حقايقي درباره مجرياني که طعم ممنوع التصويري را چشيدند/ از علي ضيا تا آزاده نامداري
دوشنبه 24 ارديبهشت 1397 - 6:06:56 PM
چه خبر - چهره هايي نام آشنا که مدتي حق حضور در تلويزيون را نداشتند
علي ضيا

در ٣٠سالگي به شهرتي در اجرا رسيد که طرفداران افراطي‌اش او را با احسان عليخاني مقايسه مي‌کردند. ضيا در همين ٦-٥ سالي که معروف شده مدام در برنامه‌هاي مختلف حضورداشته و هميشه جلوي چشم بوده است. از حضور در برنامه صبحگاهي ويتامين ٣ گرفته تا ويژه‌برنامه ‌سال نو، ماه‌عسل، نبش جنت‌آباد، امشب، اين‌جا آينده، خوشا شيراز و بعضيا که تقريباً همگي برنامه‌هاي اجتماعي پربيننده‌اي بودند. ضيا همراه با چند بازيگر و چهره مسابقه فوتبال استقلال - پرسپوليس را در يک کافي‌شاپ تماشا مي‌کرد که بعد از گل ثانيه‌هاي پاياني تيم محبوبش از خود بيخود شد و همراه با عده‌اي شعاري عليه پرويز مظلومي سرمربي استقلال سر داد که بازتاب وسيعي به همراه داشت و درنهايت منجر به عذرخواهي رسمي او در رسانه‌ها شد. همين اتفاق ناشيانه باعث شد ضيا نه به خاطر اين توهين بلکه به دليل مختلط بودن جلسه و انجام حرکات نامناسب ممنوع‌التصوير شود.

محمود شهرياري

اين مجري خوش خنده و پرسپوليسي بعضي وقت‌ها کنترل زبان سرخش را از دست مي‌دهد. شهرياري هميشه متهم به افراط در شادي هم بوده. او در دهه 70 به گفته خودش به علت دشمني برنامه‌ريزي شده عده‌اي بدخواه، مدتي را دور از تلويزيون سپري کرد.


آزاده نامداري

‌سال ٩١ اجراي مشترک با احسان عليخاني در برنامه تحويل ‌سال برايش دردسرساز شد و او را مدتي از تلويزيون دور کرد اما بعد از حضور در بين عوامل برنامه «پشت‌صحنه» دوباره به اجرا برگشت و با «خانومي که شما باشي» خودي نشان داد.


سيد جواد يحيوي

سال‌ها قبل با اجراي برنامه صميمي «طعم آفتاب» در تلويزيون ديده شد و خيلي زود به اوج رسيد. مسابقه تلفني شبکه تهران و «رد پا» هم در سري کارهاي ديده‌شده يحيوي قرار گرفت اما او هم خيلي زود ممنوع‌التصوير شد و ديگر هيچ‌وقت به‌عنوان مجري به تلويزيون برنگشت.


ژيلا صادقي

شايد به خاطر رفتن روي بيلبورد و تبليغ يک کالاي خارجي به‌عنوان نخستين مجري تلويزيون که تبليغ مي‌کند خاص شده باشد، اما اين خاص بودن برايش دردسر شد و اجازه نداد پيشرفت سريعش او را به قله برساند. صادقي که با اجراي موفق و بي‌نقص در برنامه‌هاي خانوادگي و اجتماعي سيما چهره‌اي شناخته‌شده در اين عرصه به‌حساب مي‌آمد حتي يک‌بار مراسم اختتاميه جشنواره فجر را هم برعهده گرفت و قرار بود در مقطعي اجراي برنامه صبحگاهي «ويتامين ٣» را هم برعهده بگيرد اما بنا به دلايل مختلف کنار رفت.


حسين پاکدل

حسين پاکدل از مجريان قديمي تلويزيون است که از زماني به بعد عملا در تلويزيون ممنوع‌التصوير بوده است. وضع او چنان است که حتي وقتي تيزر فيلم «خانه کاغذي» چند باري از تلويزيون پخش شد مسئولان تلويزيون به اين نتيجه رسيدند که جلوي آن را بگيرند و تيزر را توقيف کردند.


رضا رشيدپور

با اجراي صريح و متفاوت برنامه‌هاي گفت‌وگو محور که سال‌ها جايش در تلويزيون خالي بود خودش را به‌عنوان يک مجري موفق ثابت کرد و با سرعت جلو رفت تا خيلي زود تبديل به چهره‌اي شناخته‌شده در تلويزيون شود. مثلث، شب شيشه‌اي، عبور شيشه‌اي و زنده‌رود ازجمله برنامه‌هايي بود که رشيدپور را در اجرا به اوج رساند و البته يکي دو بار هم اين برنامه‌هاي چالشي توقيف شد تا اين مجري از همان ابتدا به چهره‌اي جنجالي تبديل شود.


فاطمه معتمدآريا

فاطمه معتمدآريا حرف و حديث‌هاي زيادي دارد هر چه که هست چند باري در تلويزيون ممنوع‌التصوير بوده و هر بار هم دليلي خاص براي آن مطرح شده است يک بار براي برخي حرف‌ها يک بار هم براي حجاب و ...


محمدرضا شهيدي‌فر

شهيدي‌فر را به‌عنوان يکي از مجريان قديمي تلويزيون مي‌شناسند که هرازگاهي مي‌آيد و خودي نشان مي‌دهد اما براي مدتي طولاني محو مي‌شود و به کارهاي ديگر مي‌پردازد. چهار‌سال از روي آنتن بردن برنامه «پارک ملت» گذشته که گفت‌وگوهاي شبانه‌اش براي‌مان جذاب شده بود اما اين برنامه به خاطر آنچه مجري‌اش انجام نداد يا حرف‌هايي که زد، نيمه‌تمام ماند و شهيدي‌فر هم از جلوي چشم مردم دور شد.
البته اين مجموعه تمام آنهايي که طي سال‌هاي گذشته تا حال ممنوع‌التصوير بوده‌اند را شامل نمي‌شود چهره‌هاي معروفي از مهران مديري که خودش گفته بعد از ساعت خوش حتي اجازه ورود به صدا و سيما را نداشته تا امثال جواد آتش افروز و بهرام رادان، مهناز افشار، ترانه عليدوستي؛ محمدرضا شجريان؛ و بسياري ديگر از چهره‌هاي سياسي.


منبع: روزنامه شهروند

http://www.CheKhabar.ir/News/109156/حقايقي درباره مجرياني که طعم ممنوع التصويري را چشيدند- از علي ضيا تا آزاده نامداري
بستن   چاپ