اختلاف نظر درباره جاسوس بودن کاوه مدني
چهارشنبه 29 فروردين 1397 - 5:15:11 AM
چه خبر - البته آقاي کاوه مدني به دليل عدم رضايت پدر و مادرش استعفا داد

رييس فراکسيون محيط زيست مجلس گفت که طبق اظهارات رئيس سازمان محيط زيست وزارت اطلاعات و برخي دستگاه‌ها درباره جاسوس بودن فعالان بازداشت‌شده محيط زيست اختلاف‌نظر دارند.
محمدرضا تابش در گفت‌وگويي، در تشريح نشست مشترک اعضاي فراکسيون محيط زيست و فراکسيون شفاف سازي مجلس با کلانتري رئيس سازمان محيط زيست که ظهر امروز درمحل کميسيون تلفيق برگزار شد، گفت: در خصوص بازداشت فعالان محيط زيستي طبق اظهارات رئيس سازمان محيط زيست نقل قول ها در اين مورد بسيار است؛ برخي دستگاه ها تعدادي از اين افراد را متهم به جاسوسي کرده اند، اما نظرات کارشناسي وزارت اطلاعات تقريبا بر خلاف آنها است.
البته در خصوص استعفاي آقاي کاوه مدني نيز آقاي کلانتري تاکيد کرد که عليرغم فشارهاي به وجود آمده ايشان تمايل به ادامه فعاليت ها در محيط زيست داشت اما به دليل عدم رضايت پدر و مادرش استعفا داد. پدر و مادر کاوه مدني به دليل اينکه داراي يک فرزند بودند راضي به ادامه فعاليت‌هاي وي نشدند اما کاوه مدني اعلام کرده است که در هر حال يار و مددکار محيط زيست کشور در هر نقطه از دنيا خواهد بود.
تابش يادآور شد: در خصوص ساير فعالين بازداشت شده نيز رئيس سازمان محيط زيست تاکيد کرد که عليرغم اينکه هياتي 4 نفره از سوي رئيس جمهور براي پيگيري اين موارد مامور شده است، اما در جريان نيستيم.
رييس فراکسيون محيط زيست مجلس ادامه داد: ماهيت برخي مسائل و مشکلات به وجود آمده براي فعالان محيط زيست تخصصي بوده و بايد مراجع ذي ربط مسائل را بررسي کنند، اما حواشي آن و توجيه افکار عمومي مسئله مهمي بوده که اگر به آن توجه نشود تبعات سويي براي کشور دارد بنابراين فراکسيون محيط زيست نيز در اين خصوص گزارشي را با استفاده از اظهارات کارشناسي صاحبنظران آماده کرده که طي روزهاي آينده به رؤساي سه قوه تقديم خواهد شد.
تابش همچنين گفت: در ملاقات هاي صورت گرفته فراکسيون محيط زيست در عيد با رئيس قوه قضائيه، رئيس جمهور، معاون اول رئيس جمهور، وزير اطلاعات و رئيس مجلس اين موارد گشايش هايي صورت گرفت بنابراين اميدواريم موضوع براي افکار عمومي تبيين شده و خانواده ها از بلاتکليفي فرزندان خود نجات پيدا کرده و اگر مراحل بازجويي تمام شده مکالمات تلفني ميان افراد و اعضاي خانواده آن ها صورت گيرد.
در تمام کشورها مسائل امنيتي را تبديل به موضوعات سياسي و موارد سياسي را به مسائل اجتماعي و عادي تبديل مي کنند اما در کشور ما مسائل اجتماعي تبديل به موارد امنيتي مي شود. تبعات اين عملکرد اين است که نهادهاي مردمي و NGOها براي فعاليت در اين عرصه دچار ترديد مي شوند ضمن اينکه فرار مغزها نيز در کشور افزايش پيدا کرده و اعتماد ميان مردم و حاکميت در صورت عدم توجيه افکار عمومي نسبت به اقدامات کاهش پيدا مي کند.
وي با اشاره به بررسي وضعيت درياچه اروميه در اين نشست، افزود: طبق اظهارات رئيس سازمان محيط زيست بيشترين دليل براي شرايط حادث شده در خصوص وضعيت درياچه اروميه ناشي از تغيير اقليم بوده که 31 درصد تغيير اقليم در طي اين سال ها رخ داده است به ويژه کاهش بارندگي که نسبت به 20 سال گذشته 20 درصد بارندگي در کشور کاهش پيدا کرده است. مصرف آب کشاورزي سدهاي احداث شده نيز آب ورودي به درياچه اروميه را تنزل داده است، به عنوان مثال سالانه 40 سانتيمتر سطح درياچه کاهش پيدا کرده است.
نماينده مردم اردکان در مجلس، گفت: براي احياي درياچه اروميه برنامه 10 ساله تدوين شده است که از سال 93 قرار بود ساليانه يک هزار و 800 ميليارد تومان براي اين مسئله بودجه اختصاص پيدا مي کرد اما طي دو سال گذشته سالانه حدود 650 ميليارد تومان از صندوق توسعه ملي براي احياي درياچه اروميه اعتبار در نظر گرفته شد. در سال 78 متوسط آب درياچه اروميه 22 ميليارد مترمکعب بود که در حال حاضر به کمتر از 2 ميليارد متر مکعب رسيده است بنابراين احياي درياچه اروميه کاري سخت و شايد نشدني باشد البته در همه تالاب هاي کشور به دليل کاهش ورودي آب، تغيير اقليم و کاهش بارندگي چنين شرايطي وجود دارد.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/103831/اختلاف نظر درباره جاسوس بودن کاوه مدني
بستن   چاپ