ميوه ها و سبزيجات بهاري کدامشان بيشتر ارزش استفاده را دارند؟
سه شنبه 28 فروردين 1397 - 7:16:34 PM
چه خبر - ميوه ها و سبزيجات بهاري با ارزش

از ميوه ها و سبزيجات بهاري کدامشان بيشتر ارزش استفاده را دارند؟ در ادامه آنها را به شما معرفي مي کنيم. ممکن است در طول زمستان و در پي آن تعطيلات عيد مقداري به وزنتان اضافه شده باشد و هيچ چيز مانند کم کردن اين وزن اضافي حالتان را بهتر نکند. خوشبختانه بسياري از ميوه ها و سبزيجاتي که در فصل بهار مي توانيد پيدا کنيد مناسب کاهش وزن هستند به اين دليل که مقدار زيادي آب و فيبر در خود جاي داده اند و اين موارد کمکتان مي کنند بيشتر احساس سيري کنيد و کالري کمتري دريافت نماييد.
فيبر هضم نمي شود بنابراين فقط از سيستم گوارش عبور مي کند و حضورش باعث مي شود معده پر باشد. به همين دليل است که غذاهاي سرشار از فيبر هضم را کند مي کنند و باعث مي شوند سريعتر احساس سيري کنيد. ميوه ها و سبزيجات سرشار از آب نيز به همين اندازه سير کننده هستند و در مقايسه با غذاهايي که آب کمي در خود دارند کالريشان پايين تر است.
از ميوه ها و سبزيجات بهاري کدامشان بيشتر ارزش استفاده را دارند؟ در ادامه آنها را به شما معرفي مي کنيم.

سيب زميني هاي تازه

سيب زميني هاي تازه سرشار از فيبر و آب هستند ( تنها يک عدد سيب زميني متوسط چهار گرم فيبر وارد بدن مي کند ) بنابراين مي توانيد از اين غذا به عنوان يکي از نيروهاي کمکي براي کاهش وزن استفاده کنيد. در واقع تحقيقات نشان داده سيب زميني آب پز يکي از بهترين غذاهاي سير کننده است.
سيب زميني ها را مي توانيد پس از آب پز کردن با روغن زيتون و انواع ادويه جات ترکيب کنيد.

نخود فرنگي

نخود فرنگي را هم بايد از سبزيجات دانست و هم از حبوبات.هر فنجان نخود فرنگي حاوي هشت گرم فيبر است. نخود فرنگي هاي تازه در بهار بسيار ساده پيدا مي شوند. اما مي توانيد در ديگر ماه هاي سال نيز از انواع منجمد آن استفاده کنيد.
نخود فرنگي را مي توانيد خيلي ساده به سوپ، برنج، سالاد و بسياري غذاها اضافه کنيد.

اسفناج تازه

غذاهاي سرشار از آب معمولا کالري کمي دارند و اسفناج تازه نيز يکي از آنها است. سه فنجان اسفناج تنها بيست کالري دارد.
اسفناج را مي توانيد به سالاد هاي خود اضافه کنيد و يا در پخت املت و ساندويچ به کار ببريد.

گياهان تازه

گياهان برگ دار مانند جعفري، ريحان، گشنيز و ترخون بدون اينکه کالري در خود داشته باشند طعم هاي فوق العاده اي دارند. به علاوه اين گياهان مي توانند کاري کنند ميزان مصرف نمک را کاهش دهيد. نمک زياد باعث پف کردگي و بالا رفتن وزن آب بدن مي شود.
از اين گياهان مي توانيد در سالاد و هر غذايي که دوست داريد استفاده کنيد.

مارچوبه

هر فنجان از اين سبزي بهاري حاوي سه گرم فيبر و بيست و هفت کالري است. همچنين مارچوبه سرشار از آهن است و هر فنجان از آن مي تواند 16 درصد نياز بدن به آهن در طول يک روز را تامين کند. کمبود اين ماده معدني مي تواند باعث خستگي و بي حالي شود و همچنين کار بدن براي مقابله با ميکروب ها و عوامل تهديد کننده ايمني را سخت مي کند.
مارچوبه را مي توانيد به صورت آب پز و يا ديگر روش هاي پخت و پز آماده کنيد و در کنار غذاها ميل کنيد.

رازيانه

به لطف مقدار آب بالاي موجود در رازيانه يک فنجان از آن تنها بيست و هفت کالري دارد. برخي تحقيقات نيز ثابت کرده اند که رازيانه داراي خواص ديورتيک است. بنابراين اگر مقدار زيادي غذاي نمکي خورده ايد و مي خواهيد از پف کردگي بدن بکاهيد مي توانيد مقداري رازيانه به وعده هاي خود اضافه کنيد.

توت فرنگي

دلتان هوس خوردن غذايي شيرين کرده؟ مي توانيد ميان وعده توت فرنگي ميل کنيد. يک فنجان توت فرنگي برش خورده تنها پنجاه و سه کالري و سه گرم فيبر دارد. توت فرنگي هايي که بهار خريداري مي کنيد شيرين ترين توت فرنگي هاي سال هستند.
توت فرنگي را مي توانيد با ماست و يا همراه غلات ميل کنيد.

تربچه

 از ميوه ها و سبزيجات بهاري کدامشان بيشتر ارزش استفاده را دارند؟

وقتي هوس خوردن چيزي ترد کرديد مي توانيد از ترب هاي تازه فصل بهار ميل کنيد.تربچه مقدار زيادي آب در خود دارد بنابراين کالري آن فوق العاده پايين است – هر فنجان تنها نوزده کالري.
تربچه را مي توانيد در کنار بيشتر غذاها ميل کنيد.

زردآلو

زردآلو يکي ديگر از ميوه هاي شيرين بهاري است که مي توانيد بدون خراب کردن بانک کالري تان از آن ميل کنيد. مي توانيد يک فنجان زرد آلو برش خورده ميل کنيد و تنها هفتاد و چهار کالري وارد بدنتان کرده باشيد. اين يک فنجان بيش از سه گرم فيبر نيز در خود دارد.

باقلا

درست مانند نخود فرنگي باقلا نيز در هر فنجان 9 گرم فيبر دارد – و البته سيزده گرم پروتئين. وقتي هدف کاهش وزن باشد ترکيب پروتئين و فيبر بسيار کمک کننده است. فيبر و پروتئين هضم را آهسته مي کنند بنابراين ديرتر احساس گرسنگي خواهيد کرد.
باقلا را مي توانيد به صورت آب پز همراه با انواع ادويه ها و همچنين با برنج ميل کنيد.

پيازچه

يک نصفه ليوان پيازچه تنها شانزده کالري دارد. سبزيجات و گياهاني مانند پيازچه مي توانند به سادگي کمک کنند احساس سيري کنيد. احساس سيري بدون اينکه کالري زيادي مصرف کنيد يکي از بهترين راه هاي کاهش وزن است. پيازچه طعمي شبيه به سير دارد و مي تواند در کنار غذاهاي بسياري مورد استفاده قرار بگيرد.

انواع ملون

از اولين چيزهايي که با گرم تر شدن هوا در ميوه فروشي ها مي بينيد انواع ملون است. از آنجا که ملون ها مقدار زيادي آب در خود دارند يکي از بهترين ميوه ها براي برنامه غذايي هستند. يک فنجان از اين ميوه حاوي شصت و يک کالري است.


منبع : kermany.com

http://www.CheKhabar.ir/News/103807/ميوه ها و سبزيجات بهاري کدامشان بيشتر ارزش استفاده را دارند؟
بستن   چاپ