غذاهاي مفيد و مضر براي مو را بشناسيد
يکشنبه 19 فروردين 1397 - 9:49:01 AM
چه خبر - غذاهاي مفيد و مضر براي مو را بشناسيد

مو نقشي غير قابل انکار در زيبايي ظاهري انسان دارد و درخشش آن مي تواند نشانه اي از وضعيت خوب سلامت باشد. شرايط ظاهري موي سر شما مي تواند سرنخ هايي از وضعيت سلامت کلي بدن در اختيارتان قرار دهد.
خوشبختانه براي حفظ سلامت پوست سر و مو مي توانيد اقدامات مختلفي انجام دهيد و اين روند از رژيم غذايي آغاز مي شود.برخي مواد غذايي مي توانند به سود پوست سر و مو باشند، در شرايطي که برخي ديگر نتايجي معکوس را رقم مي زنند.

غذاهاي مضر براي مو : شيريني ها

وقتي يک ماده غذايي سرشار از قند يا تهيه شده از آرد پالايش شده، مانند نان سفيد يا دونات را مصرف مي کنيد، قند خون افزايش چشمگيري را تجربه مي کند که ترشح انسولين را تحريک مي کند. اين شرايط موجب مي شود تا بدن آندروژن هاي بيشتري ترشح کند. اين هورمون مي توانند موجب کاهش فوليکول هاي موي شما شود و به طور بالقوه ريزش مو را در پي داشته باشند.

غذاهاي مضر براي مو : پروتئين حيواني بيش از حد

رژيم غذايي کتو* يا کتوژنيک به کاهش اندازه دور کمر کمک مي کند، اما گزينه چندان مناسبي براي موهاي شما نيست. پروتئين عنصري کليدي براي رويش قوي مو است، اما مصرف بيش از حد پروتئيني که از منابع حيواني تامين مي شود ممکن است به قيمت کمبود مواد مغذي ديگر تمام شود. در عوض مصرف فيبر بيشتر و پروتئين هاي گياهي را مد نظر قرار دهيد. از اين طريق دامنه گسترده‌تري از مواد مغذي که براي سلامت کلي بدن ضروري هستند را دريافت خواهيد کرد و به بهبود سلامت مو نيز کمک مي کنيد.به ميزان کافي سيستين، اسيد آمينه پيش ساز کراتين، مصرف کنيد. کراتين پروتئين ساختاري اصلي در مو است. از منابع خوب براي سيستين مي توان به بروکلي، جوانه گندم، و فلفل هاي قرمز اشاره کرد.

* رژيم کتو يا کتوژنيک :رژيم غذايي کتوژنيک (اغلب به شکل خلاصه کتو ناميده مي شود) يک رژيم غذايي با کربوهيدرات پايين و چربي بالاست.

غذاهاي مضر براي مو : غذاهايي با محتواي روي و آهن کم

کمبود روي و آهن مي تواند اثر چشمگيري بر سلامت مو داشته باشد. اگر دوست داريد از رشد قوي و سالم مو بهره‌مند شويد، تامين آهن از مواد غذايي حيواني، به ويژه گوشت گاو، مرغ، و ماهي اهميت دارد. اگر علاقه اي به مصرف گوشت نداريد مي توانيد سبزيجات برگدار را در رژيم غذايي خود جاي دهيد. مصرف غذاي دريايي مانند صدف چروک و غلات کامل نيز به تامين روي کمک مي کند.

غذاهاي مضر براي مو : ماهي هاي پر از جيوه

مصرف ماهي هاي حاوي اسيدهاي چرب امگا-3 به کاهش التهاب و تشويق رشد مو کمک مي کند. اما از غذاهاي دريايي با محتواي جيوه بالا مانند شمشير ماهي پرهيز کنيد، زيرا مي تواند به ريزش مو منجر شود. انتخاب هاي سالم‌تر شامل سالمون، تن، و هاليبوت مي شوند که سرشار از منيزيم نيز هستند.

غذاهاي مضر براي مو : الکل

نوشيدني هاي الکلي مي توانند در چگونگي سوخت و ساز روي در بدن اختلال ايجاد کنند، که يک ماده معدني مهم براي حفظ سلامت مو محسوب مي شود. همچنين، مصرف الکل مي تواند به کم آبي بدن منجر شود که اين شرايط نيز بر مو اثرگذار است. الکل مي تواند مو را خشک‌تر، شکننده‌تر و هرچه بيشتر مستعد شکستگي سازد.

غذاهاي مضر براي مو : غذاهاي چرب

غذاهاي سرشار از چربي هاي اشباع و روغن هاي هيدروژنه مي توانند موجب مسدود شدن منافذ پوست، حتي روي پوست سر شوند. اين شرايط مي تواند به ريزش مو منجر شود. براي تهيه غذاهاي سرخ کردني محبوب خود مي توانيد از هواپز و روغن اندک استفاده کنيد.

غذاهاي مفيد براي مو : دارچين

دارچين گردش خون را در بدن بهبود مي بخشد و پوست سر نيز از اين شرايط بي نصيب نمي ماند. اين به معناي ارسال مواد مغذي بيشتر به فوليکول هاي مو است که رشد سريع‌تر و سالم‌تر مو را ممکن مي سازد.

غذاهاي مفيد براي مو : سيب زميني شيرين و کدو مسما

غذاهاي مفيد و مضر براي مو

ميوه ها و سبزيجاتي که داراي رنگ نارنجي درخشان هستند، مانند سيب زميني شيرين، کدو مسما، انبه، کدو تنبل، و حتي گوآوا براي حفظ سلامت مو بسيار مفيد هستند. آنها سرشار از بتا کاروتن هستند که در بدن به ويتامين A تبديل مي شود و پوست سر را به توليد يک چربي سالم به نام سبوم تشويق مي کند که درخشش و رطوبت بيشتر را براي مو به ارمغان مي آورد. با اين وجود، نبايد در مصرف ويتامين A زياده‌روي کرد، زيرا مي تواند به ريزش مو منجر شود.

غذاهاي مفيد براي مو : بادام

بادام سرشار از ويتامين E است. اين ماده مغذي که از خواص آنتي اکسيداني برخوردار است به ترميم بافت و کاهش التهاب کمک کرده و رشد مو را تشويق مي کند. از ديگر منابع خوب براي ويتامين E مي توان به دانه هاي آفتابگردان، دانه هاي کاج، اسفناج، و آووکادو اشاره کرد.

غذاهاي مفيد براي مو : نخود

نخود سرشار از ويتامين B9 است که به نام اسيد فوليک نيز شناخته مي شود و يک ماده مغذي مهم ديگر براي حفظ سلامت مو است. سبزيجات برگدار سبز، بوک چوي، کيل، اسفناج و برگ شلغم نيز از ديگر منابع خوب براي اين ويتامين هستند.اسيد فوليک به توليد گلبول هاي قرمز خون کمک مي کند که اکسيژن و مواد مغذي را به بخش هاي مختلف بدن انتقال مي دهند و مو نيز از اين شرايط بي نصيب نمي ماند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تغذيه پيشنهادي براي داشتن موهاي سالم

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : 11 راز ناگفته در تقويت مو که هر خانمي بايد بداند!!

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : تقويت رشد مو با 8 محرک خوراکي!!


منبع : asriran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/100043/غذاهاي مفيد و مضر براي مو را بشناسيد
بستن   چاپ