4 نکته مهم در استفاده از خامه قنادي
سه شنبه 25 ارديبهشت 1397 - 1:11:41 PM
چه خبر - نکته هايي مهم در استفاده از خامه قنادي

_ يکي از راه هايي که کمک مي کند خامه بهتر فرم بگيرد، اين است که پره هاي همزن و ظرفي که مي خواهيد خامه را در آن فرم بدهيد، کاملا سرد و عاري از چربي و کاملا تميز باشد.
_ اگر به هر علتي خامه اي که از فريزر خارج کرده ايد و زمان زيادي در يخچال گذاشته ايد خيلي شل شده به ويژه در تابستان که محيط بيرون گرم است، نيم ساعت جلوتر از هم زدن در فريزر قرار دهيد تا کاملا سرد باشد. اگر ظرف خامه گرم باشد، خامه فرم نمي گيرد.
_ ظرف خامه که قرار است در آن خامه فرم داده شود، بهتر است شيشه اي ، فلزي يا چيني باشد. اگر ظرف پلاستيکي باشد، چربي خامه را جذب مي کند و فرم نمي گيرد و چربي در ظرف پلاستيکي خوب پاک نمي شود .
_ هيچ وقت خامه فرم داده شده را در فريزر قرار ندهيد. فقط به مقداري که نياز داريد خامه را فرم دهيد زيرا بعد از فرم دهي به هيچ عنوان براي کاور يا تزيين قابل استفاده نيست اگر به هر دليلي نتوانستيد خامه را فرم دهيد و خامه تان فرم نگرفت، آن را در ظرف درب دار در فريزر قرار دهيد تا بعدا با همين خامه انواع دسر يا بستني تهيه کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : طرز تهيه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چگونه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک درست کنيم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 5 نکته براي پخت يک کيک نرم و خوشمزه


منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/109233/4 نکته مهم در استفاده از خامه قنادي
بستن   چاپ