 پيشنهاد براي دو افطاري ساده و رسمي


seemorgh.com/ifestyle
منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/110409/افطاري چي بپزيم؟ خرما بريج، يک دسر سنتي و مقوي
بستن   چاپ