ته چين مرغ و قارچ را اين بار با پلوپز درست کنيد
22 آبان 1394 - 11:03:09 ب.ظ
ته چين قارچ و مرغ، اين بار با پلوپز

ته چين يکي از خوشمزه هايي است که تمام مدل هاي مختلف آن طرفداران زيادي دارد. به دليل حجم زياد علاقه مندان، هر روز دستور پخت هاي متنوعي براي اين نوع غذا ارائه مي شود. علاوه بر تنوع، راحتي پخت آن نيز مهم است.

مواد اوليه براي تهيه ته چين با پلوپز :

برنج : 3 پيمانه
ماست : 1 ليوان
زرده تخم مرغ : 3 عدد
زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچين : به مقدار لازم
قارچ خرد شده : 100 گرم
مرغ : 2 تکه
زرشک : 1/3 پيمانه
روغن مايع : نصف ليوان
پياز کوچک : 1 عدد

طرز تهيه ته چين با پلوپز :

ابتدا مرغ را با کمي آب و پياز و نمک و زرد چوبه ميپزيم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمي روغن و زعفران و شکر تفت مي دهيم و در اخر تفت دادن کمي گلاب اضافه ميکنييم. ( گلاب عطر فوق العاده اي به زرشک مي دهد )

قارچ رو هم شسته اسلايس کرده و در تابه به حرارت زياد تفت مي دهيم کمي آبليمو زده تا سياه نشود. مرغ پخته شده اگر با کمي رب باشه خيلي بهتره پس به مرغ در حال پخت کمي رب هم اضافه کنيد. وقتي کاملا پخت و خيلي کم آب شد (حدود نصف ليوان آب کافيه ) مرغ را از ظرف در اورده و ريش ريش ميکنيم و به قارچ و زرشک اضافه مي کنيم.

برنج رو از قبل خيس کرده و آبکش مي کنيم. بهتره که برنج رو کمي زنده برداريم.

تخم مرغها رو خوب زده و دارچين و نمک و فلفل اضافه مي کنيم و ماست و روغن مايه و زعفران. در اخر برنج رو اضافه کنيد. و خوب مخلوط کنيد.

کف ديگ پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بريزيد ) نيمي از مايه برنج رو داخل ديگ پلوپز مي ريزيم و با پشت قاشق فشار مي دهيم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روي برنج ريخته و کمي از آب مرغ رو روي مواد بريزيد. باقي برنج رو مي ريزيم. روغن روي سطح برنج ريخته و پلوپز را به برق مي زنيم بدون دمکني حدودا 1 ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روي سومين ته ديگ درجه رو تنظيم کردم و1 ساعت)

ته چين بعد از 1 ساعت آماده شده و مي توانيد با هر موادي که دوست داريد تزيين کنيد.



منبع : sooran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/10090/ته چين مرغ و قارچ را اين بار با پلوپز درست کنيد
بستن   چاپ