براي بهبود متابوليسم اين ادويه را به قهوه اضافه کنيد
پنجشنبه 6 ارديبهشت 1397 - 6:58:37 AM
چه خبر - بهبود متابوليسم با قهوه و دارچين

اکثر ما نمي توانيم بدون نوشيدن يک فنجان قهوه صبحگاهي عملکرد خوبي در طول روز داشته باشيم. و خوشبختانه براي افرادي که به خوردن قهوه عادت کرده اند، اين نوشيدني محبوب داراي مزيت هاي زيادي است، از جمله بهبود حافظه و کمک به طول عمر.
اما قبل از اينکه فنجان خود را با دومين يا سومين عامل کمک کننده در روز پر کنيد، بهتر است اين هشدار را به شما بدهيم: خامه و شکري که براي طعم دادن به قهوه خود استفاده مي کنيد، بر روي دور کمر شما تاثير مي گذارد. گاهي نوشيدن قهوه با اين افزودني ها بيش از 1000 کالري به رژيم غذايي روزانه شما اضافه مي کند.
اما اين ها به معناي کنار گذاشتن قهوه نيست. مي توانيد قهوه خود را بدون شکر و تلخ بنوشيد. شايد قهوه تلخ را دوست نداشته باشيد و نخوردن قهوه هم باعث بروز خستگي شود، محققان دريافته اند افزودن يک ترکيب ساده به قهوه مي تواند سوخت و ساز را بهبود بخشيده و از هر گونه افزايش وزن جلوگيري مي کند.

براي بهبود متابوليسم اين ادويه را به قهوه اضافه کنيد

طبق پژوهشي که در موسسه علوم زيستي دانشگاه ميشيگان انجام شده، افزودن مقداري دارچين به قهوه مي تواند به بدن کمک کند چربي ها را سريع تر بسوزاند. زماني که محققان نمونه هاي سلول هاي چربي انسان را با سنامالدئيد cinnamaldehyde – ترکيباتي که باعث طعم و بوي دارچين مي شود – درمان کردند، سلول ها شروع به توليد ژن ها و آنزيم هايي کردند که به بهبود سوخت و ساز کمک مي کنند و چربي ها را بيشتر مي سوزانند تا اينکه باعث ذخيره شدن آنها شوند.
اينکه مصرف دارچين به کاهش چه ميزان وزن کمک مي کند به تحقيقات بيشتري نياز دارد، اما براي جلوگيري از خراب شدن رژيم غذايي تان توصيه مي کنيم مقداري دارچين به قهوه روزانه خود اضافه کنيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کدام قهوه راحت تر هضم مي شود؟ لايت light يا دارک dark؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چرا تمايل به نوشيدن قهوه در برخي افراد بيش از ديگران است؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : مضرات نوشيدن قهوه با معده خالي!


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/104605/براي بهبود متابوليسم اين ادويه را به قهوه اضافه کنيد
بستن   چاپ