مردم به سمت پيام رسان‌هاي داخلي نمي‌روند
دوشنبه 24 ارديبهشت 1397 - 7:08:00 AM
چه خبر - کانالي در پيام رسان سروش دارم اما به شدت هوادارانم از اين پيام رسان ناراضي هستند

غلامعلي جعفرزاده نماينده رشت و نايب رئيس فراکسيون مستقلين با بيان اينکه مردم به پيام رسان‌هاي داخلي اعتماد ندارند، گفت: در حال حاضر حدود 8 ميليون و 200 نفر از پيام رسان سروش استفاده مي کنند اما يوزر آن 4 ميليون و 500 هزار نفر است. مردم به سمت پيام رسان‌هاي داخلي نمي روند به دليل اينکه اعتماد ندارند.
او گفت: مقام معظم رهبري فتوا دادند و بعد از آن خيال‌ها مقداري آرام شد اما براي اينکه اين موضوع قطعيت پيدا کند ما بايد بدانيم که مالک پيام رسان‌هاي داخلي چه کساني هستند اما ما هيچ اطلاعاتي در اين خصوص نداريم. بنابراين پيشنهاد مي‌کنم شفاف سازي شود و مالکين پيام رسان‌هاي داخلي تضمين‌هايي در راستاي فرامين رهبري بدهند که اين امر بسياري از مساي را حل مي‌کند.
بعد از فيلتر تلگرام يک ميليون نفر از اين پيام رسان بيرون رفته اند و 44 ميليون نفر همچنان در تلگرام هستند. ميزان بازديدها در تلگرام کاهش پيدا کرده اما 44 ميليون نفر بيرون نرفته و بيش از 4 و نيم ميليون نفر هنوز از سروش استفاده نکرده اند و اين موضوع به دليل اين است که اعتمادسازي کامل ايجاد نشده است.
هرکسي در اين مملکت ادعايي دارد و نمي توان گفت که همه 100 درصد از فرامين رهبري اطاعت مي‌کنند. هرکسي براي خودش فرامايشات رهبري را به نوعي تفسير مي کند.
زماني اعتمادسازي ايجاد مي‌شود که بگويند مالک پيام رسان‌هاي داخلي چه کساني هستند و تضامين حقوقي و لازمه را بدهند. من به عنوان يک نماينده مجلس مالک پيام رسان‌هاي داخلي را نمي‌شناسم چه برسد به خود مردم. اگر پيام رسان‌هاي داخلي تضامين را بدهند به نظر مي رسد که استقبال از آن زياد خواهد شد.
مالکين پيام رسان‌هاي داخلي بايد مشخص شود و سپس تضمين بدهند که دخالت نمي‌کنند. آن‌ها بايد تضمين بدهند که به مسايل شخصي مردم ورود نکرده و از اطلاعات استفاده سياسي، اجتماعي و اقتصادي هم نمي کنند.
علاوه بر اين تضامين حقوقي لازم هم مشخص مي شود و قوه قضاييه هم بايد بگويد اگر جايي پيام رسان‌هاي داخلي از اطلاعاتتان حتي حاکميت بر عليه شما استفاده کرد اين برخوردها صورت مي‌گيرد. مگر مسايل امنيتي که داستان خاص خود را دارد و با حکم قضايي امکان‌پذير است در غير اينصورت هيچ چيزي را بدون حکم قضايي نمي پذيريم.
جعفرزاده با انتقاد از استفاده انحصاري از پيام رسان‌هاي داخلي، گفت: يکي ديگر از دغدغه‌هاي مردم استفاده انحصاري از پيام رسان‌هاي داخلي است. براي مثال يک بانک و صدا و سيما تاکيد به استفاده از يک پيام رسان داخلي خاص دارند. اين در حالي است که ما انتظار داريم رانت ايجاد نشود. نبايد از پيام رسان‌هاي داخلي به عنوان رانت استفاده شود. مورد ديگر اينکه نبايد اجباري به استفاده از يک پيام رسان خاص باشد. هم انحصار و هم رانت در پيام رسان داخلي مشکل ايجاد مي‌کند. اين موارد مغاير با حقوق شهروندي است.
جعفرزاده با بيان اينکه تاکنون عضو پيام رسان داخلي نشده‌ام، گفت: البته کانالي در پيام رسان سروش دارم اما به شدت هوادارانم از اين پيام رسان ناراضي هستند و تاکيد دارند که به تلگرام برگردم و تاکنون تنها 50 نفر عضو شده اند. مردم از پيام رسان‌هاي داخلي به شدت گله‌مند هستند.


منبع: etemaadonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/109085/مردم به سمت پيام رسان‌هاي داخلي نمي‌روند
بستن   چاپ