در عرض 3 روز يک خيار شور خوش طعم و عالي درست کنيد
24 آبان 1394 - 01:01:24 ب.ظ
چطور در عرض 3 روز خيارشور درست کنيم؟

چند سال قبل من به دنبال اين بودم که دستور درست کردن چاشني‎هاي غذاي جديدي را پيدا کنم. در يک کتاب آشپزي به بخش ترشي‎ها رسيدم و يک دستور درست کردن ترشي‎هاي يخچالي توجه‎ي من را جلب کرد. در آن دستور خيار‎ها داخل يک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادويه‎هاي مختلف و در يخچال فقط به مدت 3 روز قرار داده مي‎شد، نيازي به هيچگونه تخمير و کنسرو کردني نبود. چنين فرآيند ساده‎اي امتحانش سخت نبود.
واقعا ترشي‎هاي خوشمزه‎اي بودند که از ترکيب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشي‎ها هر زمان خورده مي‎شدند بسيار لذيذ و ترد بودند.

مواد لازم براي تهيه خيارشور فوري :

سير : 2 بته
شويد خرد شده : به مقدار لازم
ادويه‎هاي ترشي :نصف قاشق چاي خوري ( چه خريداري شده از فروشگاه يا دست ساز خانگي )
فلفل سياه : نصف قاشق چاي خوري
5-6 عدد خيار کوچک که برش داده شده باند
سرکه سفيد : نصف فنجان
نمک دريايي يا مخصوص ترشي : يک قاشق غذاخوري

نحوه‎ آماده سازي خيارشور فوري :

سير، شويد، ادويه‎هاي مختلف ترشي و فلفل را داخل يک ظرف ليتري قرار دهيد.
برش‎هاي خيار را درون آن قرار دهيد و قرارگيري آن‎ها بايد در کنار هم بايد بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفيد و نمک را ترکيب کنيد و در يک ظرف مخصوص به مدت يک دقيقه در مايکروويو گرما دهيد تا نمک حل شود.
اين ترکيب را بالاي خيارها ريخته، روي آن آب اضافه کنيد و در ظرف را کاملا محکم ببنديد.
اجازه دهيد به همين حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در يخچال نگه داريد. خيارها تغيير رنگ و مزه خواهند داشت.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/10235/در عرض 3 روز يک خيار شور خوش طعم و عالي درست کنيد
بستن   چاپ