مصرف چربي هاي اشباع خطر بيماري هاي قلبي را افزايش نمي دهد!
جمعه 7 ارديبهشت 1397 - 3:56:49 AM
چه خبر - چربي هاي اشباع خطر بيماري قلبي را افزايش نميدهند

آيا مي خواهيد وزن خود را کاهش دهيد و سلامت خود را بهبود بخشيد؟ مصرف بيشتر چربي هاي سالم مي تواند به شما کمک کند.در حالي که چربي ها به خصوص چربي هاي اشباع را مقصر افزايش خطر ابتلا به ديابت و بيماري هاي قلبي مي دانستيم ولي مشخص شده که مقصر اصلي کربوهيدرات ها هستند.
معلوم شد همه در مورد چربي هاي اشباع اشتباه مي کرديم.يک مطالعه با رژيم غذايي کنترل شده که در مجله PLOS منتشر شد، اين فرضيه را که چربي هاي اشباع در رژيم غذايي مضر و عامل بيماري قلبي هستند را به چالش کشيد.
در اين مطالعه، رژيم غذايي شرکت کنندگان در 6 دوره سه هفته اي به طور مداوم با افزايش ميزان کربوهيدرات و کاهش چربي اشباع همراه بوده است. کالري و پروتئين ثابت بوده است. با افزايش سطح کربوهيدرات، سطح اسيد چرب خون ( پالميتولئيک اسيد palmitoleic acid ) که به عنوان عامل افزايش دهنده ديابت و بيماري هاي قلبي شناخته مي شود به طور ثابت افزايش پيدا کرد.

مصرف چربي هاي اشباع خطر بيماري هاي قلبي را افزايش نمي دهد!

افزايش ميزان اسيد پالميتولئيک نشان دهنده اين است که کربوهيدرات ها به جاي سوختن در بدن تبديل به چربي مي شوند. به عبارت ديگر مقدار کربوهيدراتي که مصرف مي کنيد تعيين مي کند چه مثدار چربي اشباع در بدنتان پردازش شود – چه مقدار به عنوان سوخت بدن بسوزند و چه مقدار به عنوان چربي ذخيره شود.
وقت آن رسيده که بدانيد چربي در رژيم غذايي دشمن سلامت شما نيست بلکه منبع کليدي انرژي و مواد مغذي ضروري براي بدنتان است که نمي توانيد بدون آن زندگي کنيد و حتي در مواردي به کاهش وزنتان هم کمک مي کند.
چربي مانند پروتئين به شما کمک مي کند که مدت زمان بيشتري سير بمانيد و از آن جايي که طعم خوبي به غذا مي دهد کمک مي کند غذاي دلچسب تري داشته باشيد. به عبارت ديگر با مصرف کالري کمتر چربي دو برابر همان مقدار کالري کربوهيدرات تصفيه شده احساس سيري خواهيد داشت. ضمن اين که مصرف چربي ورود گلوکز به جريان خون را کاهش مي دهد و به کنترل قند خونتان کمک مي کند.
تنها چربي اي که بايد از آن اجتناب کنيد چربي هاي ترانس هستند. اين نوع چربي التهاب بدن را افزايش داده خطر حمله قلبي را افزايش مي دهند. بنابراين بهتر است از مصرف غذاهاي سرخ شده، کيک ها، کوکي ها، کراکر ها، آيسينگ و روغن هاي گياهي شورتنينگ اجتنناب کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کربوهيدرات يا چربي، کداميک به قلب آسيب بيشتري مي رساند؟!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : عادت هاي عجيبي که به قلب آسيب مي رسانند

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : حذف چربي از رژيم غذايي به نفع قلب نيست


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/104684/مصرف چربي هاي اشباع خطر بيماري هاي قلبي را افزايش نمي دهد!
بستن   چاپ