برنج مانده باعث مسمويت غذايي مي شود مگر اينکه ...
سه شنبه 28 فروردين 1397 - 7:14:04 AM
چه خبر - برنج مانده و پيشگيري از مسموميت غذايي ناشي از آن

دوباره گرم کردن برنج به آن سادگي که شما فکر مي کنيد نيست. برنج يکي از غذاهايي است که اکثر اوقات به مقدار فراوان درست مي کنيد و در آخر مقداري از آن باقي مي ماند که آن را براي نهار روز بعد در يخچال مي گذاريد. فکر مي کنيد اين کار مشکلي ندارد چرا که برنج همان طعم روز قبل را دارد، بر خلاف سيب زميني سرخ شده که در صورت ماندن در يخچال طعم آن تغيير مي کند. اما اکثر مردم نمي دانند برنج مانده به شدت اين قابليت را دارد که شما را دچار مسمويت کند.
راه ديگري براي دوباره گرم کردن برنج وجود ندارد، اما طريقه نگهداري از برنج را بعد از اولين پختن مي توان تغيير داد. برنج نپخته داراي سلول هايي است که مي توانند به سرعت باکتري با نام باسيلوس سرئوس Bacillus cereus توليد کنند. باسيلوس سرئوس مي تواند باعث مسموميت غذايي شودو اين باکتري مي تواند حتي پس از پخته شدن برنج هم روي آن باقي بماند.

برنج مانده باعث مسمويت غذايي مي شود مگر اينکه ...

مشکل زماني رخ مي دهد که شما برنج را درست بعد از پختن در دماي اتاق قرار مي دهيد. زماني که برنج در دماي اتاق قرار مي گيرد، هاگ ها مي توانند رشد کرده و به باکتري تبديل شوند و تکثير پيدا کنند و در نتيجه خوردن اين برنج در روز بعد باعث بروز مسموميت غذايي مي شود.
احتمالا متوجه شده ايد که هر چه مدت طولاني تري بعد از پختن برنج در محيط بيرون بماند، احتمال مسمويت با آن بيشتر خواهد بود. خدمات سلامت بين الملل توصيه مي کند برنج را بعد از پختن بيشتر از يک ساعت بيرون از يخچال نگهداري نکنيد. بهتر است هر چه زودتر آن را در يخچال قرار دهيد.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نان و برنج نخوريم لاغر مي شويم؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : اگر برنج نخوريم موهايمان مي‌ريزد؟

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : کاهش خطر آرسنيک با خيساندن و آبکش کردن برنج


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/103731/برنج مانده باعث مسمويت غذايي مي شود مگر اينکه
بستن   چاپ