هيچ تصميمي در خصوص فيلتر کردن تلگرام گرفته نشده است
چهارشنبه 22 فروردين 1397 - 7:49:52 PM
چه خبر - هدف ما کوچ از سکوي ناپايدار پيام‌رسان‎هاي خارجي به داخلي است

ابوالحسن فيروزآبادي دبير شوراي عالي فضاي مجازي کشور در نشست با مديران پيام رسان ها و کانالهاي بالاي يک ميليون کاربر با عنوان « چرا - پيام - رسان - بومي» که با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد، اين نشست را فرصت مغتنمي براي صحبت هاي مستقيم و رو در رو براي استفاده از نقطه نظرات و پيشنهادات براي تصميم گيري و جمع بندي نهايي عنوان کرد.
وي با تشريح اهداف و برنامه هاي شوراي عالي فضاي مجازي کشور در راستاي ارتقا و استفاده بهينه از پيام‌رسان‎هاي داخلي، گفت: نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامي، شورا و همچنين مرکز ملي فضاي مجازي کشور توسعه اي و ايجاد تحول تمدني است.
فيروزآبادي با يادآوري اين نکته که بشريت در مرحله اي قرار گرفته که بيشتر «تکنولوژي» محور است، اظهار داشت: امروز حوزه هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي به شدت تحت تاثير اين فضا قرار گرفته و حتي بازيگران نيز امروز متفاوت شده اند.
دبير شوراي عالي فضاي مجازي کشور در عين حال گفت: بايد اين آمادگي در ما به وجود بيايد تا حداقل سهم ملت ايران را از فضاي به وجود آمده، به دست آوريم و بتوانيم همگام با ديگر کشورها حرکت و بي نياز از ديگران باشيم.
فيروزآبادي با بيان اينکه تعبير ما در مرکز ملي فضاي مجازي کشور اين است که مرزهاي جغرافياي ما در فضاي مجازي پلت فرم ها هستند، گفت: يکي از پلت فرم ها همين پيام‌رسان‎هاي بومي به شمار مي روند.
شايد ايجاد زيرساختها و ديگر امکانات و تامين مسائل مالي براي راه اندازي پيام‌رسان‎هاي داخلي کمي سخت باشد اما تجربه اين کشور نشان داده که مردم ما در شرايط سخت به مراتب نا اميد نشده و تا به سرانجام رساندن امور ادامه مي دهند.
چنانچه مردم ايران بدانند که چه دستاوردهايي در پيام‌رسان‎هاي داخلي و بومي وجود دارد حتما در طرح کوچ از پيام‌رسان‎هاي خارجي به داخلي همکاري و همراهي خواهند کرد.
دوست داريم اين کوچ داوطلبانه باشد لذا با کمک مديران پيام‌رسان‎هاي داخلي مي توان اين هدف را در کشور محقق و اجرايي کرد.
به گفته وي، مقرر شده که درخصوص موضوع حريم خصوصي و همچنين مصاديق مجرمانه نيز جلساتي با نهادها و افراد مربوطه داشته باشيم.
دبير شوراي عالي فضاي مجازي کشور گفت: تلاش ما اين است تا بن بست ها و نکاتي که در قانون هست که درباره آنها سکوت شده به برداشت مناسب رسانده و قانون مناسبي را تدوين کنيم.
تا زماني که در رابطه با کپي رايت، کسب و کارهاي جديد و قانون تجارت در حوزه قانونگذاري حل نشود در پيچ تمدني خواهيم ماند.
به گفته وي اينها کارهايي نيست که در دولت، قوه قضائيه و حل و فصل شود بلکه بايد دست در دست هم با عزم و همت جدي وارد دوره فضاي مجازي جديد شويم.
بايد بدانيم که تحول در فضاي زندگي مجازي مردم ايجاد شده و بازيگران جديد وارد عرصه شده اند.
دبير شوراي عالي فضاي مجازي کشور تصريح کرد: متاسفانه عده اي در برخي کشورها با ايده اي درصدد حذف دولت ها و مردم هستند اما ما با اين ايده به شدت مخالفيم چرا که آنها مي خواهند خود قانونگذاري کرده و هر آنچه مي خواهند به جوامع مختلف القا کنند.
امروز نمي توانيم دست رو دست گذاشته و شاهد بي نظمي باشيم که در آن رسانه هايي با بيش از يک ميليون کاربر بدون مسئوليت پذيري هرآنگونه که مي خواهند حرکت و فعاليت کنند بي آنکه به کسي يا نهادي پاسخگو باشند.
بر اين باوريم که بايد از سکوي ناپايدار بيرون آمده و وارد عرصه پايدار و به روز شويم لذا روش ما اين بود که پيام‌رسان‎هاي داخلي را تقويت و زيرساختهاي آنها را ارتقا دهيم.
دبير شوراي عالي فضاي مجازي کشور در عين حال تصريح کرد: تصميمات تلگرام نگران کننده بوده و ممکن است جايگزين شبکه شتاب و حتي پول ملي شود.
با ايجاد پيام‌رسان‎هاي داخلي شاهد شکل گيري پلت فرم هاي جديد رسانه اي فعاليت هاي اقتصادي و خدماتي ما را پوشش داده و در نتيجه رونق را در کشور شاهد باشيم.
نشست سيد عباس صالحي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با پيام‌رسان‌هاي داخلي با بيش از يک ميليون نفر کاربر، با حضور سيد مرتضي موسويان مشاور وزير و رئيس مرکز فناوري اطلاعات و رسانه هاي ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و امير خوراکيان عضو مرکز ملي فضاي مجازي کشور در سالن همايش هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.
در ادامه اين نشست مديران مسئول پيام‌رسان‌ها و کانالهاي داخلي با بيش از يک ميليون کاربر نيز به بيان نقطه نظرات و پيشنهادات خود پرداختند.
با توجه به حضور حجم بالاي پيام‌رسان‎هاي داخلي و از طرفي ضيق وقت، مقرر شد نشستي ديگر در اولين فرصت با حضور مديران پيام‌رسان‎هاي داخلي در همين مکان برگزار شود.


منبع: irna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/101350/هيچ تصميمي در خصوص فيلتر کردن تلگرام گرفته نشده است
بستن   چاپ