سيدحسن نصرالله: تظاهرات غزه سيلي بر صورت «معامله قرن» بود
دوشنبه 20 فروردين 1397 - 2:47:37 AM
چه خبر - سيد حسن نصرالله مردم فلسطين را به مقاومت در مرز غزه ترغيب کرد

به نقل از شبکه خبري العالم، سيد حسن نصرالله، دبير کل حزب‌الله لبنان در شهر «نبطيه» در جنوب لبنان و در گردهمايي «روز وفاداري به پيروزي» به صورت ويدئوکنفرانس سخنراني کرد.
دبيرکل حزب‌الله لبنان در ابتدا با خوش‌‌آمدگويي به حاضرين، هدف از اين گردهمايي را حمايت از ليست «اميد و وفاداري» در انتخابات پارلماني ماه مه و سخن گفتن از برنامه‌ها و خواسته‌هاي ليست «اميد و وفاداري» دانست.
سيدحسن نصرالله در ادامه به نيابت از مردم لبنان، به مردم غزه که در مرز با سرزمين اشغالي حضور يافته‌اند تبريک گفت و ادامه داد: به شما مردم فداکار و مظلوم و مقاوم در غزه که به مقابله با ارتش اشغالگر شتافته‌ايد و ده‌ها شهيد و هزاران مجروح داده‌ايد، تبريک مي‌گويم.
به تمامي شهدا و مجروحين و مشارکت‌کنندگان و مسئولان و رهبران گروه‌هاي مقاومت در غزه که اين تصميم شجاعانه را گرفتند، تبريک مي‌گويم. اين اقدام سيلي محکمي بر صورت «معامله قرن» بود.
سيدحسن نصرالله در ادامه به موضوع يمن اشاره کرد و گفت: به مناسبت ورود جنگ تجاوزکارانه يمن به سال چهارم و مقاومت اسطوره‌اي در مقابل دشمن سعودي و آمريکايي، به مردمي که با تمام توان در جبهه‌هاي نبرد و ميدان‌ها دفاع مي‌کنند و همچنين به رهبر و ارتش و کميته‌هاي مردمي تبريک مي‌گويم.
وي سپس به موضوع ليست «اميد و وفاداري» در انتخابات پارلماني بازگشت و در اين خصوص گفت که نام‌گذاري اين ليست بي دليل نبوده است. نصرالله همچنين مردم لبنان را مردمي مقاوم دانست.
دبيرکل حزب‌الله لبنان در حالي که به بيان ويژگي‌هاي ليست «اميد و وفاداري» مي‌پرداخت، از اهميت مجلس نمايندگان در لبنان سخن گفت و آن را مادر همه مؤسسات حکومتي و داراي اختيارات گسترده دانست؛ به طوري که کمتر مجلسي تا بدين حد اختيارات دارد و مي‌تواند انتخاب رئيس‌جمهور، نخست‌وزير و دادن رأي اعتماد به دولت و تصويب بودجه را با خود داشته باشد.
سيد حسن نصرالله همچنين اولين تهديد جنوب لبنان را همچنان تهديدات رژيم صهيونيستي و جنگ با اين دشمن دانست و گفت: ما همچنان در مقابل دشمني قرار داريم که به تجاوزگري خود ادامه مي‌دهد و به سرزمين ما طمع دارد و نسل جديد لبنان بايد اين را بداند که چه کساني اشغالگران را از لبنان بيرون راندند. اگر کسي هست که بگويد غير از مقاومت عامل ديگري براي خروج اشغالگران از لبنان وجود داشت، براي سخن خود دليل بياورد.
مقاومت در سال 2000 به برکت وحدت و تکامل و دوستي ميان حزب‌الله و جنبش امل و تلاش‌هاي مجاهدين توانست لبنان را آزاد کند و از آن زمان آمريکا و اسرائيل و هم‌پيمانانشان فهميدند که يک قدرت واقعي در لبنان وجود دارد که مي‌تواند به دل‌هاي مردم رسوخ کرده و اسرائيلي‌ها را بدون قيد و شرط از لبنان بيرون براند و منطقه را وارد مرحله پيروزي‌هاي جديد کند و از اين رو بايد از آن خلاصي يابند.
توطئه عليه مقاومت از سال 2000 آغاز شد و اولين گامي که در اين زمينه برداشته شده است، عقب‌نشيني ناگهاني نظاميان اسرائيلي بود که بدون اين که به ارتش لبنان و عناصر مزدور ابلاغ کنند، عقب‌نشيني کردند.
در اين توطئه، مقاومت اين‌گونه جلوه داده شد که وقتي نيروهاي آن وارد منطقه مي‌‌شوند، مرتکب کشتار مي‌شوند و وارد هر جايي که مي‌شوند، منازل مسکوني را آتش مي‌زنند و اموال و دارايي را غارت مي کنند اما نيروهاي مقاومت در جنوب لبنان و ساير رزمندگان که با مردم لبنان هستند، اين فتنه را خنثي کردند.
تلاش دوم ايجابي بود و پس از حوادث 11 سپتامبر، جورج نادر، روزنامه‌نگار آمريکايي- لبناني که از طرف و به نمايندگي از ديک چني، معاون بوش آمده بود، به من گفت که آمريکا حاضر است شما در دولت و قدرت لبنان ورود پيدا کنيد و ما هم به شما ميلياردها دلار مي‌دهيم؛ به شرط اين که با آمريکا‌يي‌ها در سطح امنيتي همکاري کرده و از مقاومت در برابر اسرائيل دست برداريد.
سومين تلاش آن‌ها در سال 2005 بود؛ پس از خروج نيروهاي سوري از لبنان، از آمريکا و برخي کشورهاي اروپايي آمدند و به ما گفتند که تمامي چيزهايي که يک حزب از قدرت و پول و پروژه‌هاي بزرگ نياز دارد را به شما مي‌دهيم؛ به شرط اين که به پايان مقاومت بيانجامد.
در سال 2006 پس از شکست امکان مذاکره با مقاومت براي تأسيس خاورميانه بزرگ، جنگ عليه لبنان آغاز شد تا اينکه اتفاقات به سال 2011 و اتفاقات سوريه کشيد که يکي از اهداف اصلي آن نابودي مقاومت است.


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/100123/سيدحسن نصرالله- تظاهرات غزه سيلي بر صورت «معامله قرن» بود
بستن   چاپ