درمان کلسترول و فشار خون با کرفس + فوايد سلامت کرفت
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1397 - 1:18:11 PM
چه خبر - کاهش کلسترول و فشار خون با کرفس

افرادي بسياري بر اين باورند که کرفس يک ماده غذايي «کالري منفي» محسوب مي شود، به اين معني که بدن براي پردازش آن کالري بيشتري از محتواي کالري موجود در کرفس مصرف مي کند. بر همين اساس، اين ايده که مصرف کرفس به رژيم غذايي شما کالري اضافه نمي کند و کالري بيشتري نيز مي سوزاند، شکل گرفته است.

از فوايد سلامت جالب توجه کرفس

اما چند مورد اشتباه درباره اين ايده وجود دارند. فعاليتي که براي جويدن و گوارش محتواي فيبر زياد کرفس صورت مي گيرد موجب کالري سوزي مي شود، اما اين ميزان بيشتر از کالري موجود در کرفس نيست.
به گفته تيم گاروي رئيس دپارتمان علوم تغذيه در دانشگاه آلاباما، در واقع، هيچ ماده غذايي کالري منفي وجود ندارد.
از سوي ديگر، ديود گروتو متخصص تغذيه، کرفس را دروازه اي به سوي مصرف پنير خامه اي يا کره بادام زميني بيشتر معرفي مي کند.حقيقت در جايي بين اين دو قرار دارد.
خوردن کرفس به تنهايي موجب کاهش وزن نمي شود، اما فوايد سلامت چشمگير ديگري را ارائه مي کند که در ادامه به آنها اشاره مي شود.

کرفس به کاهش فشار خون و کلسترول کمک مي کند

نتايج دو مطالعه که به تازگي انجام شده اند، نشان مي دهند که عصاره دانه کرفس در کاهش فشار خون نقش دارد.
زماني که موش ها به مدت هفت هفته با عصاره دانه کرفس تغذيه شدند، بهبود چشمگير در سطح فشار خون نسبت به موش هايي که يک رژيم غذايي مشابه اما فاقد عصاره دانه کرفس داشتند را نشان دادند.
پژوهشگران بر اين باورند که کرفس به کاهش فشار خون کمک مي کند زيرا به عنوان يک شل کننده عضلات عمل مي کند، به رگ هاي خوني اجازه انقباض و انبساط راحت‌تر را داده و جريان خون را بهبود مي بخشد.
در پژوهشي ديگر مشخص شد ترکيبي به نام 3nB که عامل رايحه خاص کرفس است به کاهش فشار خون کمک مي کند. اين ترکيب به عنوان يک ادرارآور عمل مي کند و مي تواند جايگزين قرص آب شود که بسياري از افراد مبتلا به فشار خون بالا مصرف مي کنند.
همچنين، اين ترکيب به عنوان يک وازوديلاتور عمل مي کند که به گشاد شدن و کسب آرامش رگ هاي خوني و در نتيجه جريان خون بهتر کمک مي کند.
مطالعه اي در سال 2013 نشان داد که مصرف 3nB مي تواند فشار خون را به ميزان 12 تا 14 درصد و کلسترول را به ميزان حدود هفت درصد در سوژه هاي حيواني کاهش دهد.
اين در شرايطي است که به گفته دکتر کنت شافر از کلينيک کليولند، مصرف کرفس کامل مي تواند بيشتر از عصاره دانه آن مفيد باشد. کرفس کامل از نمک کمي برخوردار است و داراي مواد مغذي شناخته شده ديگري است که به تنظيم فشار خون کمک مي کنند که از آن جمله مي توان به فيبر، منيزيم و پتاسيم اشاره کرد. براي کسب بهترين نتيجه شما مي توانيد روزانه چهار ساقه کرفس - يک فنجان کرفس خرد شده - را مصرف کنيد.

کرفس التهاب را کنترل مي کند

کرفس حاوي مواد مغذي گياهي فنولي است که از خواص آنتي اکسيداني و ضد التهابي سود مي برند. از جمله اين مواد مي توان به موارد زير اشاره کرد:
کوئرستين که خطر سکته مغزي را کاهش مي دهد.
اسيد کافئيک و اسيد کوماريک که افزون بر خواص ضد التهابي، ترکيباتي توانمند براي مقابله با سرطان محسوب مي شوند.
لوتئولين که التهاب را کاهش مي دهد، از مغز محافظت مي کند و موجب مرگ ويروس ها مي شود.
کرفس سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند و با عفونت مبارزه مي کند
يک فنجان کرفس خرد شده خام حاوي حدود پنج درصد از مقدار توصيه روزانه ويتامين C است. اين ويتامين به تقويت سيستم ايمني بدن انسان کمک مي کند.
دانه هاي کرفس دير زمانيست که به واسطه اثرات ضد باکتريايي خود استفاده مي شوند. مطالعه اي در سال 2009 نشان داد که عصاره دانه کرفس توانايي چشمگيري در پاکسازي و کاهش رشد باکتري اچ پيلوري، باکتري که مي تواند براي سال ها در معده زندگي کند و به سرطان معده منجر شود، داشته است.

کرفس مي تواند به کنترل ميگرن کمک کند

بسياري از افراد مبتلا به ميگرن مزمن کسب آرامش پس از مصرف نوشيدني کرفس را گزارش کرده اند. نوشيدني کرفس مي تواند سطوح مايع و فشار خون را کنترل کند که چرايي توانايي اين ماده غذايي در تسکين سردردها و ميگرن ها را توضيح مي دهد.

درمان کلسترول و فشار خون با کرفس + فوايد سلامت کرفت

کرفس از عفونت دستگاه ادراري پيشگيري مي کند

خاصيت ادرارآور بودن دانه هاي کرفس به تحريک دفع ادرار و پاک نگه داشتن مثانه از باکتري هاي مضر کمک مي کند. اين خبر خوبي است، زيرا باکتري هايي که موجب بسياري از عفونت هاي دستگاه ادراري مي شوند در برابر درمان با آنتي بيوتيک مقاوم شده اند.

کرفس از سلامت کبد محافظت مي کند

پژوهشگران دپارتمان علوم تغذيه و مواد غذايي در دانشگاه هلوان در مصر طي يک مطالعه موش ها را با کرفس تغذيه کردند. اين موش ها کاهش رسوب چربي در کبد خود را تجربه کردند. همچنين، عملکرد آنزيمي کبد و سطوح چربي خون آنها نيز بهبود يافت.

چگونه کرفس را به رژيم غذايي خود اضافه کنيم

کرفس خام بهترين گزينه است، زيرا مواد مغذي کرفس به واسطه پخت بيش از حد به راحتي از بين مي روند. بخارپز يا سرخ کردن در تابه انتخاب هاي بهتري براي پخت کرفس هستند.
اگرچه رايج نيست، اما يک آلرژي به کرفس مي تواند زندگي فرد را در معرض تهديد قرار دهد که شرايطي بسيار شبيه به آلرژي به بادام زميني است. حتي کرفس پخته نيز در اين مورد گزينه اي بي خطر محسوب نمي شود. در صورت ابتلا به هر گونه آلرژي غذايي پرهيز از مصرف کرفس احتمالا بهترين گزينه است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آيا آب کرفس واقعا لاغر مي کند؟ + عوارض آب کرفس

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تاثير آب کرفس در زيبايي پوست و مو!!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص کرفس

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : خواص درماني کرفس


گردآوري : گروه سلامت سيمرغمنبع :asriran.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/110404/درمان کلسترول و فشار خون با کرفس - فوايد سلامت کرفت
بستن   چاپ