در دوران نامزدي لطفا زن و شوهر واقعي نباشيد!!
دوشنبه 10 ارديبهشت 1397 - 8:32:03 AM
چه خبر - نامزدها؛ لطفا زير يک سقف نرويد

جذابيت هاي زندگي در يک خانه و زير يک سقف، تلاش دختر و پسر را براي برگزاري مراسم ازدواج زود صد چندان مي کند اما گاهي نامزدي هاي طولاني بدون مرز محدوديت موجب مي شود زوجين به ويژه مردان تعهد اوليه خود مبني بر ازدواج و تشکيل خانواده را به روزهايي که از راه نمي رسند موکول کنند.
ماجراي نامزدي و نوع ارتباط هاي بين دختر و پسر داستان طولاني است که هنوز انتهاي آن نوشته نشده است. آهن رباي کشش و علاقه بين دختر و پسر در اولين روزهاي بعد از خواستگاري، فکر اينکه او همسر آينده من است، دقيق شدن در رفتار و حرکات و خلقياتش همه و همه دوره نامزدي را بيش از هر دوره اي ديگر تجسسي و حساس مي کند.
سبک زندگي و آداب و رسوم در مناطق مختلف کشور و حتي در يک شهر بين خانواده ها، اعتقادات و نگاه هاي گوناگوني را به تشريفات و دوره هاي قبل از ازدواج بوجود مي آورد. از طرف ديگر سبک ازدواج هاي دانشجويي، همکاري و آشنا شدن افراد توسط ديگران در شهرهاي مختلف موجب شده تا پيوند و وصل هاي بين شهري افزايش يابد. از اين رو نامزدها در شهرهاي متفاوت دشواري بيشتري نسبت به کساني که در يک شهر ساکن هستند را تجربه مي کنند.

دوره نامزدي افراد را مي توان به چند دسته تقسيم کرد

1 - نامزد هايي که با خانواده خود در يک شهر ساکن هستند.
2 - نامزدهايي که يکي از آنها ( در اکثر موارد پسر ) به دلايل شغلي يا تحصيلي بدون حضور خانواده اش در شهري که نامزد او زندگي مي کند، ساکن است.
3 - نامزدهايي که به دلايل شغلي يا تحصيلي در يک شهر واحد بدون حضور خانواده ساکن هستند. ( اکثرا دانشجو در خوابگاه هستند و يا به علت وضعيت شغلي يک خانه اجاره کرده اند)
زوجين تازه بهم رسيده که حرارت عشقي بين آنها نقطه جوش را هم گذرانده است، نوع ارتباط و با هم بودنشان را فرهنگ و اعتقاداتي که دارند تعيين مي کند. بر اين اساس، چه هر دو در يک شهر باشند يا نباشند و يا هر دو در شهري بدون خانواده در خوابگاهي يا خانه اجاره اي زندگي مي کنند ميزان رفت و آمد و حدود ارتباط شان بسته به نوع افکار و اعتقادات خود و خانواده شان است.
آنچه در اين مطلب قصد داريم به آن بپردازيم اينکه، اگر پسري بر اساس شغل يا تحصيل اش در شهر نامزد خود خانه اي اجاره اي داشت، بالاخره دختر در روزهايي از هفته يا ماه دوست دارد که در خانه نامزدش آشپزي کند، آنجا را براي حضور نامزدي که قرار است شوهرش شود مهيا سازد و آراسته منتظر برگشتن او از دانشگاه يا محل کار باشد و يا اگر هر دو در شهري به دور از خانواده در خوابگاه يا در خانه اجاره اي زندگي مي کردند، پس از نامزدي با اين هدف که اينک زن و شوهر محسوب مي شوند و قرار است ساليان سال کنار هم زندگي کنند، اين خوابگاه و خانه را به يک سقف مشترک تبديل و تا قبل از برگزاري مراسم ازدواج کنار هم براي شناخت بيشتر زندگي مي کنند، نگاه به زندگي پس از ازدواج براي آنها چگونه است؟ آيا ميزان انگيزه براي تشکيل خانواده در زوج هاي دور از هم به همان نسبت زوج هايي است که روز بعد از نامزدي زندگي مشترک را آغاز مي کنند؟

انتخاب يک راه دو طرفه

نامزدي شروع يک آشنايي براي زندگي طولاني است. راهي که در ميانه به دو بخش تقسيم مي شود. يک جاده سمت زندگي دائمي مي رود و زماني است که دو فرد بر اساس اصول و معيارهاي ازدواج و تطابق با يکديگر آن را انتخاب مي کنند. مسير ديگر بازگشت به سوي شروعي دوباره براي زندگي است.مسيري که اگر دو طرف بعد از فهم يکديگر به اين نتيجه رسيدند که متناسب با اصول و معيارهاي همسر آينده اي که در ذهن متصور بودند نيست، به سادگي قابل بازگشت است.
در حالتي که دو فرد به اين سطح از درک رسيده باشند که نامزدي تنها براي شناخت بيشتر و نه دلبستگي و زندگي هايي فراتر از حد نامزدي است، چرا که اگر دو فرد نامزدي را بيش از حدي که دارد جدي بگيرند و در مقابل در انتهاي بازه زماني اين دوره متوجه شوند به درد هم نمي خورند ولي علاقه بين شان مانع از قطع اين ارتباط شود، هر دو در شانه خاکي زندگي قدم برداشته اند که بعد از مدتي گرد و غبار روي زندگي شان را مي گيرد و زماني ديرتر به اين اشتباه خود پي مي برند که کمي دير شده است.
در دوره نامزدي دختر و پس هر کدام انگيزه هاي قوي براي تشکيل زودتر زندگي شان را دارند. ممکن است بين آنها بارها اين مکالمه صورت بگيرد که زندگي مشترک شان را چگونه آغاز کنند، از رفتار هاي بعد از ازدواج خود حرف بزنند، شوق انتظار و ديدن هم در خانه خودشان را داشته باشند و در يک عبارت مرد خانه و خانم خانه بودن را تجربه کنند، هر کدام به تنهايي يک انگيزه قوي براي برگزاري مراسم ازدواج و مستقل شدن است. در اين شکل از نامزدي هاي دو فرد بي صبرانه تلاش مي کنند تا مقدمات برگزاي مراسم ازدواج خود را سريع تر فراهم کنند تا زودتر طعم شيرين زندگي مشترک را بچشند.
حال زوجيني که انگيزه باهم بودن زير يک سقف مشترک را پيش از مراسم ازدواج تجربه کرده اند و خود را از شوق آن بعد از مراسم محروم ساخته اند، تلاش شان براي ساخت يک خانه واقعي کم مي شود. بويژه اين مسئله براي مردان بيش از زنان است و در مقابل وابستگي که براي دختران حاصل مي شود بيش از پسران.
نامزدهايي که در اين دوره نيز مانند يک زن و شوهر واقعي در يک خانه زندگي کرده اند و هر رفتار و عملي که متناسب با فرهنگ کشورمان براي بعد از مراسم ازدواج دختر و پسر بوده است را تجربه کرده اند، ديگر آن تلاش لازم براي يک زندگي واقعي را ندارند، گاهي اگر پسر از نظر اخلاقي فرد مناسبي نباشد بعد از مدتي بدون آنکه تعهدي در قبال نامزد خود داشته باشد رابطه را به پايان مي رساند. اين همان دوراهي اول نامزدي است؛ تابلوي سمت راست يا چپ؟ وقتي بعد از يک دوره زندگي مشترک در يک خانه و وابستگي عاطفي تازه به اين نتيجه برسند که به درد همديگر نمي خورند، حتي بازگشت به اول راه هم نه اميدي براي يک زندگي جديد که راهي براي نابودي تمام احساسات و علاقه اي است که تا کنون داشته اند و اين امر به خصوص براي دختران امري دشوار تر است.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : عاشقانه هاي جنسي دوران نامزدي!!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مراقب اين نشانه هاي خطرناک در دوران نامزدي تان باشيد

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رازهايي دخترانه براي جذب مردان در دوران نامزدي

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : رابطه جنسي در دوران عقد را چگونه مديريت کنيم؟


منبع : tebyan.net

http://www.CheKhabar.ir/News/105889/در دوران نامزدي لطفا زن و شوهر واقعي نباشيد!!
بستن   چاپ